dilluns, 29 de desembre del 2008

PRIMERA SORTIDA: JULIÁN AL PANTHRAKIKOS GREC



Julián López de Lerma, jugarà en el Panthrakikos de Grècia, en qualitat de cedit el que manca de temporada, després que arribessin a un acord ambdós conjunts.

Julián, no ha tingut gens de sort, després d’ascendir al primer equip la temporada 2006/07 jugant un total de set encontres (2 triomfs, 1 empat, i 4 derrotes sortint 1 partit de titular i 6 com a suplent), amb un total de 237 minuts de joc, l’ex del Flecha Negra va ser cedit al Sevilla At., a la següent temporada, però una greu lesió després de disputar 8 encontres amb un total de 329 minuts, el va tenir fora de la circulació durant el tram final de la primera volta i tota la segona.

Enguany havia fet la pretemporada amb el primer equip, tenint fitxa amb el B, però no va comptar Bartolomé Márquez amb ell, i es va decidir que jugués al filial a Tercera per anar agafant ritme de joc, cara a una cessió en el mercat d’hivern, fins que l’extremeny se’n va fartar de jugar a Tercera...


Al Panthrankikos es trobarà a Sito Riera, ex jugador del filial blanc-i-blau, Aleix Vidal, juvenil fitxat del Reus fa any i mig, i que va ser cedit la temporada passada a la Damm, i l’ex jugador del primer equip (temporada 2006/07) Juan Velasco.

El jugador extremeny tenia fitxa amb el B, motiu per el qual la seva marxa no alleugera el primer planter espanyolista, cara a possibles reforços.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola sentiments
Si no pujem de categoria serà la junta directiva la culpable, sempre que tenim un bon jugador a l'espanyol b, el cedeixen a qualsevol altre equip, com es comprova el + de 10 que hi ha.Amb aquests jugadors podriem tenir el B a 2A.
Adéu.Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M