diumenge, 13 de setembre del 2009

FÀCIL PEL FEMENÍ (8-0)
EN LA PRIMERA SUPER-GOLEJADA D'AQUESTA SUPERLLIGA
























RCD Espanyol: 8 - Valencia Féminas: 0

Sense color!

L’Espanyol ha vençut contundentment en un encontre en el que no hi ha hagut rival sobre la gespa en el moment en que l’Espanyol ha aconseguit obrir la llauna. Anteriorment, el Valencia Féminas (actual denominació de l’antic Colegio Alemán) s’havia defensat com bonament podia, i sense inquietar en lo més mínim la porteria defensada plàcidament avui per Mariajo.

Al primer minut, el col•legiat ha invalidat un gol per posició anti-reglamentària, desprès que Míriam aconseguís batre a Cristina. L’Espanyol ha jugat avui amb les dues davanteres fitxades aquest estiu (Mery i Conti), amb Joana i Corredera. Míriam ha avançat la seva posició ja que Rocío ho ha fet al lateral dret, deixant per Ane l’eix de la defensa amb Marta Torrejón.

L’Espanyol ha dominat tot el partit en el joc, però li ha costat tenir la profunditat necessària per doblegar a un Valencia que descaradament ha vingut a defensar-se per evitar sortir golejat. Les espanyolistes els hi tenien ganes després d’aquell nefast 4-0 de la passada temporada als “Tarongers”, i han posat setge a l’àrea visitant, però sense crear excessives clares ocasions de gol en el primer terç d’encontre.

La primera acció de perill vàlida, ha estat una pujada de Corredera per banda esquerra i la seva centrada ha estat rematada per Mery de cap, però sense pogué imprimir millor direcció a la bola, ha estat fàcil el blocatge per la meta valenciana.
La més clara ocasió ha estat al minut 20, quant una rematada de Pamela creuada ha estat interceptada (més que rematada) per Mery al segon pal, i enviada fora increïblement quant es trobava lliure i potser inclòs hagués entrat sola l'esfèrica...

Joana segueix renyida amb el gol (tot i que ha fet un bon partit i ha deixat bons detalls), i en un u contra u, remata al cos de la portera aragonesa, Cristina Estevez. En altre jugada d’atac, Corredera s’avança en el darrer instant massa la pilota i dona temps a Cristina que es llença als seus peus.

Mery, ara sí.
María Ruiz “Mery” torna a ser decisiva, obrint la llauna, quan un lliure directe a pocs metres de la frontal llençat per Chola, fa impacte en la base del pal esquer de la porteria valenciana, Marta Torrejón agafa el rebuig de la fusta, centra i la rematada de la davantera madrilenya després de colpejar al pal, acaba entrant dins, en una jugada en la que la pilota semblava no voler entrar dins.

Amb avantatge al marcador, l’Espanyol ha continuat manant sobre el camp, i ara, amb molta més confiança amb sí mateix, i més tranquil•litat.

Corredera sentència
El jutge auxiliar ha ajudat lo seu, quan ha donat per bona una més que discutible situació, en una jugada en la que Mery s’ha marxat tota sola, i obrint a la seva dreta, lliure de marca, Marta Corredera ha marcat a plaer.

Un penal fregant els darrers minuts del primer període i executat per la italiana Pamela Conti, enganyant a Cristina per la seva dreta, ha significat el tercer gol espanyolista i el començament de la golejada. Aquest gol ha acabat de deixar tocat a un Valencia, que acabaria rebent una golejada d’escàndol.

La golejada
En el segon temps, una jugada difícil de xiular; una falta a Mery a pocs centímetres del vèrtex de l’àrea de càstig que perfectament podia haver sigut assenyalada dins. S’ha llençat sense conseqüències.

El quart ha arribat en una embolicada jugada. Un servei de falta llençat de nou per Chola, remata de cap Mery, rebota en varies jugadores, a mig metre del pal dret Ane no pot rematar sense angle i en mig d’un munt de cames, lluita la defensora espanyolista, i després de diferents rebuigs, acaba a peus de Míriam que xuta i bat a la portera valenciana.

D’ací al final, recital espanyolista davant un Valencia trencat per tot arreu, i que ha donat una molt pobre imatge. Una centrada de Corredera, acaba amb una rematada de Mery a la base del pal esquer.

Aja ha donat entrada a Lara que ha ocupat la lateral dreta en lloc de Rocío, i Sara per Joana. Posteriorment Corral i Kenty supliran a Conti i Corredera. Però abans, la italiana encara tindrà temps suficient per fer el cinquè desprès de rebre en safata de plata el gol mitjançant la gran jugada per l’esquerra de Marta Corredera.

L’Espanyol no es conforma amb el resultat, i ho torna ha intentar, amb un xut que surt fregant el travesser.
Raquel Corral, demostrant de nou la seva qualitat en l’u contra u, marca el sisè després de marxar-se trencant la defensa, i superant a la portera rival després de deixar-la enrera i marcar a porta buida.

El setè, obra de Marta Torrejón de cap, anticipant-se a les defensores al rematar una falta llençada per Lara des de la banda. Ha tancat el compte golejador Kenty Robles després d’evitar la sortida de Cristina Estevez al vèrtex de l’àrea, col•locant-li una vaselina que després de la emoció per la incertesa de si acabaria dins, s’ha convertit en un preciós gol que ha elevat a definitiu el resultat en aquest debut esperançador del conjunt d’Oscar Aja davant la seva afició, remarcant això sí, que el Valencia Féminas s’ha mostrat com un conjunt bastant vulnerable i que lògicament es mostrarà molt més perillós al feu de l’antic Colegio Alemán, al fortí del camp dels "Tarongers".




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo; Rocío, Ane, Marta Torrejón, Chola; Míriam, Meseguer; Corredera, Conti, Joana; Mery.
Substitucions: Lara per Rocío, m. 56; Sara per Joana, m. 56; Raquel Corral per Pamela Conti, m. 66; Kenty per Corredera, m. 66. Resta banqueta: Natàlia (p.s.). Entrenador: Oscar Aja.

Valencia Féminas CF: Cristina, Estela, Nuri, María, Amane, Arantxa, Carme, Marta, Piti, Punxa, i Anita.
Substitucions: Creu per María, m. 46; Pau per Anita, m. 46; Jesi per Arantxa, m. 61. Resta banqueta: Montse, Colomer, Gemna, i Marta Jiménez (p.s.). Entrenador; Oscar Suárez.

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique, del comitè territorial català, delegació de Barcelona. Ha mostrat targeta groga a Anita, per unes mans molt clares en el minut 23 del primer temps.

Gols: 1-0: Mery, m. 25; 2-0: Corredera, m. 33; 3-0: Pamela Conti (pen.), m.44; 4-0: Míriam, m. 49; 5-0: Conti, m.61; 6-0: Raquel Corral, m.72; 7-0: Marta Torrejón, m. 83; 8-0: Kenty, m.85.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sadrià, Camp tercer. Matinal força calorosa. Minut de silenci en memòria de Dani Jarque en els moments previs a la disputa de l’encontre. Primera visita del Valencia Féminas amb tal denominació a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.




.SUPERLLIGA, GRUP "A" PTS PJPG PE PP GFGC
1

REAL SOCIEDAD

6220063
2

ATHLETIC CLUB

6220052
3

PRAINSA TR. ALCAINE

4211030
4

OVIEDO MODERNO

3210122
5

S.D. LAGUNAK

1201123
6

EIBAR SAD

1201112
7

REAL VALLADOLID

1201113
8

U.D. LAS PALMAS

0200227


.SUPERLLIGA GRUP "B" PTS PJPG PE PP GFGC
1

R.C.D. ESPANYOL

62200100
2

U.D. LEVANTE

6220071
3

F.C. BARCELONA

3110031
4

U.D. COLLERENSE

1201113
5

EUROMAT UE L'ESTARTIT

1201102
6

GIMNÀSTIC TARRAGONA

0100115
7

VALENCIA C.F.

02002010


SUPERLLIGA GRUP "C"PTS PJPG PE PP GFGC
1

RAYO VALLECANO

62200141
2

SPORTING HUELVA

6220042
3

SEVILLA FC

3110031
4

ATLÉTICO MADRID FÉM.

3210143
5

ATLÉTICO MÁLAGA

0100112
6

A.D. TORREJÓN CF

0200226
7

REAL JAEN

02002215



1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS-QUES:
SOM LÍDERS, FELICITATS A LES ESPANYOLISTES
QUE VAN DEMOSTRAT QUE ARA SÓN EL MILLOR
EQUIP DE LA SUPERLLIGA, I QUE POT GUANYAR
PARTITS AMB AUTÈNTIQUES GOLEJADES COM
LES D'AHIR FENT BON JOC, GOLS, DOMINI, ETC.
LES BLANC-I-BLAVES SON MOLT MILLOR
QUE LES VALENCIANISTES.
FINS DESPRÉS.JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M