dijous, 1 de gener del 2009

SAMARRETES ESPANYOLISTES
EN LA SANT SILVESTRE, A BARCELONA


Representació blanc i blava a la IX Cursa dels Nassos

Ahir es va dur a terme la darrera cursa de l’any 2008, la X Cursa dels Nassos – San Silvestre 2008, a Barcelona.

L’atletisme blanc i blau va estar representat com sol ser habitual en les grans curses populars, en dos fronts:

L’Associació Esportiva Blanc i Blau, va estar representada pels seus atletes populars, Manel Tornero (33:30), Mousama Nouri (34:34), Pep Villanueva (35:28), Alex Viladiu (35:54), i Adolfo Eguilar (37:59) amb qui vaig tenir gust de xerrar després de la cursa (veure foto). Com lo important es participar en aquests casos, e intentar fer-lo lo millor possible que es pugui, s’ha d’agrair aquests atletes populars el sacrifici dut a terme al llarg dels 10.000 metres que tenia de recorregut la cursa, mostrant el seu sentiment espanyolista pel qual van lluir aquests colors i aquest escut.


Per altre banda, per part del Club Atlétic Blanc i Blau, van arribar a la meta en novè lloc Mohamed Bembarka amb un temps de 30:00, Jaume Leiva, quinzè amb 30:57, Víctor Gonzalo, en el lloc 34è (32:13), Juan Álvarez, 44è (32:47). Ester Ramos, 43ena en dones, va efectuar una marca de 42:44.


Així mateix, en categoria juniors va prendre part els atletes del C.A. Blanc i Blau, Ilyas Haik, Roger González i Xavi Juanes.

En cadira de rodes, es va donar per guanyador Jordi Madera, però finalment, va ser Roger Puigbó qui es va endur el triomf en un ajustat final.

En la categoria de cadira de rodes, tal com ens va informar el Club Atlétic Blanc i Blau, i tal com recollien les informacions d’un munt de mitjans de comunicació, vàrem atribuir el triomf final de la prova a l’atleta Jordi Madera.

Després de les pertinents reclamacions, i després de tot el desgavell produït, “Champions Chip” , cronometradora oficial de la prova, adjudica finalment el triomf a l’atleta osonenc Roger Puigbó amb un temps de 21:43, un segon per sota de Jordi Madera.

Classificació Cadira de Rodes.


1er. Roger Puigbo Verdaguer 21:43 C.A VIC
2on. Jordi Madera Jimenez 21:44 C. A. BLANC I BLAU
3er. Francesc Ordoño Madolell 54:33 C.E MONTIGALA
4rt. Manel Heras Lozano 1:03:47 C.B MIFAS





La Cursa dels Nassos 2008, va ser guanyada per l’atleta del C.A. Manresa, José Ríos (28:42), seguit del keniata Kosmers Kemboi (29:12) i en tercer lloc, el ex atleta de l’Associació d’Esports Blanc i Blau, i actualment de l’Agrupació Atlética Catalunya, Driss Lakhuaja (29:15).
En categoria femenina, l’italiana Anna Icerti es va adjudicar la prova amb una marca de 32:12.


6 comentaris:

Sentimiento Perico ha dit...

Sempre es important la presencia del colors del nostre club allà on sigui.
Salutacions.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Anònim ha dit...

Repasseu-vos l'arribada en cadira de rodes que esteu donant un resultat erroni.

Josep Maria ha dit...

Perdoneu: Si hi ha alguna errada, si el resultat va ser a l'inrevès, podria-ho ser tant amable de confirmar-lo si de veritat vos ho sabeu?
En la informació enviada per part del Club Atlétic Bib, es feia resò del triomf de Jordi Madera. A l'edició digital d'As,

http://www.as.com/mas-deporte/articulo/rios-vence-mejor-marca-acaba/dasmasatl/20081231dasdasmas_5/Tes
i la de la vanguardia digital

http://www.lavanguardia.es/deportes/noticias/20081231/53608833823/el-barcelones-rios-vence-la-san-silvestre-y-acaba-con-el-dominio-africano-barcelona-jose-rios-marato.html

també feia referència a aquest resultat. Si el final va ser tant ajustat, i no va ser aquest, faci el favor de confirmar-lo si té a bé i ho rectificaré, excusant-me per endavant si en efecte la informació donada no era correcta.
Moltes Gràcies. Salutacions.

Anònim ha dit...

A banda de ser a la línia d'arribada, tinc dues fotos que si em dones una adreça de correu electrònic, et faré arribar. He reclamat els resultats oficials a la Federació Catalana i a Champion Chip.

Anònim ha dit...

RESULTATS CADIRA DE RODES
(Font: Champion Chip)
1 Roger Puigbò 21' 43"
2 Jordi Madera 21' 44"
3 Francesc Orduño 54' 33"
4 Manel Heras 1h 03' 47"
5 Khalid Zerguini DNF

Josep Maria ha dit...

Vaig entrar a la pàgina d'en Roger Puigbó i ell dona per vàlid la seva victòria.
Jo ni entro ni surto. Em limito a posar els resultats que es van donar per oficials. Si son errats, i els veritables son aquests, molt be. Jo només dic que a un munt de mitjans de comunicació van donar el mateix resultat i no he pogut veure en lloc oficialment lo contrari.
Salutacions i gràcies per tot.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M