dimarts, 15 de setembre del 2009

PRESENTADA LA NOVENA EDICIÓ
DEL JOAN BABOT A SANT JOAN DESPÍ









(Centre Cívic de Sant Joan Despí, Baix Llobregat: Josep Maria)


Ahir nit, al Centre Cívic de Sant Joan Despí, tingué lloc la presentació i sorteig de propera edició del Torneig de Futbol Infantil “Joan Babot”, que enguany és ja la novena i que es disputarà al Camp Municipal de Les Planes de la localitat del Baix Llobregat, el proper dissabte i diumenge en horari matinal.

Rafael Aragón, President de la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí, presentador de l’acte, va esment a l’esforç realitzat en temps de forta crisi per pogué continuar desenvolupant el torneig, agraint als que han col•laborat com patrocinadors, i als que la crisi no els ha permès fer-ho enguany, però que de ben segur ho faran en properes edicions.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Joan Despí, Sr. Antoni Poveda, i com a resta de ponents, el President del UD Cornellà, Sr. Gálvez, del ex jugador del RCD Espanyol amb el que va assolir el subcampionat d’Europa de la UEFA, jugador dels Veterans, i tertulià a Tiempo de Espanyol, Ignacio Pérez de Arrilucea i Tejedor, més conegut com Iñaki, i representant a la Selecció de Sant Joan Despí, Frank Andavert, empresari de Sant Joan Despí, anomenat per la P.B.B. de Sant Joan Despí, “perico de l’any” que agafa el relleu de l’anterior anomenat guardonat, el senyor Francisco Requena de Sant Joan Despí. No va pogué estar present cap representant del club de fora que participa enguany, el Valencia CF.

Després dels parlaments dels ponents, especialment llarg el de la màxima autoritat municipal que va fer esment a tot tipus de temes, inclòs els de caire social, i les actuacions municipals en aquesta matèria, va tenir lloc l’esperat sorteig en el que com be sent habitual, l’equip de fora (en aquest cas l’equip chè), té el privilegi de ser el visitant del segon encontre per que no es vegi perjudicat pel tema del viatge jugant a primera hora del matí.

El resultat va ser: Selecció de Sant Joan Despí – RCD Espanyol, dissabte a les 10:30 hores. UD Cornellà – Valencia CF, dissabte a les 12.00. El senyor Galvez, president del Cornellà, va ser la mà innocent que va agafar el primer sobre dels equips.

Després del sorteig, es va posar punt i final a la primera part de l’acte, quedant posteriorment convidats els assistents a un pica-pica abundós i en el que no va faltar el cava per brindar per un bon Torneig Joan Babot i sobre tot pel nostre Espanyol, així com les clàssiques improvisades tertúlies i “corrillos” que tant arrelats estan al nostre club entre la massa social, en la que tots intentem dir la nostra i “arreglar” els mals de l’entitat, xerrant distesament.

Dir per últim que en l’acte també hi era present, el President de la FCPE, Alberto Ariza (que va obrir el torn dels parlaments), la Tinent Alcaldessa de la ciutat, el descendent del jugador que porta el nom del torneig i membre del consell directiu de la Penya, Sr. Babot, responsables de l’hotel on estaran concentrats els nens, patrocinadors del torneig, etc. L’acte va cloure als voltants de les onze de la nit.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M