dimecres, 18 d’abril del 2007

EL FEMENÍ B PERD DAVANT EL GIRONA(0-1)

Un Espanyol renyit amb el gol perd els tres punts davant el Girona.

En efecte, moltes i clares ocasions van tenir les noies del RCD Español per donar la volta a un marcador advers que des del minut dotze va pesar com una llosa en el conjunt de Titi Camúñez, que unes vegades per el desencert en els metres finals, altres per la mala sort no van saber culminar i al menys salvar un punt, que hagués estat unresultat molt més just a tenor dels mèrits d’uns i d’altres.

El Girona FC s’avançar al minut dotze, quan Maria del Carmen, es fa amb la pilota trencant la feble defensa del Espanyol en aquesta jugada, supera la sortida a la desesperada d’Erika, i a plaer però amb no gaire angle, aconsegueix el gol que seria el definitiu.

Cinc minuts després hagués pogut marcar les locals; la defensa es refia en una pilota llarga, i Marta molt atempta lluita per la mateixa i s’avança a la defensora i la portera però el seu xut en males condicions no es tot lo definitori que requeria i es rebutjat per Xell, i la mateixa Marta continua la jugada obrint-se i cedint enrera a Kenti que xuta amb tota la porteria i Susanna treu a un metro de la línia de gol.

L’Espanyol ho continua intentant amb jugades per bandes tant de Andri com de Kenti, però la defensa gironina mitjançant Anna, molt segura tallant, no deixa lloc a la sorpresa. Maria del Carmen l’autora del gol, es a punt de fer el segon en un remat creuat que surt fregant el pal dret de la porteria d’ Erika Pallarol.

L’ocasió més clara a la primera part per part de les espanyolistes té lloc després que una gran jugada acabés amb una perfecta centrada de Kenti (banda dreta) i el remat posterior de Andrino s’estavellés al travesser de la porteria defensada per Xell, sense que cap de les davanteres fos capaç d’aprofitar el refús.

I al minut 34, el Girona va pogué deixar l’encontre vist per sentència, quan la defensa perica molt desafortunada mostrar una passivitat total reclamant el fora de joc, que un cop més no indica el col·legiat i la penetració fins l’àrea i remat posterior de la davantera gironina no acaba en gol d’autèntic miracle, primer rebutjat per Erika, passejant-se per tota l’àrea petita i al final rebutjada la pilota per la defensa espanyolista amb moltes dificultats.

Kenti disposà de la darrera ocasió del primer temps al rematar fora una pilota pentinada lleument que sortir un pel massa creuada tot i que la situació era immillorable.

La segona part segueix per els mateixos paràmetres que la primera; un Espanyol que ho intenta, arribades amb perill però negades cara a porta.
Marta Corredera es marxa al minut set de la represa sola i davant la sortida de la meta visitant, xuta sense gaire angle i la pilota es passeja per tota la línia de gol sense que ningú encerti a introduir l’esfèrica.

Titi dona entrada a Rocío la golejadora sub-16 amb Catalunya però no solucionarà el problema que ahir va tenir l’Espanyol; la falta d’encert. En els minuts 17 i 18 marta Corredera té a les seves botes dues ocasions decisives per assolir l’empat; la primera xutant creuat a la dreta de la portera visitant i la segona rematant al “ninot”, amb tota la porteria i encarant a Maritxell en ambdues ocasions.

Reapareix Raquel Corral després de la lesió.

Raquel Corral té els seus minuts substituint a Andri, per donar més presencia ofensiva a l’equip, i per començar el lent procés que tota jugadora en les seves circumstàncies necessita per agafar el lògic ritme de partits.

Mentre, el Girona defensant-se amb ordre e intentant algun contracop com el que Reche va evitar creuant-se al tall, quan Tania es marxava sola cap a porta.
Silvina Remata a falta de set minuts per els noranta, en una jugada embolicada que rebota en una defensora i la pilota se’n va a l’exterior de la xarxa.
La darrera ocasió serà per el Girona en un llançament de Maria del Carmen, la millor jugadora visitant en el dia d’ahir, des de l’esquerra, obliga a Erika a lluir-se en una gran intervenció rebutjant per sobre el travesser a còrner.

I els darrers minuts, amb moltes presses i més amb el cor que amb el cap, l’Espanyol B va intentar empatar però ja sense ocasions clares, i amb el pas inexorable dels minuts i de les ocasions desaprofitades, no li va costar gaire al conjunt gironí aguantar el partit i fer-se amb tres punts molt importants per la lluita per la segona i tercera honorífica posició de la lliga.

Fitxa Tècnica.
RCD Espanyol B: Erika, Kenty, Malena, Reche, Chivi, Elena, Marta, Andrino, Anna, Gemma, Debora
Substitucions; Rocio per Anna m. 56, Raquel Corral per Andrino m. 64, i Silvina per Gema m. 70.

Girona FC: Meritxell, Anna, Susanna, Laura, Ariadna, Tania, Nuria Castanyer, Roser, Núria Codina, Maria del Carmen, Yolanda.(Substitucions; Elisa, Ester)

Gol: 0-1 Maria del Carmen m. 12

Àrbitre; Carlos Bayón.

Incidències: Molt poc públic per presenciar el partit en el seu dia ajornat corresponent a la jornada de Primera Nacional femenina.

foto josep maria.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M