dilluns, 13 de setembre del 2010

EL FILIAL DEIXA MOSTRA
DEL SEU POTENCIAL A AMPOSTA

CF Amposta: 0 - RCD Espanyol B: 3

Triomf del RCD Espanyol B en un terreny complicat com és el de l’Amposta per 0-3 amb gols d’Alvaro Vázquez per partida doble i Dani Nieto. El partit es va posar coll avall quan en el minut 39, el local Subi va ser expulsat i el seu equip es va quedar amb un home menys. L’Espanyol B suma la seva segona victòria consecutiva i sembla agafar-li la mida a la nova categoria. Encapçala la classificació per segona jornada consecutiva. El proper rival dels de Toni Rovira, un històric ascendit a Tercera després de molts anys en categoria territorial: La Montañesa.

Fitxa Tècnica:

CF Amposta: Contreras, Yélamos, Jose, Cesc, Sandu, Gerard, Òscar, Raül, Isma, Miguel i Subi.
Substitucions: Manel per Óscar, m. 33; Becerra per Isma, m. 60 i Jesús per Gerard, m. 74.

RCD Espanyol B: Dinu, Fran Grima, Raül, Víctor Álvarez, Amat, David López, Nieto, Álvaro Vázquez, Lucas Porcar, Joselu i Isaías.
Substitucions: Guillem Savall per Raül, m 46; Dani López per Álvaro Vázquez, m. 61; i Cervera per David López, m. 64.

Gols: 0-1: Álvaro Vázquez, m. 45; 0-2: Dani Nieto, m. 48; 0-3: Álvaro Vázquez, m.55.

Àrbitre: Carlos Gallardo Martínez, delegació de Sabadell. Va mostrar cartolines grogues a José, Gerard, Miguel, i Subi per part local, i a Amat, Raúl, Dani Nieto i Víctor Álvarez per part visitant. Va expulsar a Subi en el minut 39.

Incidències: Tercera jornada de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió. Mpal. d’Amposta. Es va guardar un minut de silenci com en tots els camps en memòria del jugador del Reus Deportiu Jordi Pitarque.