dissabte, 26 d’abril del 2008

PRESENTACIÓ DEL
4rt NÚMERO DE 23 PERICO







Tomàs Barris i Sánchez Llibre.

Sergio Fidalgo donant inici a l'acte

Domènec Gómez, un dels responsables de 23 Perico

Luis Caldeiro, habitual col·laborador de Fidalgo a Grada Perica i a 23 Perico.

Oscar Calvo, President de la Penya "Eternos Español"


Javier Saenz, Director General de la Fundació Privada del RCD Espanyol.

Daniel Sánchez Llibre.






La sala del Bar Everest, seu d'Eternos al Carrer Santuari.

Barris i Martín.

Dani signant i dedicant exemplars als assistents.


PRESENTACIÓ A LA SEU SOCIAL D'ETERNOS

Aquest divendres ha tingut lloc en la seu social de la Penya Eternos, en el barri del Carmel, la presentació oficial del quart número de la revista 23 Perico que dirigeix el polifacètic Sergio Fidalgo, (col·laborador del diari As, director de Grada Perica TV, i bloggero entre altres més coses).

A l’acte ha assistit el President del RCD Espanyol, Dani Sánchez Llibre, el conseller Antonio Martín Rosa, així com el Director General de la Fundació, Javier Saenz i com no, Jaume Martínez, i Xavi Andreu. Cal fer esment de la presència de Tomás Barris, mític atleta del RCD Espanyol, presidents i directius de diferents penyes (Incansables, GPE Manigua, Gràcia i Guinardó, Pericos Moteros, Perico Urbà, etc.), al marge de l’organitzadora de l’esdeveniment, Eternos, i diferents espanyolistes com la "no consellera" Anna Maria Fusté i Jordi Puyaltó.

L’acte oficial l’ha obert Sergio Fidalgo com a director de la revista, i a continuació els membres del consell de redacció, Luis Caldeiro i Domènec Gómez, i el President de la Penya Eternos Español, Oscar Calvo com amfitrió de l’acte.

En aquest exemplar, a part de les clàssiques seccions (com el baròmetre perico, amb les puntuacions d'enquestats a dirigents, jugadors, polítics en ver l’espanyol, mitjans de comunicació i periodistes), i articles d’opinió d’un ampli ventall de tot tipus de pensament i posició, cal destacar una entrevista amb Dani, sobre la seva vida i la seva etapa al front del club perico, els seus pensaments, opinions, etc.

Per que tal com ha fet esment Caldeiro, "tant si s’està d’acord o no amb la seva gestió, a la seva manera de portar l’entitat, el que queda clar és que Dani Sánchez Llibre ha marcat tota una època en la història del RCDE i que la seva presidència ha significat i significarà una part molt important dins de la història de l’entitat espanyolista que no es podrà comprendre sense entendre el que Dani ha supossat" en aquests anys de blancs i negres, de bons i de no tant bons moments.

Per part dels estaments oficials de l’entitat espanyolista, Javier Saenz ha pres la paraula en nom de la Fundació, Tomás Barris s’ha estès per explicar el moment que segons ell travessa el RCDE tan a nivell esportiu com social, i per acabar ha fet us de la paraula el President Sánchez Llibre (ja que Antonio Martín només ha saludat després de la insistència en que fes us de la paraula i ha cedit tot el protagonisme a Dani).

Els oradors han destacat la importància i l’esforç de treure una publicació a la llum pública, així com les dificultats de molts mitjans per pogué sobreviure i evitar la desaparició. Barris ha fet esment a la incorporació de nous mitjans espanyolistes al marge del diari As o de BiB, i s'ha felicitat per el moment esportiu dels darrers temps

Dani Sánchez Llibre i Antonio Martín han signat i dedicat exemplars de les revistes als presents que així ho han demanat i espontàniament l’acte s’ha acabat amb càntics de l’anterior himne del club, i frases de recordatori de nostres “benvolguts veïns”.

Amb un pica - pica i refrescs s’ha tancat l’acte que s’ha prolongat de manera extra oficial bastant més, ja que en totes les reunions d’espanyolistes, sempre hi ha l’interès en els presents de parlar sobre nostre club, conèixer a pericos, i en suma, passar una estona agradable amb l’Espanyol com a protagonista, en un marc agradable i amb bona sintonia que és el més important. Per patir, ja n’hi haurà temps diumenge...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M