diumenge, 12 d’agost del 2012

EL JUVENIL "A" CAU DAVANT LA MONTAÑESA (0-1)



















RCD Espanyol Juvenil “A”: 0 – CF Montañesa: 1

Disputat encontre, decidit en un lliure directe.


Tal com va succeir davant el Manlleu, altre cop el Juvenil “A” no va pogué superar a un conjunt de Tercera Divisió, la Montañesa. Un conjunt que va fer honor a les seves principals virtuts, com son la lluita i contundència dels seus jugadors davant un Espanyol que es va trobar ben aviat amb el marcador en contra i que va tenir que portar el pes del partit davant un rival molt més experimentat, ben tancat darrera esperant fer mal a la contra, i amb un arbitratge que va deixar bastant que desitjar tot i no influir en el resultat de manera directa.

Després d’un intent de Jafar només centrar de mig de camp, i una jugada d’Albarrán (ahir per l’esquerra) que es va marxar de dos adversaris però la seva centrada xut va ser rebutjada pel ex meta del futbol base perico Víctor Cocera, seria el conjunt de Nous Barris qui donaria el cop que seria definitiu al partit: Dani Acosta executa de manera magistral un lliure directe enviant a l’escaire esquerra de la porta de Pau López l’esfèrica. Un gol de molt bella factura.

L’equip de García Escribano va disposar d’una molt bona opció per empatar ràpidament l’encontre, però el xut ras creuat de Mamadou se’n va anar per ben poc fora a la dreta de la porteria visitant. El quadre visitant va controlar perfectament les escomeses dels blanc-i-blaus i seves van ser les dues aproximacions amb perill en el tram final del primer temps: Una centrada des de la dreta rematada de cap per un davanter, blocant bé Pau amb la fortuna de cara en aquesta ocasió doncs fou massa centrat el remat, i altre lliure directe llençat per Dani Acosta que aquest cop blocà Pau López sense gaires dificultats. En els darrers minuts el meta de la Montañesa ha de sortir de la seva àrea rebutjant amb el cap avançant-se a Mamadou.

En el segon temps, vam veure un dels jugadors del Juvenil B que encara no havia jugat amb el tercer equip espanyolista al llarg d’aquesta pretemporada, Enrique Sánchez Torrent “Kike”, junt a Ivan Écija Guerrero que havia sortit en el primer temps, ambdós jugadors militaven en el Cadet A la passada temporada amb idèntic tècnic a la banqueta que en l’encontre d’ahir.

Precisament seria Kike qui des de la banda dreta deixa anar una bona centrada que no pot rematar en primera instància Mamadou dins l’àrea però que li cau la bola a Javi qui engalta una volea que se’n va als núvols. Fou una bona ocasió. Com també un bon xut de Mamadou que es marxà potent, per sobre el travesser. Entre mig, la Montañesa va tornar a mostrar-se en atac al llançament d’un servei de cantonada rematant de cap creuat sortint l’esfèrica a l’esquerra del meta de Lanzarote, José Pereira. Una de les bones combinacions en atac dels visitants va acabar amb una centrada i rematada de primera ben aturada per José.

L’ocasió més clara per que en el marcador augmentés la diferència el conjunt de Nous Barris va ser en una jugada en la que la rematada va ser salvada sota pals per Ivan Romano. L’ex barcelonista jugant en la banda esquerra de la reraguarda va treure de manera acrobàtica com va pogué aquesta pilota anticipant-se al davanter que lluitava per acabar d’introduir-la dins.

L’Espanyol no va trobar en cap moment la manera de superar la experimentada i dura defensa visitant. Marc Navarro ho va intentar amb una passada carregada d’intenció per Kike però un pèl llarga, arribà primer Cocera. Tampoc Moha va pogué establir les taules en el marcador quan en bona jugada, retalla al defensor però el seu xut creuat passa a un metre del pal.

En els darrers minuts diverses accions poc esportives en les que alguns jugadors es van embolicar, resoltes amb una targeta primer per Moha, i en la segona picabaralla amb dues més pels jugadors implicats, sent Eric en el bàndol perico un dels implicats. No van passar d’aquí els incidents i el partit es va desenvolupar amb els tres minuts
d’afegit sense cap més incidència fins el xiulet final del col•legiat.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Pau: Arroyo, Maxi, Eric Bertrand, Albarrán; Joan, Merino; Víctor Gómez, Ivan Écija, Jafar; i Mamadou.
Segon temps: José; Marc Navarro, Maxi, Belana, Ivan Romano; Víctor, Merino; Moha, Kike, Javi; i Mamadou. Substitucions: Nico i Domi per Merino i Mamadou, m. 60; Arroyo i Eric Bertrand per Víctor i Maxi, m. 64.

CF Montañesa: Victor Cocera, Victor López, Kiku, Alex Gómez, Dani Acosta, Uri Sala, Marc, Ruy, Dani Sánchez, Joshua i Albert Hospital.
Van jugar també: Dani Garcia, Cano, Hector Miguel, Romera, Andres Borges, Miralles, Luque, Nils i Padilla.

Àrbitre:
Santiago López Quintana.

Gol: 0-1: Dani Acosta, m. 27.

Incidències: Encontre amistós disputat entre el Juvenil de Divisió d’Honor espanyolista i el conjunt de Tercera Divisió del CF Montañesa, en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Tarda assolellada, algun núvol que en alguna fase del partit ha tapat el sol, però generalment força calor minvant lògicament amb la posta de l’astre rei. Els darrers minuts s’han jugat amb il•luminació artificial.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M