dissabte, 18 de setembre del 2010

ALEXIA PUTELLES I SARA MÉRIDA,
FAN HISTÒRIA AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA



Espanya Sub-17: 2 – Brasil Sub-17: 1

Per primer cop a la història una selecció femenina espanyola arriba a unes semifinals d’un mundial

Amb Alexia Putelles i Sara Mérida com a principals referents pericos d’aquesta selecció, Espanya va assolir les Semifinals d’un Mundial femení per primer cop a la història. Desprès del revés que va significar que la selecció absoluta de Quereda quedés a les portes de disputar el mundial absolut, les noies de Jorge Vilda, han fet història. Primer sent campiones d’Europa, i ara, arribant per primer cop als quarts de final on es trobava esperant tot un os: Brasil.

I altre cop les dues espanyolistes van disputar tot l’encontre sencer. I una d’elles, Alexia va ser decisiva en la jugada del primer gol espanyol, amb incursió per l’esquerra i assistència a Raquel Pinel que marca.

En el segon temps, una errada de la meta brasilera pressionada per les jugadores espanyoles en el llançament de porta en curt, i Calderón recupera una pilota d’or que acaba amb el segon gol del combinat espanyol.

Ivana Andrés posa emoció al partit al marcar en pròpia porta a catorze minuts del final del partit, ajustant el marcador al 2-1 que acabaria sent definitiu i posant a Espanya en les semifinals del Mundial Femení Sub-17. El rival de les espanyoles, serà la República de Corea -que s’ha desfet en quarts de Nigèria-, el proper dimarts 21 de setembre en l’Estadi Larry Gomes d’Arima, a partir de les 16:00 hores.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HHOLA AMICS/GUES:
FELICITATS A LES JUGADORES PERIQUES PER LA GRAN VICTÒRIA ENFRONT BRASIL,ESPEREM QUE ACABIN GUANYANT EL MUNDIAL AMB ESPANYA.
SALUTACIONS.JOSE CARRERA

Anònim ha dit...

Couldnt agree more with that, very attractive article




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M