dissabte, 18 d’agost del 2012

EL JUVENIL "B" JUGARÀ DEMÀ
LA FINAL DEL VILA D'ARENYS EN VÈNCER AL CORNELLÀ

















(Mpal. d’Esports Bernat Coll d’Arenys de Mar; El Maresme: Josep Maria)


RCD Espanyol Juvenil “B”: 4 – UE Cornellà Juv. “B”: 1



Finalistas del Torneig d’Arenys de Mar.

El Juvenil “B” espanyolista s’ha classificat per jugar la final de la XXXVIII Edició del Torneig de Juvenils Vila d’Arenys que s’ha disputat aquesta tarda al Mpal. Bernat Coll d’Arenys de Mar amb motiu de les festes de San Roc. En la primera semifinal, la Damm CF, ha vençut en la tanda de penals després d’arribar amb empat a tres gols al final dels noranta reglamentaris.

Primers vint minuts de força igualtat en el terreny de joc, amb un primer xut llunyà del conjunt verd-i-blanc que aturà David Pedro sense problemes. Fou l’Espanyol qui tingué una molt bona acció als dotze minuts de joc quan dins l’àrea petita rebutjà un defensor anticipant-se a la rematada. Els del Baix Llobregat han tingut una bona oportunitat després d’una errada de Nicolás Pandiani que si be ha començat desencertat ha anat guanyant en confiança al llarg del partit. El remat creuat serà blocat per David Pedro sempre molt segur.

L’equip espanyolista es faria una mica més amb el control del joc amb el pas dels minuts. El davanter Jonathan Toledo després de dos interessants retalls deixant dos adversaris enrera, envia una passada en profunditat un pèl llarga a la que arriba abans el meta del Cornellà que Èric Gràcia.

Després d’un llançament de cantonada pentinada per un davanter, un defensor rebutja amb el cap dins l’àrea petita, i la continuació de la jugada porta una centrada que acaba a peus de Jonathan que en discutida i protestada posició que l’àrbitra considerà legal, dona la passada de la mort per Alfred que a boca de gol marca el primer dels espanyolistes.

Un minut després, l’Espanyol pogué fer el segon quan Eric en profunditat li dona mig gol a Jonathan que erra en l’u contra u davant el porter. A la pilota rebutjada, per ben poc no hi ha arriba Eric que seguia la jugada en lluita amb un defensor que finalment allunya el perill. Però tot i desaprofitar aquesta gran ocasió, l’equip de Sebastià Herrera elevaria a dos la diferència quan en el minut 30 mitjançant Jonathan ara si, marcaria de xut creuat dins l’àrea, entrant la bola ajustada a l’esquerra de la porta del Cornellà.

Kike que havia canviat de banda minuts abans del gol, a la seva natural de la dreta, col•locaria una centrada molt perillosa que s’ha passejat sense rematador per l’àrea. Eren els millors minuts dels espanyolistes que han pogut fer el tercer amb un xut que sortir a mig metre del pal dret després d’una bona jugada ben trenada. En altre contracop ben conduït, Kike acabaria malament la jugada jugant-se-la ell amb un remat que sortiria per sobre la porteria. Els cornellanencs tindrien la seva més clara ocasió de gol quan en un llançament de lliure directe a càrrec del dorsal tres, l’esfèrica toca en un defensor espanyolista, modifica lleument la seva trajectòria i obliga a David Pedro ha treure una mà prodigiosa, salvant el gol.

En el segon temps, quatre canvis d’inici en el conjunt perico. Presència en l’equip d’un jugador que està a prova en els juvenils espanyolistes (amb el 18) i que certament no ha aportat gaire al joc del mig camp. També ens ha sorprès veure altre cop a Grego, jugador que havia militat fa dues temporades al Cadet B entrenat llavors per José Luis García Martínez i que va passar sense pena ni glòria causant baixa a final d'aquella temporada. Ara, el de Sabadell, l’ha tornat a dur-lo a provar amb el Juvenil B.

Sigui pel que sigui, el Cornellà ha sortit en pla dominador en el segon temps i ha disposat de varies ocasions per reduir diferències: Al primer minut David Pedro tapant el pal curt, ha evitat el gol del 9 verd-i-blanc, amb una bona intervenció. Tres minuts després altre cop David Pedro respon molt bé davant una rematada molt perillosa.

Malgrat el total domini del Cornellà, Kike ha executat un lliure directe enganxat a banda esquerra, i ha sorprès llençant a porta. La pilota rebotant en un defensor acaba dins ajustada a l’esquerra. Era el 3-0.

El Cornellà no es rendiria i tres minuts després marcaria el seu primer gol amb un bon tret que superà a David Pedro per la seva esquerra. Un bonic gol. En el minut 68' l’Espanyol sentenciaria la semifinal quan després d’un ràpid contracop, Kike intenta centrar però un defensor molt desafortunadament erra i la pilota rebotada li cau dins l’àrea a Isaac Padilla que seguia la jugada, aprofita el regal ficant la bota davant la mitja sortida del porter i marca el darrer gol dels blanc-i-blaus.

En el darrer tram de partit amb tot decidit seria l’ex de Osasuna Baba Draman (que encara no he sabut observar que li van veure a l’hora de tenir en compta la seva incorporació tret de la seva desaprofitada alçada) qui tindria una bona opció dins l’àrea però s’entretingué excessivament i perdé l’ocasió.

La col•legiada del partit, assenyalà penal per mans del defensa central Lluis en el 76'. El llançament del màxim càstig acabà estavellant-se al travesser i la lluita posterior pel refús no ha estat aprofitada pel quadre del Baix Llobregat. La darrera ocasió del partit un servei de cantonada executat per Campu des de la dreta, tant tancat que l’esfèrica entre el porter i el travesser estigué a punt d’entrar dins, allunyant definitivament un defensor.

Demà a les 17:00 hores, Fundació Mataró – UE Cornellà en la lluita pel tercer i quart lloc i la gran final a les 19:00 hores, RCD Espanyol - Damm CF.


RCD Espanyol: David Pedro; Joel, Lluis, Nico Pandiani, Pablo; Moisés, Fortià; Alfred, Éric Gràcia, Kike; i Jonathan.
Substitucions: Grego, Isaac Padilla, dorsal 18, i Draman per Fortià, Alfred, Èric Gràcia, i Jonathan, m. 46; Pol Agustí (ps), Aaron, Alex, Campu, i Patrick per David Pedro, Joel, Pablo, Moisés, i Kike, m. 70.


Gols: 1-0: Alfred, m 28; 2-0: Jonathan, m. 31; 3-0: Kike, m. 57; 3-1, m. 60; 4-1: Isaac, m. 68.

Incidències: Semifinals del Torneig de Juvenils Vila d’Arenys disputat en el Mpal. d’Esports Bernat Coll en una tarda vespre extremadament calorós. Des del minut 61, es jugà amb il•luminació artificial.














S E N T I M E N T P E R I C O . C O M