dimarts, 17 d’abril del 2007

EL JUVENIL S'ENFRONTARÀ AL VALÈNCIA I A L'ANTIGUOKO

RESULTAT DEL SORTEIG.

La Copa de Campions es disputarà del 23 al 29 d’abril a Antequera i Campillos (Màlaga).



GRUP A
23-4 17.00 *VALENCIA CFANTIGUOKO
25-4 12:00 **RCD ESPANYOLPERDEDOR 1er. PARTIT
27-4 17.00*GUANYADOR 1er. RCD. ESPANYOL




GRUP B
SEMIFINALS
23-4 12:00 *UD LAS PALMASCF MALAGA
23-4 12:00 **RC CELTA VIGOREAL MADRID
FINAL GRUP
27-4 17:00 **Guanyador 1a. SemifinalGuanyador 2ona. Semifinal




FINAL
29-4 11:30 *GUANYADOR Grup AGUANYADOR Grup B


Partits que es jugaran a l’Estadi Municipal “El Maulí” (Antequera) *
Partits que es jugaran a l’Estadi Municipal “Andrés Padilla” (Campillos) **


ELS SET PARTICIPANTS.


En el grup primer de la Divisió d’Honor Juvenil, ha estat el Real Club Celta de Vigo qui s’ha adjudicat el títol amb 69 punts, cinc més que el segon, el Racing Club de Santander.

En el grup segon, l’Antiguo’ko ha quedat campió amb dos punts més que la Real Sociedad, i cinc més que el Danok Bat, i per sobre de clubs com l’Amistad de Zaragoza, Athletic Club, Osasuna.

En el quart, el Màlaga ha sumat 71 punts i ha quedat campió per diferència d’un punt més que el Real Betis Balompié que ha estat segon. El Sevilla més lluny tercer, i ja Còrdova, i Cadis a molta distància.

En el cinquè, ha estat molt gran la diferència entre el Real Madrid i la resta d’equips. Juntament amb l’Espanyol son els dos equips amb guarismes més destacats dels set grups. Ha quedat segon el At. Madrileño, el Atlético de Madrid tercer.

En el grup canari, la UD Las Palmas ha quedat campió amb molt avantatge respecte al segon classificat el Galdar, i el Tenerife que ha estat tercer. S’ha de dir que el grup canari acostuma a ser el que té un nivell inferior, ja que tots els equips son de equips illencs, mentre que a altres grups hi ha els millors de diferents províncies i comunitats autònomes.

En el setè, el Valencia ajustadament al empatar a dos a Cartagena en la darrera jornada s’ha proclamat campió amb un punt de diferència sobre el segon, l’Albacete. Villarreal i Levante han estat tercer i quart respectivament.

Entre els set equips que disputaran aquest títol, s’ha de dir que els màxims golejadors han estat el RCD Espanyol amb 78 gols, Celta amb 74, Màlaga 72, Las Palmas 71 i com a equips menys golejats el RCD Espanyol ha encaixat 12, Celta 19, R.Madrid i Màlaga 20.
L’equip que més partits ha guanyat ha estat l’Espanyol amb 26, Real Madrid 24, Las Palmas 23, Màlaga 22. Amb menys derrotes es troba l’Espanyol, Real Madrid, Màlaga, Celta amb 3 derrotes cadascun.

Per tant, resumint, l’Espanyol ha estat el millor equip dels 112 que han format la Divisió d’Honor Juvenil en els set grups. El que més punts ha assolit, més partits guanyats, menys perduts, més gols a favor i menys en contra. Només en diferència amb punts respecte al segon, (19 l’Espanyol amb respecte el FC Barcelona), no obté el RCD Espanyol els guarismes més alts, ja que el supera el R.Madrid per 20 punts (75-55 respecte al segon).

Això son les estadístiques de tot el campionat. La sort del títol de la Copa de Campions serà segur altre història. En el camp ja no valen les estadístiques si no el rendiment i la sort en els moments determinants del torneig. Per cert que hi haurà dos grups, un en forma de lligueta de tres equips (el que li ha tocat en sort a l'Espanyol) i l’altre en forma de semifinals i finals amb quatre equips.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M