divendres, 17 de setembre del 2010

DAVID FERNÁNDEZ DESTITUÏT?
POLÈMICA EN L'ALEVÍ "B"...

Foto d'arxiu. David Fernández.

Volem saber!

Darrerament s’estan perdent les formes en nostre futbol base en masses temes. Independentment de que s’estigui o no d’acord amb el projecte i idees del senyor Antonio Morales, el que sembla més que clar, que les formes no son les més adequades en més d’una ocasió en els darrers temps.

La nova polèmica està servida. Volem que el club ens expliqui què es el que ha succeït amb David Fernández, tècnic del RCD Espanyol en les darreres sis temporades, i que s’ha guanyat un prestigi dins el nostre futbol base no sol a Catalunya sinó inclòs fora de les nostres fronteres -amb el seu equip benjamí ha conquerit prestigiosos torneigs com els darrers disputats a Itàlia-.
El Benjamí A va conquerir les dues darreres lligues i va aconseguir el campionat de Catalunya Benjamí, al marge de que com a persona contava amb l’aquiescència de gairebé tothom.

Ara, i per assumptes que han de saber-se i s’han d’aclarir, ha deixat de comptar amb el recolzament del màxim dirigent del futbol base espanyolista. Existeix la versió de que no va acceptar certa imposició del seu cap – coordinador d’alevins- , a l’hora de tenir en plantilla un jugador que ell pensava no tenia suficient nivell per jugar al RCDE, però que sembla ser s’havia de tenir en plantilla, per evitar-ne que marxés un germà d’aquest jugador que pertany a altre equip de superior categoria del futbol base del RCDE.

Com és lògic molts mitjans controlats per qui tots sabem, callen... Aquí volem saber i per tant preguntem per que se’ns digui i se’ns doni una versió creïble del que està passant al nostre futbol base, al menys en aquest cas... Que es desmenteixi, s’aclareixi, o es ratifiqui aquesta versió. El fet es greu i potser un precedent de futur, massa perillós ...


8 comentaris:

Anònim ha dit...

A ver si el talibán de las ondas nos lo explica, aunque yo creo que no lo hará.

Hay Morales, Morales, es mejor que te vayas a tu casa.

Ya he dicho en más de una ocasión que este "señor" dejará el futbol base como un solar.

Hipopótamo

Anònim ha dit...

perdón Hay sin h se me ha ido el dedo......será que me he puesto nervioso al leer la noticia.

Hipopótamo

Anònim ha dit...

BONA TARDA ME GUSTARIA QUE PUDIESEIS VER EL FORO DE FORUMS CATALUNYA FUTBOL.CAT EN EL APARTADO DE ALEVIN 1 DIVISION LE DAS Y BAJANDO UN POCO TE SALE¿ES CIERTO LO DEL ALEVIN B DEL RCDE? VAIS A VER QUE HASTA EL SR VILLAROYA BAJO EL NOMBRE DE unoxuno ESCRIBE UNA SERIE DE COMENTARIOS DESAFORTUNADOS E INCLUSO LLEGANDO A DECIR QUE SI LOS PADRES DEFIENDEN TANTO A DAVID PORQUE NO SE MARCHABAN CON EL. ESTO DEBERIA LLEGAR AL PRESIDENT,SOCIS, SINPATITZANTS,ETC...VILLAROYA LARGATE O HAY QUE DECIR unoxuno.GRACIAS POR FAVOR QUE CORRA LA VOZ Y LOS MENSAJES QUE EL ASUNTO CADA VEZ ESTA mafeo.

Josep Maria ha dit...

Si... ya lo había leido, y se por donde va el tema. Naturalmente, no comentaré opiniones anónimas de foros, ya que cualquier versión oficial o del resto de partes tiene que ser dando la cara, como es lógico. Pero sirven dichas opiniones para ver por donde respira la herida...
También la parte final del anterior mensaje deja evidentemente demasiadas pistas sobre el tema. Que cada uno piense como quiera y según sus intereses... pero a buen entendedor...

saludos.

Anònim ha dit...

A PART DÁIXO ¿ES VERITAT QUE EL BENJAMI A VA GUANYAR 4-0 AL FCB EN EL TORNEIG DE LA GUINEGUETA? ES QUE NO POSSA RES EN NINGUN LLOC.

Anònim ha dit...

SI VAM GUANYAR AL FCB 4-0 A LA FINAL I VAN SER CAMPIONS DEL TORNEIG.

Anònim ha dit...

El primer gran éxito de la reforma del fútbol base: destitución fulminante de un excelente entrenador. Por cierto, nadie ha dicho que el alevín B del Español ganó el torneo Memorial Urruti el pasado fin de semana, con David como entrenador.

Josep Maria ha dit...

En otros medios no sé. Aquí si no se ha dicho es únicamente por que no se disponía de esos datos. Muchas veces la pròpia organización de los torneos (los clubs que los organizan) ni actualizan sus pàginas, y en otras demasiadas ocasiones dan el calendario del torneo pero no sus resultados definitivos.
Estas semanas prèvias al comienzo liguero se disputan muchos torneos y es bastante complicado para quien os habla, llevar todo el control de todos los equipos, màxime, si desde los mismos organizadores no hacen nada para publicitar dichos torneos.

De todas maneras, felicitar al Benjamín por ese èxito.
Por lo menos queda constancia de ese triunfo aunque sea a través de los comentarios de los amables lectores que también se agradece.

David tiene las puertas abiertas de este medio para lo que sea. Como también el club para justificarse o convencernos de la idoneidad de su decisión si así lo creen necesario, cosa que dudo mucho (que se justifiquen)...
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M