dilluns, 14 de setembre del 2009

EL FEMENÍ "B"
GOLEJA 4-0 AL CE EUROPA

















RCD Espanyol Fem. “B”: 4 - C.E. Europa: 0

Primer triomf del filial espanyolista en l’actual campionat, golejant a un Europa que va gaudir en el primer període d’una ocasió al travesser per empatar l’encontre i ficar-se de nou en el matx, però que es va acabar d’enfonsar amb el segon gol, i pràcticament no va ni existir en el segon temps, on les espanyolistes van arrodonir un marcador que si be es pot considerar quelcom excessiu, si que va ser totalment just el triomf davant un Europa que ha estat incapaç en aquest estiu de derrotar a les espanyolistes tant en lliga com en pretemporada.

Les primeres aproximacions a càrrec de les blanc-i-blaves van tenir com a protagonista a Marta Yañez (amb un xut desviat) i a Alexia (que va fer emprar-se a fons a Txell anticipant-se a la jugadora molletana) .

Gol olímpic de Brenda
Al minut 28 de joc, l’Espanyol obre una escletxa al marcador aprofitant un servei de cantonada executat per Brenda a la dreta de Txell, que acaba entrant directament dins, fent inútil l’esforç de la meta escapulada.

Només sis minuts després, l’Europa pogué empatar l’encontre amb una rematada de Vives que acabar estavellant-se al travesser, després que toqués lleugerament Elvira Serra. Eren minuts en el que l’Europa intentava donar la cara davant l’Espanyol i que tindria altre aproximació a càrrec de Marina però la seva rematada sortiria fora.

Passat aquest tram en el que el conjunt de Gràcia va dominar el joc, l’Espanyol tornar a la càrrega, destacant les pujades per banda dreta de la jove Carla que portar de bòlit a les defensores locals, incapaces de frenar-la.

Alexia sentència
La jove jugadora Alexia Putelles, cridada a ser una de les promeses futures del futbol femení, no va desaprofitar l’ocasió per reivindicar-se de nou amb dues dianes.
La primera, amb un xut des de més de vint-i-cinc metres que va sorprendre a Txell, i ja en el segon temps, amb un tercer gol, (segon del seu compte).

Anteriorment, l’Europa va llençar un lliure directe sense problemes per Elvira que bloca l’esfèrica. Brenda va estar a punt de tornar a marcar, després de rebre d’una bona combinació entre Carla i Yañez, però el xut de la davantera perica sortir llepant el pal.

L’Espanyol va fer el quart, mitjançant Eva Llamas (la jugadora del C que la passada temporada ja va tenir minuts amb el B en els darrers encontres). La migcentre espanyolista va sorprendre per velocitat marxant-se sola i davant Txell errar en primera instància la rematada que s’estavella en el cos de la portera europeista, però en segona opció acaba marcant tot i tenir menys angle, però això sí, a porteria buida.



Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol Fem. “B”: Elvira, Silvia, Cotado, Sara García, Juliana, Leticía, Carla, Mérida, Marta Yañez, Brenda i Alexia. Subsitucions: Eli Sivera per Sara Mérida, m. 55; Andrea Pereira per Cotado, m. 65: Eva Llamas per Marta Yañez, m. 74; Lara Gómez per Letícia, m.74.

CE Europa Fem. "A": Txell, Irene, Teixi, Vives, Olga (Alba García, 52'), Lorena, Vane, Alba Montoro (Txiky, 60'), Mar, Marina (Maria, 46') i Marta.
Substitucions: María per Marina, m. 46; Alba García per Olga, m. 51; Txiky per Alba Montoro, m. 59.


Àrbitre: Sergio Arnal Bebia, del comitè territorial català, delegació de Barcelona. No ha mostrat cartolines.

Gols: 1-0: Brenda, m. 28; 2-0: Alexia, m. 36; 3-0: Alexia, m. 71; 4-0: Eva, m. 90.

Incidències: Segona jornada de Primera Nacional Femenina. Ciutat Esportiva de Sadrià, camp Tercer. Minut de silenci abans de l’encontre en memòria de Dani Jarque i de la mare del President de l’Europa, senyor Guillaume de Bode.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS-GUES
EL RCD ESPANYOL B VA DEMOSTRAR QUE AQUEST
ANY TÉ TAMBÉ MOLT BON EQUIP, AHIR VA TENIR
UN DOMINI ABSOLUT I VA GUANYAR AMB CLAREDAT
A LES EUROPEISTES, MOLT INFERIORS.
ADÉU JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M