divendres, 17 de novembre del 2006

A SADRIÀ AQUEST CAP DE SETMANA....

Partits recomanats per seguir a la Ciutat Esportiva

Dissabte. Cadet B – Gimnàstic Manresa. A les dotze del migdia, el conjunt de Ramon Guerrero, que ha perdut el liderat (fruit de l’empat de la setmana passada), en favor de la Fundació Sánchez Llibre, s’enfrontarà a un conjunt, el de la capital del Bages, que es dotzè a la classificació a un lloc dels que ocupen plaça de descens. Dos partits guanyats, dos d’empatats, i cinc de perduts amb un pobre bagatge golejador; només cinc gols i per contra nou d’encaixats.

Diumenge; Espanyol Femení B – Tortosa –Ebre.

L’horari d’aquest partit ha esta modificat (encara no sé els motius, així tindrem més temps per pogué evitar tota l’eperpèntica situació que patirem gràcies al tan generós Ajuntament de Barcelona) per el que informa tant la web oficial del Club, com la de la RFEF, es jugarà a les ONZE DEL MATI, i coincidirà amb el del infantil b femení al camp de futbol set. Sense comentaris.

Un rival potent, el Tortosa-Ebre, fundat el 12 de febrer de 1993, el conjunt entrenat per Ximo Paredes, ocupa la quarta plaça (16 punts) a només dos punts dels líders Girona i Sant Gabriel, i a un de l’Estartit. Cinc partits guanyats, un d’empatat, i dos de perduts; 24 gols a favor 15 en contra. L’Espanyol ara mateix es cinquè gràcies al triomf en front el Pardinyes per 2-6 del passat diumenge, amb dotze punts. L’equip de Titi Camúñez es el màxim golejador de la categoria amb trenta dianes (Raquel Corral 10) mercès als triomfs contundents en front el Manacor (15-2) i l’anterior esmentat.