dijous, 6 de març del 2014

AGENDA SOCIAL

PENYA ESPANYOLISTA DE CORNELLÀ

V Torneig de la dona

Us convidem al 5è TORNEIG DE LA DONA - FUTBOL FEMENí el dia 15 de març de 2014, i els actes que farem amb aquest motiu.

Com molts ja sabeu la nostra Penya intenta aportar el seu granet de sorra per que el futbol femení sigui més valorat, i aprofitem les dates aproximades del dia de la Dona Treballadora per fer-ho possible.  Enguany estem molt contents per que aquesta iniciativa arriba a la 5a. Edició.


V TORNEIG FEMENÍ DE FUTBOL (JUVENIL/CADET)

Camp de futbol Fontsanta – Fatjó de Cornellà


PRESENTACIÓ DEL TORNEIG

A la nostra Penya el divendres 7 de març de 2014 - 19:30h.

TORNEIG

Estadi Fontsanta – Fatjó dissabte 15 de març de 2014.
16:00h. Primer partit.
17:00h. Segon partit.
18:00h. Tercer partit (tercer i quart lloc).
19:00h. Final (primer i segón lloc).
20:00h. Lliurament de trofeus..

XERRADA / COL·LOQUI "La Dona a l'Esport"

Montse Perez per part de l'Ajuntament, Sheila Nieves nadadora del Club Natació Cornellà, M. Tordera del RCD Espanyol. A la nostra Penya, divendres 4 d'abril 19:30h.

Aquest any gaudirem a la 5a. edició del Torneig amb els següents clubs que molt amablement han volgut posar el seu granet de sorra i recolzar aquesta iniciativa a la nostra ciutat:

CD FONTSANTA-FATJÓ.
RCD ESPANYOL.
F.C. SANTBOIÀ.
FUNDACIÓ ESPORTIVA ATLÈTIC VILAFRANCA

Us hi esperem!!!


Sopar casolà.

Aprofitant la coincidència del partit de lliga BBVA del R.C.D. Espanyol al camp de l'Atlético de Madrid el mateix dissabte 15 de març a les 22:00h, podeu vindre a la nostra Penya a fer un sopar casolà per 15EUR. D'aquesta manera podrem gaudir tots junts dels comentaris i l'experiència viscuda durant el Torneig de la Dona, i a més podrem anar veient en directe el partit a Madrid, ...a més d'ajudar a la Penya econòmicament per la seva subsistència.

Es important que si voleu fer el sopar ens aviseu avanç del dia 12 de març, ...per poder fer la preparació de tot plegat. Si necessiteu qualsevol aclariment us preguem ens ho comuniqueu al nostre e-mail de la Penya o al telèfon 617263657._

Penya Espanyolista de Cornellà. - C/ Riereta nº9 - Cornellà de Llobregat CP 08940.- Barcelona
penya.espanyolista.cornella@gmail.com



PENYA BLANC – BLAVA DE PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS

Nou local social.

El proper diumenge 16 de març, la Penya Blanc-i-Blava de Palau-Solità i Plegamans inaugurarà el seu nou local social. Aquest està situat al carrer del Secretari Gil, 10 de Palau-Solità i Plegamans. L'acte donarà inici a partir de les 12.00 hores.



PENYA PERIQUITOS DE RIUDECANYES

IV Aniversari

El diumenge dia 16 de març de 2014 celebrarem el dinar del 4t. Aniversari de la Penya Periquitos de Riudecanyes.  El dia començarà amb una visita al local social de la penya i, posteriorment, un dinar de germanor a l'edifici del Eura.


El preu del dinar és de 20 euros per persona i els interessats poden trucar al 606.262.998 (JM Serrat) o al 619675242 (Miquel Sorribes). La data límit per apuntar-se és el 11 de març.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M