dilluns, 13 d’agost del 2012

EL FEMENÍ "A" CONTINUA LA SEVA POSADA A PUNT

Foto d'arxiu. Mireia agafa el relleu de Berta (d'esquenes a la foto).



Gimnàstic Tarragona (Escola F. Valls): 0 – RCD Espanyol Femení “A”: 2


Triomf del conjunt de Luis Carrión en el segon amistós de la pretemporada. Les blanc-i-blaves, que mantenen pràcticament l’equip que va conquerir la Copa de la Reina la passada temporada (amb les baixes de Berta Noguera i Aïda García que han marxat al CE Sant Gabriel, i amb el retorn de Sandra Vilanova després del seu efímer pas per l’Atlético de Madrid Féminas) continuen la preparació amb la mirada posada en el primer compromís oficial que tindrà lloc el divendres 24 d’agost a Manresa davant el conjunt del Sant Gabriel, en les semifinals de la Copa de Catalunya.

Dissabte a la tarda, al Mpal. del Vilar l’equip espanyolista li va costar força superar al conjunt de la Segona Divisió, l’Escola Futbol Valls, ja que els dos gols pericos van arribar en la recta final del partit. Cal destacar la titularitat a la porta, de la portera Mireia Nágel, que defensà junt a Berta la porteria del filial la passada temporada.

També en les files espanyolistes la santandreuenca Yaiza Pérez, que ja va disputar el primer amistós a terres gironines on l’equip de Carrión es va imposar per un clar 2-6 amb gols de Sara Serna, Ari Forment, Débora, Mari Paz en dues ocasions i Eli Sivera. Incorporada també a l’equip perico (en principi pel filial) la jugadora Claudia Montagut, procedent del FC Barcelona.

El rival de les periques, l’antic Gimnàstic de Tarragona, ha aconseguit mantenir el seu mateix bloc de la passada temporada amb només quatre baixes, destacant Lilo que ha marxat al Sant Gabriel i Cristina al Levante Las Planas, així com dues noies que s’han absentat marxant a l’estranger varis mesos. Per cobrir aquestes baixes, Patricia procedent de l’Estartit, Anna Lizárraga, reforç important del filial barcelonista, Gisela procedent de l’Europa i Paola del Reus Deportiu. Recordem que en la passada temporada el conjunt vallenc entrenat per Ivet Martínez va ser un dur os a la categoria de plata del futbol femení, on va finalitzar en segona posició del grup tercer lluitant colze a colze amb el campió Levante Las Planas.

El proper encontre de les espanyolistes serà a l’Estartit davant el conjunt local, descendit, i que enguany jugarà a la Segona Divisió Femenina.


Escola de Futbol Valls: Brígida, Andrea, Patri, Lídia, Marina, Margarida, Carleta, Núria, Maria, Paola, Gisela.

RCD Espanyol: Mireia, Núria Mendoza, Lara, Xènia, Monforte, Meseguer, Brenda, Alba Pomares, Débora, Eli Sivera i Mari Paz.
També: Mariajo, Andrea Pereira, Vanesa, Sònia Matías, Yaiza, Ari Forment, Sarita, Sara Serna, i Marta Torrejón.

Gols: 0-1: Sara Serna, m. 77; 0-2: Meseguer, m. 82.

Incidències: Encontre amistós disputat en el Mpal. d’El Vilar de Valls la tarda de dissabte. L'equip perico ja es va enfrontar al conjunt tarragoní en els quarts de final de la Copa Catalunya tot just abans de finalitzar la passada temporada. En aquella ocasió, les espanyolistes van vèncer per un clar 1-4.



Foto d'arxiu. L'Escola Futbol Valls, (antic Gimnàstic que encara conserva el nom a nivell federatiu), en el darrer xoc oficial a Sadrià davant el filial femení perico.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M