diumenge, 12 de novembre del 2006

EL FEMENÍ GUANYA 2-0 AL OVIEDO I EMPATA A PUNTS AMB EL LÍDER

Victòria molt treballada. Ha costat més del que s’esperava.

L’Espanyol ha complit, amb moltes més dificultats de les esperades en el que es podia dir, partit de tràmit en espera del partit davant el Levante UDF. I a més ha aprofitat la derrota del conjunt valencià a Bilbao, per 1-0 i d’aquesta manera igualar a punts en la classificació, malgrat les llevantines tenen un millor gol average general, debut al menor nombre de gols encaixats del Llevant.

El partit, de seguida hem pogut veure que no seria cap passeig. Els primers compassos del matx, han sigut de domini asturià. En tot això, el primer llançament es obra de Raquel que ha sortit a un metro del pal dret de la porteria visitant. Tres minuts després ha vingut la jugada que hagués pogut solucionar abans l’encontre, per part local. Noemí, passa en profunditat a Sara, que per banda esquerra, guanya línia de fons i centra molt bé, i dins l’àrea, Marta Cubí remata al pal dret de la meta que un cop més ha defensat la improvisada portera Lorena, que no ho ha fet gens malament, llevat una sortida en fals, que el conjunt perico no ha sabut aprofitar. Carol, marca al minut dotze però la jugada estava ja invalidada per fora de joc. Al minut 20 un mal entès entre una defensa asturiana i Lorena, ha estat a punt de ser aprofitat per l’Espanyol, però Sara no ha pogut tocar la pilota, ja que abans s’ha anticipat una defensa a un metro de la porteria, quan semblava que la pilota acabaria dins. Montse llença una falta molt perillosa, que Cristina treu de forma molt apurada, salvant el gol visitant. Al 31 Adriana s’entreté massa a l’àrea, i dona temps a que rebutgin a còrner, després de rebre una gran passada de Raquel a l’espai lliure. La mateixa Adriana, remata desviat per sobra la porteria visitant. L’Espanyol jugava, pot ser no amb la frescor i claredat d’idees d’altres partits, però si com per pogué inaugurar el marcador en qualsevol moment. Al 40, una altre vegada, Raquel habilita a Adriana, però no està molt afortunada a l’hora d’encarar a Lorena. Se intensifica el domini, i Sara d’esperó dona una gran passada a Noemí, malgrat que el seu llançament se’n va molt alt, tot i estar en molt bona situació.

Comença la segona part, i a les primeres de canvi, una pilota que semblava sense conseqüències, falla la defensa asturiana, la pilota rebotada li cau a Marta Cubí, que es gira, encara, i afusella a Lorena, establint un més que just 1-0 en el marcador. Al quart d’hora del segon temps, es Raquel, qui ho prova, i Lorena allunya de punys el perill. A partir d’aquests instants, l’Oviedo es comença a estirar, i a punt de donar un ensurt quan al minut 62, una pilota penjada molt passada es deixada morta a prop del pal dret de la porteria de Cristina, que descol·locada veu com la pilota cau a Yaiza, que amb tota la porteria per ella, remata de cap fregant el travesser. Santi substitueix a Sara(que avui no ha tingut el seu dia), i col·loca a Rocío per banda esquerra amb Aída (que avui ha tornat a repetir). Al minut 69’ Miriam treu de quasi la mateixa línia de gol, un cop Cristina ja havia estat superada, després d’una sortida no molt afortunada. Un minut després, Adriana ho intenta de una molt bona vaselina, que acaba estavellant-se al travesser. Instants després es Cubí la que no encerta a culminar una bona jugada de Adriana, al fer-se un embolic dins l’àrea a l’hora de rematar. Un minut després, un Oviedo Moderno que no es rendeix al campió i que vol sortir donant la sorpresa, es a punt d’assolir-lo quan “Peque” estavella el seu remat al pal de la porteria defensada per Cristina, i el
posterior remat es rebutjat a còrner per la pròpia Cristina, llençant-se als peus de l’atacant asturiana. I per fi, al minut 85, Adriana davant la sortida de Lorena, eleva magistralment l’esfèrica per damunt la portera visitant, i estableix el que ha estat definitiu 2-0. Amb el temps d’afegit, hi ha estat una picabaralla dins l’àrea visitant, i Lorena que ha perdut els nervis, ha sigut amonestada amb tarja groga, quan podia haver sigut vermella al respondre de mala manera la falta rebuda de Adriana. Santy per evitar mals majors ha substituït a la golejadora Adriana que ja tenia una targeta groga (63’)

FITXA TÈCNICA:
RCD Espanyol: Cristina; Ane, Marta Torrejón, Miriam, Aida; Carol (Lara 79’), Raquel Cabezón, Noemí; Adriana (Dolors 90’), Marta Cubí i Sara (Rocío 66’)

U. Oviedo Moderno: Lorena; Gévora, Mónica, María (Úrsula 89'), Laura, Andrea,(Saray 89'), Elisa (María Perez“Peque”56’) , Montse, Alba ,Patricia Martinez, (Verónica Molinero56’), Yaiza. (Resta banqueta: Almudena (ps.), Marta López)

Gols: 1-0 Marta Cubí (49’) 2-0 Adriana (85’)

Àrbitre: Rebollo López. Sense complicacions, llevat algunes errades provocades per el seu auxiliar que cobria l’atac blanc i blau, que ha senyalat més d’un fora de joc inexistents.

Camp nº 3 de la Ciutat Esportiva de Sadrià. A la mateixa hora jugava al camp principal el Juvenil de Divisió d’Honor.

fotos: josep maria. Adriana Intenta anar-se per velocitat de les defensores asturianes, i a la foto d'abaix, Noemí i Raquel, a punt de fer efectiu un llançament de falta.