dissabte, 19 de setembre del 2009

REVOLUCIÓ A LA LÍNIA D'ATAC
TRES GOLS... I TRES PUNTS !!! (2-3)

EL FILIAL ESPANYOLISTA EMPATA DAVANT L'ALACANT (1-1). EL INFANTIL "B" GOLEJA 3-0 AL REAL MADRID AL TORNEIG DE MIRANDA D'EBRE.

RC Deportivo: 2 - RCD Espanyol: 3

El RCD Espanyol ha obtingut el primer triomf en el campionat de lliga 2009/10 en vèncer a Riazor (on només quatre victòries havien somrigut al conjunt espanyolista al llarg de tota la història) per 2-3, amb gols de Callejón en rebre el refús del travesser després d’una rematada de cap de Pareja al servei de cantonada executat per Luis, un segon gol a càrrec del central argentí Forlín al rematar de cap una centrada de Callejón i tornar a posar l’Espanyol per davant després de l’empat gallec, i finalment el tercer de Verdú.
El segon gol dels locals ha servit per posar emoció a l’encontre i fer patir com sempre a la parròquia espanyolista que ha seguit l’encontre com bonament ha pogut.

Des d’aquí felicitem al conjunt espanyolista per fer-se amb aquest important triomf, per demostrar que la revolució en la línia d’atac (producte de les baixes o no...) ha donat els seus fruïts, i l’equip hagi pogut sumar els tres primers punts que l’allunyin del darrer lloc de la classificació després del difícil començament.

Per la coincidència de l’horari amb l’Espanyol B (que ha deixat escapar el triomf en la recta final de l’encontre davant l’Alacant en un dolent encontre) i la falta de cobertura d’Imagenio en segons quines zones, han impossibilitat pogué veure el canal Gol TV, i per tant ens impossibilita d’efectuar l’habitual crònica de l’encontre, remetem-me a la fitxa tècnica oficial del partit.



Fitxa Tècnica:
RC Deportivo: Aranzubia, Filipe, Ze Castro, Juca, Lopo, Adrián, Riki, Laure, Guardado, Valerón i Juan Rodríguez.
Substitucions: Pablo Álvarez per Riki, m. 59; Lassad per Valerón, m. 59; Mista per Adrián, m. 59.

RCD Espanyol: Kameni, Chica, David García, Nico Pareja, Forlín, Moisés, Verdú, Coro, Luis García, Callejón i Ben Sahar.
Substitucions: Javi Márquez per Ben Sahar, m. 63; Roncaglia per Verdú, m. 83; Marqués per Callejón, m. 86.

Àrbitre: Fernando Teixeira Vitienes, del comitè territorial càntabre. Ha amonestat amb cartolina groga a Mista, m. 87 per part local i a Callejón, m. 16, David García, m. 73 i Nico Pareja, m. 89 per part visitant.

Gols: 0-1: Callejón, m. 19; 1-1: Adrián, m. 28; Forlín, m. 43; 1-3: Verdú, m. 53; 2-3: Lassad, m. 76.

Incidències: Estadi de Riazor. Entre les curiositats de l’encontre, al minut 48 es va haver d’aturar el joc 80 segons per la posada en marxa de manera sobtada de dos aspersors de rec del terreny de joc.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS-QUES:
AMB LA GRAN VICTÒRIA DEL
RCD ESPANYOL ENFRONT EL DEPORTIVO CORUÑA, S'HA DEMOSTRAT QUE TENIM UN BON EQUIP, QUE ARA COMENÇARÀ A GUANYAR I A ESTAR AMUNT.
ADÉU. JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M