dilluns, 13 de novembre del 2006

FOTOS D'AHIR A SADRIÀ.

Fotos d'ahir a Sant Adrià.

Natalia Arroyo, i Ane, mirant el partit del infantil femení, que va empatar a un, (primer es va avançar el conjunt del Europa, i després de penal, per mediació d’Alexia, va empatar l’Espanyol tot i que l’àrbitre el va fer repetir)
A la segona foto veiem dues jugadores del equip entrenat per Marta Cubí i Ricard Ribes.
Aquí veiem al fons de la imatge, la davantera perica mirant-s’ho des del seu lloc d’entrenadora (aquesta no es pasa asseguda tota l’estona com algú que em se jo),
Dues noies del Oviedo, que molt amablement, van posar per la camera de Sentiment Perico, abans de començar el partit de la Superlliga femenina. Per cert, moltes aplaudien i cantaven els gols del Nàstic (uhhhhhhhhh, això no està gens bé, nenes... ), al juvenil B del senyor Salvans, que no està tenint molta sort que diguem. La noia de l’ esquerra es Saray García, migcampista ofensiva de 16anys (16-5-90) i la de la dreta es PATRICIA Martinez (15-3-90 ), davantera provenint del Barça B, (ho sento, però no tenia el meu arxiu a ma, per recordar-lo, malgrat que una cara maca no ve malament, malgrat el seu passat).
Adriana sotmesa a un estret marcatge per part de Laura, Adriana se’n va de la central Maria.
La portera col·locant la barrera formada per Yaiza (11) i Alba (10) , i un cop acabat el partit Noemí i Raquel marxant satisfetes per la victòria, que no per el joc suposo...
Amb aquesta veiem al delegat Sr. Blanch, ex porter de l’Espanyol als anys setanta, a Cristina, Aida, Marta Torrejón, Sara, i al fons s’ho mira amb enyorança Olguita Rodriguez, que quan l’equip jugava la primera fase de la Uefa Women’s Cup va ser operada de lligaments, lesió que li va impedir disputar el tram final de la passada temporada...i encara romandrà de baixa un temps que esperem sigui el menor possible, i des d’aquestes línies si em llegeixes, et dono tots els ànims, que aviat et volem veure als terrenys de joc.

Per cert, això encara que no us ho imagineu .... ¡ si ! es una camera de TV3... per les imatges al programa d’avui 21.30 futbol cat (C-33). Esperem que tinguin temps, i les facin... (foto: Enric Alonso)

fotos: josep maria.

PD. I els que no sigueu addictes a l’encís de Sadrià direu: ¿ Qui cony son aquests, que encapsalen aquest post?.... jo us tinc que dic que són l'essència més representativa de la "penya del llanto" jejeje si bé no estan tots els que són, ni... (a la foto) a Sadrià si que hi son tots, no hi fallen mai...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Josep Maria no podrías colocar las mejores fotos en el mismo espacio, es más cómodo, queda bien y así no nos harias ir de un lado hacia otro. Si puede ser. Saludos. Inigualable trabajo.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M