dissabte, 8 de març del 2014

GOLEJADA DEL JUVENIL "A"
AMB PÒQUER DE GOLS DE MARC GUAL

RCD Espanyol Juvenil “A”: 4 – C. At. Baleares: 0

Nova victòria del quadre espanyolista davant un Atlético Baleares al que ja havia derrotat en la primera volta per un rotund 0-7. Avui, els de David Gallego s’han avançat en el marcador amb dos ràpids gols abans del primer quart d’hora i han controlat perfectament el partit fins que han sentenciat arrodonint el marcador amb dos gols més en el darrer quart d’hora de joc.

Marc Gual amb un pòquer de gols, ha estat el veritable protagonista del partit. L’ exjugador del Badalona després d’un inici de campionat força discret, està en aquests moments en un moment de forma i confiança amb si mateix, formidable.

L’equip espanyolista ha sortit a resoldre el partit el més ràpid possible. Als primers minuts ja ha arribat tres cops amb veritable perill a l’àrea balear: Un remat de Gual a un pam del pal, un xut de Iago molt fort de la frontal que s’ha marxat a dos pams del pal dret, i un llançament de Marc Roca que s’ha estavellat al pal dret de la porteria defensada per Mateu.

Eren els avisos dels espanyolistes abans d’obrir el marcador al minut deu de joc. Gran gol de Gual, després de controlar, retallar en la frontal i enviar el seu xut a l’escaire. Tan sols dos minuts després, jugada per banda dreta, guanyant línia de fons Pol Lirola i passada de la mort per Marc Gual qui a boca de canó remata a plaer al fons de la porteria balear.

L’Espanyol ho ha seguit intentant, i Borja López ha disposat d’una gran ocasió obligant a lluir-se al meta balear que ha aconseguit refusar l’esfèrica sense que Gual tampoc pogués marcar en aquesta ocasió en la següent rematada.  A una pilota centrada per Aarón, no hi ha arribat per centímetres Pol Lirola al remat de cap. Un xut d’Ecija ha sigut blocat pel porter visitant. En el 29’ Domi ha hagut de substituir a Entrena per lesió.  Amb el triomf 2-0 s’arribava al descans.

En el segon temps l’impuls de l’equip espanyolista ha minvat força en comparança amb la intensitat del primer. El partit s’ha tornat força més ensopit, al menys durant la primera mitja hora abans del tram final. De fet, la primera gran ocasió del segon període ha sigut pel quadre mallorquí que ha estavellat el seu remat al pal de la porteria espanyolista, trobant-se el refús de la fusta el meta Rubén.

La primera ocasió dels blanc-i-blaus en aquest segon temps cal trobar-la passats els vint minuts de joc quan una bona passada interior de Borja López per Julio Rey (que acabava tot just de sortir en el lloc de Jafar), el gallec no pot superar en l’u contra u al meta balear rematant al seu cos.

Un contracop iniciat per Carles Soria “Torito” (que havia sortit per Pol), acaba amb una combinació entre Gual i Julio, qui molt bé fa la paret i el golejador espanyolista no perdona aconseguint el tercer dels locals.  La feble rèplica visitant, un remat de cap en una jugada poc clara, que surt desviat per sobre la porteria espanyolista.

No en tindria prou amb el hat-trick el davanter espanyolista, sinó que a deu minuts del final arrodoniria encara més el marcador i la seva gesta personal en aquest partit, anotant el quart d’un xut ras que entra per l’esquerra del meta mallorquí.  Fins el final, poca cosa ja; tot estava ja decidit i tan sols un xut fora dels espanyolistes a dos del final.

RCD Espanyol: Rubén, Pol Lirola, Aarón, Iago, Lluís, Borja López, Écija, Marc Roca, Jafar, Marc Gual i Entrena.
Substitucions: Domi per Entrena, m. 29; Julio per Jafar, m.62; Torito per Pol Lirola, m. 72; Alfredo per Borja López, m.78.  Altre suplent: Carles (p.s.)

Atlético Baleares; Mateu, Dani, Sabater, Felipe, Álex, Marc, Óscar, Álvarez, César, Moya i Cabrer.
Substitucions: Onofre per Sabater, m. 63; Torres per Felipe, m.63; Juárez per Óscar, m. 70; Riada per César, m. 70. Altre suplent: Valens (p.s.).

Àrbitre: Pau García Fuster, de la delegació de Barcelona. Només ha mostrat una cartolina groga, al visitant Dani, m. 71.

Gols: 1-0: Marc Gual, m.10; 2-0: Marc Gual, m.12; 3-0: Marc Gual, m.76: 4-0: Marc Gual, m.80.

Incidències: Encontre corresponent a la 25èna. jornada del campionat de lliga del grup 3r. de Divisió d’Honor Juvenil, disputat en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Tarda assolellada, baixant la temperatura amb el pas del partit. Presenciant el partit – aquest i la resta de partits de tota la jornada a la Dani Jarque – , l’Adjunta a la Presidència del RCD Espanyol, Anna Maria Fusté.

CARLES SANTALÓ SANZ, NOU PORTER DEL JUVENIL “A”.

Carles Santaló Sanz, meta fins ara del CF Badalona Juvenil de Lliga Nacional, es nou porter del RCD Espanyol. Avui ja ha ocupat la banqueta del quadre perico, jugant el meta Moha amb el Juvenil B a Figueres.

El fet de que no es comptés tampoc al mercat d’hivern amb el meta José Pereira (Burgos CF) al filial blanc-i-blau,  va fer que el meta juvenil Jorge Ruiz “Koke” s’hagi quedat tota la temporada al filial i no al Juvenil A, i aquesta circumstància afegida a la marxa del porter que va signar aquest estiu passat procedent del Jàbac, Dani Cárdenas (Llevant Juvenil), ha deixat bastant curta d’efectiu les porteries dels dos equips juvenils espanyolistes amb tan sols Rubén, Moha i Pol Agustí.