divendres, 10 de novembre del 2006

HISTORIES I ANÈCDOTES DEL FUTBOL FEMENÍ


LORENA, LA IMPROVISADA PORTERA DEL U.OVIEDO MODERNO

Per intentar treure’m del cap el vergonyós partit del dimecres a Montjuïc, parlarem d’altres temes més banals per alguns, però al mateix temps mes honestos i més dignes que el que allà vàrem patir.
Aquest cap de setmana el nostre equip femení, l’actual campió de la competició (uf, això també ho vaig dir el dimecres), rep al Oviedo Moderno.

Com a curiositats avant matx, explicarem en Sentiment Perico, quelcom de aquelles anècdotes que el desconeixement que hi ha en torn el futbol femení en els mitjans de comunicació fa que molts no ho sàpiguen.

Quan va acabar la passada temporada, l’Oviedo, (si aquell que va estar a punt de fer-nos perdre la Superlliga, amb el robatori al camp de un altre d’aquests sicaris, “el Díaz Vega”, nom en el que es va batejar al lloc on juga l’Universitari Oviedo Moderno), varen causar baixa les dues porteres que tenien en plantilla; Bárbara de Miguel, i la seva portera titular María Rodriguez coneguda per Maru, que va fitxar per l’Atlético Féminas recent ascendit a la Superlliga femenina. Bé, fins aquí tot normal; el cas es que per les limitacions econòmiques, no van pogué trobar cap portera de garanties, i van tenir que fitxar una noia de l’Escola de Mareo (Almudena Sánchez, 31-7-86) que es qui va començar la lliga defensant la meta asturiana fins que a la jornada tercera enfrontant-se al seu camp amb el subcampió de copa (Lagunak), guanyant 3-1 al minut 25, va encaixar dos gols més, i quelcom veuria el tècnic de l’equip asturià en l’actuació de la jove Almudena, que sense pensar-ho dues vegades, treu una jugadora de la banqueta (María) i envia als vestidors a la meta, i Lorena Álvarez Osorio (13-5-83) central i a vegades pivot defensiu ocupa la porteria, encaixa altre gol 3-4 i al final acaba el conjunt asturià remuntant i guanyant 5-4. A partir d’aquí, aquesta jugadora ocupa la porteria de l’Oviedo Moderno, amb resultat de 0-1 (brillant victòria al Cerro del Espino, i sense encaixar cap gol), empat a dos en front el Rayo, derrota 2-1 davant el AD Torrejón, i empat a dos gols davant el Athletic de Bilbao. Amb Almudena 10 gols encaixats en 225 minuts i amb la “no portera” 7 gols encaixats en 405 minuts, es clar que aquestes dades poden canviar... ja que el “trident màgic” l’espera i amb ganes després del que es va veure a Oviedo la passada temporada. Difícil ho tindrà, a menys que la resta, Gévora, Paloma, Monica, Rosalía... la defensin bé...no m’ha agradaria estar en la seva pell, davant Adriana, Cubí, Sara, Carol...


foto: pàgina web no oficial del Oviedo Moderno

5 comentaris:

Emilio ha dit...

Curiosa anecdota. Me ha recordado lo que le pasó a mi mejor amigo cuando éramos unos crios. Él era jugador de campo, pero un día que había llovido mucho nos presentamos cuatro gatos al entrenamiento. Era en campo de tierra y estaba completamente encharcado. El mister dijo que ya que estábamos allí jugaríamos una pachangita. Como no había porteros, le tocó a mi amigo ponerse debajo de los palos. Lo hizo también, que desde entonces fue el portero titular en todas las categorias que jugó desde los 10 a los 18 años.

Emilio ha dit...

Fe de erratas : Pachanguita por pachangita y tan bien por también.

Cosas de las prisas ^_^

Anònim ha dit...

Josep Maria las últimas líneas me suenan de haberlas leido en pericosonline (POL) como titular, algo que rezaba así "AQUESTS NO TUMBEN AL CAMPIÓ" y valla si lo hicierón. Confio en que no se repita la triste historia y nuestras chicas sigan su estela partícular y su senda de gloria. Saludos desde el rinconcito perico.

Josep Maria ha dit...

Si, tienes razón... el femenino me puede más... pero la situación es completamente diferente. Se puede ganar o perder, pero no de la manera que lo hizo el primer equipo, y en cuanto al titular de Pericos on Line, yo mismo me pareció fuera de lugar conociendo a nuestros jugadores, en cuanto a mi comentario, yo no digo quien ganará, jejeje... solo digo que no me gustaría estar en la piel de la portera... eso no quiere decir que tenga el dia de su vida... y lo pare todo... oportunamente informaremos... y saldremos de dudas.

Anònim ha dit...

Doncs sí, pel que sembla, sempre ens quedarà el femení!

Enhorabona per aquest completíssim espai i endavant amb la blogsofera perica!

Salutacions b-i-b,

XS




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M