diumenge, 12 de novembre del 2006

CONTINUA LA RATXA DEL JUVENIL, I DE L'ATLETISME DE L'ASSOCIACIÓ

JUVENIL A 3 SAN FRANCISCO 0

L’Espanyol continua de líder de la Divisió d’Honor i goleja al sempre difícil conjunt balear del San Francisco amb un hat trick de Xavi García que s’enfila a dalt de tot a la taula de golejadors del juvenil.

Partit travat a la primera part, amb poques ocasions, i les poques han sigut del conjunt perico, als últims minuts de la primera part ha arribat el primer gol de la compta de Xavi. La segona part, els visitants han tingut que obrir-se per intentar empatar (tampoc molt, ja que han seguit sense deixar espais, com a bloc molt homogeni ), i el meta Isaac, ha desbarat varies ocasions que ha tingut el conjunt balear i Xavi ha sentenciat amb dos gols més a les acaballes del partit. L’Espanyol amplia els punts d’avantatge amb el tercer (ja son 10), i manté els set punts de diferència amb el segon classificat, la Damm.

RCD Espanyol: Isaac; Ricard, Guille, Reyes, Javi, Juanjo, Xavi García, Carlos, Quique ,Jesús Berrocal, Gerard. (Suplents: Victor, Pecha (ps), Jesús García, Albert, Charly).

San Francisco: Fran; Raul, Galletero, Romeu, Kiko, Marco, Mamadou, David, Angel I, Angel II, Salinas (Suplents: Didac, David (ps), Ivo, Fernando, Volcau)

Gols: 1-0 Xavi García (43’) 2-0 Xavi García (84’) 3-0 Xavi García (85’)

Àrbitre: Montero Esteban, auxiliats en bandes per Castells Lao, i Cuevas Ruda del col·legi de Terrassa.


foto d'arxiu: josep maria. Per cert, aquests deuen entrenar més que alguns que em sé... ¿oi que si, Sr. Pandiani? al menys a la classificació es reflecteix la bona tasca diaria...




ATLETISME
Al cross de Vila-Seca continuen els triomfs de l’Associació d’Esports en Blanc i Blau d’Atletisme. En categoria senior femenina, Isabel Eizmendi ha tornat a guanyar, mentre que en homes, Josep Mª Rosselló ha acabat al sisè lloc. En juvenils l’Associació Blanc i Blau ha quedat campiona per equips, i en individual, ha obtingut un tercer, un cinquè, un setè, i un vuitè lloc. En Cadets, Badal Ali ha quedat segon.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M