dimarts, 6 de setembre del 2011

ISAÍAS, JUGARÀ CEDIT A LA PONFERRADINA



ISAÍAS Sánchez Cortés (Sabadell, 09 de febrer de 1987), migcentre que es va incorporar a la disciplina de l’Espanyol “B” la temporada 2010/11 procedent del CF Badalona ha marxat cedit a la Ponferradina. Isaías havia jugat al club badaloní des de la temporada 2006/07 fins l’estiu de 2010 que es va incorporar al projecte frustrat de Toni Rovira per aportar veterania (23 anys i mig) i qualitat a un equip de Tercera, l’espanyolista, que tenia com objectiu el retorn a la categoria perduda. En les cinc darreres temporades ha disputat més d’un centenar de partits sent la 2008/09 la que va disputar-ne més (32 amb el Badalona). No ha aconseguit cap gol tot i jugar de migcentre creatiu.

La passada temporada va disputar 24 encontres amb el filial i va debutar amb el primer equip de Mauricio Pochettino el 10 d’abril en l’encontre que al Rico Pérez va empatar a zero gols l’Espanyol davant l’Hércules d’Alacant, substituint a Raul Verdú. En total va disputar quatre encontres amb un total de 83 minuts de joc (23’a Alacant, 14’al Camp Nou, 30’ a la Romareda i 16’a Cornellà-El Prat davant l’Athletic Club)

Curiosa la circumstància que després d’haver debutat i sortir de suplent a jugar en 4 encontres amb el primer equip, aquest estiu ni estava fent la pretemporada amb l’equip de Pochettino, ni amb el filial, en espera que li sortís una oportunitat per anar cedit a algun club. Finalment, el darrer dia que es tancava el termini de fitxatges (31 d’agost), l’Espanyol va arribar a un acord amb el club presidit pel senyor Fernández Nieto, per que el migcentre vallesà jugui en qualitat de cedit en el conjunt lleonès, al Toralín.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M