dimecres, 7 de setembre del 2011

L'ALEVÍ "A", FINALISTA
DEL I MEMORIAL JORDI PITARQUE CEPRIÀ

Ahir 6 de setembre es complia l’any de la mort de Jordi Pitarque Ceprià (L’Ampolla 11/06/1987 – 6/09/2010), jugador  del Reus Deportiu, que en la seva segona temporada amb el conjunt roig-i-negre va patir el 6 de setembre de l’any passat, tres infarts dels que no va poder-se’n sortir.
   
Per recordar al jugador roig-i-negre, va tenir lloc dissabte un memorial de futbol base aleví a la seva ciutat natal, l’Ampolla, i com és lògic, el RCD Espanyol no hi podia faltar a aquest esdeveniment.

En el torneig van prendre-hi part tots els equips en els que Jordi Pitarque havia militat, així com els dos clubs més importants de Catalunya, el RCD Espanyol i el FC Barcelona. Van participar l’Ampolla, l’Escola Esportiva Ebre, el CD Tortosa, el Nàstic de Tarragona,  La Pobla de Mafumet, el Jesús i Maria, i l’Amposta, assistint el germà del jugador en una jornada organitzada per l’Associació Esportiva Jordi Pitarque.

La gran final la van disputar el RCD Espanyol i el FC Barcelona, en un vibrant i emocionant encontre que es va decidir en favor del bàndol barcelonista per 4-5.  El conjunt barcelonista va donar el títol a la família del jugador.

Tercer va ser el Nàstic de Tarragona que va superar en la tanda de penals al Tortosa, mentre que el Reus Deportiu va ser cinquè al golejar a l’Escola de l’Ebre, que finalment va ser sisè.     






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M