dissabte, 18 de novembre del 2006

PARTITS MOLT COMPLICATS.

L’Espanyol femení jugarà aquest cap de setmana, diumenge concretament, al camp del Polideportivo Nazaret de València, lloc on l’Espanyol es va proclamar campió per tercera vegada a la seva història de la Copa de la Reina derrotant als penals al Lagunak (11-6-2006), i aconseguint el doblet nacional. Espera el Levante UDF, l’equip líder de la Superlliga (empatat a punts amb el conjunt de Santi Fernández). El Llevant es el conjunt més guardonat del futbol femení espanyol amb una Superlliga (la primera), dos lligues estatals absolutes, cinc copes de la Reina, a més de les Supercopes guanyades. Per aquesta temporada, a més del relleu a la banqueta, Félix Carvallo ha substituït a Josep Álcacer, ha fitxat a Goretti Donaire (ex RCD Espanyol, i FC Barcelona), Mari Paz Vilas, màxima golejadora de primera nacional (At. Arounsana), Chamaida Ramírez del Fasnia Canarias (Nacional) i Miriam Recarte del Gure Txokoa (Nacional) . Han causat baixa, les següents jugadores: les brasileres Daniela Tjeder, Katia Cilene Texeira , Grazielle Pineheiro, Marta Mateos, Arantxa Lozano,i Cristina Estevez. Conserva això si, tota la columna vertebral de l’equip que va ser tercer a la lliga, i semifinalista a la Copa, amb aquella disputada i emocionant eliminatòria que es va resoldre a la pròrroga a Vilafranca del Penedès amb gol d’Adriana. Avui no os posaré, dades estadístiques, per que son per espantar-nos. Llevat del partit d’anada d’aquesta eliminatòria, que va registrar un empat a zero, parant Cristina un penal als últims minuts, totes les compareixences del Espanyol a València han tingut uns registres molt negatius. Millor no recordar-los, i esperar que a Nazaret la sort canviï. Puntuar seria un èxit, guanyar un cop decisiu a la lliga. Perdre, per desgracia l’habitual, tenint en compte el potencial del conjunt valenciá.

L’Espanyol B, cinquè classificat a la lliga, també visita el camp del líder. El Terrassa FC. El rival més en forma de la categoria, i un dels favorits per emportar-se el títol i aspirar a l’ascens.
El Terrassa FC va ser fundat l’any 1906. Juga a l’Olímpic de Terrassa, amb capacitat per a 11.500 espectadors. Guillermo Cabello es el seu president. Líder del grup tercer de la Segona Divisió B, amb un total de 25 punts en dotze partits, set partits guanyats quatre d'empatats i sols un de perdut. Quinze gols a favor i cinc en contra. La plantilla està formada per els següents homes.
Entrenador: Miguel Álvarez

El juvenil juga a la Ciudad Deportiva de Saragossa, amb el conjunt local del Real Zaragoza dissabte a les 15.45 hores segons la RFEF, 13.45 segons la web oficial de l’Espanyol. Ja s’ho faran ells... si no son capaços ni tan sols de posar-se d’acord en els horaris del partit, mal anem.. El conjunt aragonès ha guanyat set partits, dos empatats i tres derrotes. 19 gols a favor i 11 en contra son els seus números. Encara com a local, no ha perdut cap encontre, i només s’ha deixat un empat enfront del Real Mallorca. Per tant partit, que tampoc serà gens fàcil. El Zaragoza lluny de la capital aragonesa, té uns registres més fluixos en els que tan sols destaca com a important l’empat assolit en front el Barça. Ocupa la cinquena posició del grup tercer de la Divisió d’Honor juvenil. Recordem que el conjunt de Perarnau acumula set partits seguits guanyats sense encaixar cap gol, i es el líder de la categoria.

La heroïna de València en les dues últimes visites ha estat Cristina. Primer parant un penal als darrers minuts a l'eliminatòria de Copa en front el Llevant (anada 0-0, foto primera), i l'última vegada precisament a Nazaret, quinze dies després, parant dos penals a la tanda, en front el Lagunak a la final de la Copa de la Reina (foto segona). Tant de bo, continuï tenint la sort de cara...

L'associació d'Atletisme Blanc i Blau, participarà a la mitja Marató de Ripoll, amb Josep Mª Roselló, Victor Gonzalo,(categoria d'homes) i Vinyet Nogueró en categoria femenina. A més Isabel Eizmendi participarà al Cross Internacional de Soria.