dissabte, 11 de novembre del 2006

PARTITS MÉS INTERESANTS A SADRIÀ(DEMÀ)



L’Espanyol femení disputarà l’encontre amb l’Oviedo Moderno amb un ull mirant el que succeeixi amb el Atlhletic – Sevilla, corresponent a la vuitena jornada de la Superlliga femenina, més tenint en compte que el proper visitant del conjunt valencià serà les noies de Santi Fernández.


Espanyol i Oviedo s’han enfrontat en la Ciutat Esportiva en cinc ocasions, ja que l’Oviedo es un dels creadors de la Superlliga igual que el conjunt periquito. El primer partit va ser un 9 de desembre de 2001, que va acabar amb un resultat ajustat de 3-2

ESPANYOL: Carme; Blasi -Simón 46’-, Dolors, Susana Sala, Ainara, Goretti, Rigau (Gemma 79’) Raquel Cabezón, Lara (Sandra Teixidó 46’)Olga Moreno (Montse 76’), i Clara.
Els gols pericos varen ser aconseguits per Clara, Raquel i Goretti.


La temporada 2002-03 van guanyar les periques una altre vegada per la mínima; 2-1 (jornada 20, 30-3-2003). 4-1 va ser el resultat de l’última jornada de la següent lliga, 3-0 el 17-10-2004, i per últim la temporada passada (12-11-2005) el resultat més contundent: 7-1 amb les següents formacions:

Espanyol: Cristina; Anne (Falces, m. 89), Chola (Mireia, m. 70), Miriam (Marisa, m. 89), Dolors, Lara (Araceli, m. 70), Clara, Carol, Marta Cubí, Adriana y Sara.

Oviedo Moderno: María; Gévora (Andrea, m. 75), Chipi, Rosalía, Lorena, Olaya, Nuria (Peque, m. 62), Montse (Marta, m. 75), Alba, Raquel (Yaiza, m. 62) y Laura.

Arbitre: Liarte Pérez va mostrar cartolina groga a Rosalía (m. 42).
Goles: 1-0, Anne (m. 2). 2-0, Marta Cubí (m. 34). 3-0, Sara (m. 58). 4-0, Adriana (m.59). 5-0, Chipi (p.p.) (m. 61). 5-1, Laura (p.) (m. 75). 6-1, Carol (p.) (m. 84). 7-1, Sara (m. 89).

El conjunt del Oviedo Moderno ocupa la vuitena posició a la classificació, amb 2 partits guanyats, dos empats, i tres perduts, amb 13 gols a favor i 17 en contra, i el seu objectiu es com cada any mantenir-se i si es possible lluitar per la vuitena plaça que dona dret a disputar la Copa de la Reina.



FOTOS; josep maria
Sara Serna,(foto de dalt) sembla ja recuperada de les molèsties que l’impediren jugar els dos últims partits complerts, i Olga Moreno "Chola" ja s’entrena amb la resta de companyes, després de gairebé un any d’estar lesionada.



JUVENIL A - SAN FRANCISCO (12.00 HORES, DIUMENGE: CIUTAT ESPORTIVA DEL RCD ESPANYOL)

El líder de la Divisió d’Honor Juvenil, el RCD Espanyol s’enfronta a les dotze del migdia del diumenge, a la Ciutat Esportiva, al San Francisco. Conjunt, el mallorquí que va donar la sorpresa tot just la primera jornada guanyant al Lluís Sitjar per 4-5 al R. Mallorca, si be després, els seus registres son més discrets. Ocupa la setena posició amb quatre partits guanyats, tres empatats, i quatre perduts. Un total de quinze gols a favor i tretze en contra. La temporada passada Espanyol i San Francisco varen empatar a zero, i va començar a ser el principi de la davallada perica que va portar a la pèrdua del títol. Com a resultat més important del conjunt balear s’ha de citar que al seu camp, va lograr guanyar i esbatussar al FC Barcelona per un contundent 3-0. Per tant, no serà gens fàcil el partit. L’àrbitre del matx, serà Montero Esteban.

La plantilla del San Francisco la integren;
Porters: Fran y Alfredo

Defensas: Raúl, Galletero, Estelrich, Carlos,Kiko y Ángel

Mitjos: Manu, David, Marc, Fernando, Ivo, Iván Molina, Manadú , Quesada y Didac

Davanters: Salinas , Ángel, Josemi, Marco Cael i Manolo

Entrenador: Pep Sansó



L’Associació d’Esports en blanc i blau, disputarà el Cross de Vila-seca amb Isabel Eizmendi (guanyadora del Cross de la Muntanyeta per l’ Integració de Sant Boi, en el seu estreno) a categoria senior femenina, i Josep Mª Rosello a la categoria masculina. A més hi prendran part quatre juvenils i un cadet Badal Alí (el campió cadet del diumenge passat). La prova juvenil començarà a les nou del matí, i la senior a les dotze.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M