dimarts, 10 d’abril del 2012

RESTA DE TORNEJOS DE SETMANA SANTA...

Tanquem avui el capítol de tornejos de Setmana Santa disputats pels equips del futbol base i femenins del RCD Espanyol. Un any més, Sentiment Perico ha donat cobertura en el temps més immediat possible, dels resultats obtinguts pels nostres equips en tots aquells tornejos que materialment ens ha estat possible.

Malauradament, encara hi entitats que en matèria d’informació i premsa viuen al segle passat i no saben/volen actualitzar-se a les noves xarxes de la informació mitjançant la informàtica. Els primers que perden son ells. Qualsevol qui organitza un torneig amb equips de categoria, ha de ser un dels seus objectius donar complida informació del abans, durant i després del torneig en qüestió,  via xarxa internet com a manera més senzilla i fàcil.  Per tant demano disculpes per la no informació d’aquells tornejos en els que materialment és impossible pogué cobrir per la no existència d’informació de la pròpia organització.

En aquest capítol passarem revista a altres tornejos disputats pel RCD Espanyol en aquesta setmana santa.


IX TORNEIG DE FUTBOL-7 BAIX EMPORDÀ


En aquest torneig disputat el 6 d’abril, hi va participar-hi el Benjamí “B” del RCD Espanyol.  Es va disputà al Camp Pere Servià Cantó de Pals.

A les 10:00 hores, 1a Semifinal:
Selecció Comarcal del Baix Empordà - Girona F.C: 7 -3

A les 11:00 hores, 2a Semifinal:
RCD Espanyol – Gimnàstic de Tarragona: 3-1


A les 12:00 hores, 3r i 4t lloc:
Gimnàstic de Tarragona: 3-3 * penals 2-3

A les 13:00 hores, FINAL:
Selecció Comarcal del Baix Empordà Benjamí: 4 – RCD Espanyol: 1



III TORNEIG  FUTBOL FEMENÍ DE BEGUES.


Torneig disputat en Begues el passat dijous sant (5 d’abril) amb la participació de sis equips femenins de diverses edats (juvenil-cadet-infantil). L’Espanyol hi va pendre part amb el seu equip Juvenil-Cadet Femení.

L’estructura del torneig era de dos grups amb tres equips en el que s’enfrontaven en la modalitat de lligueta entre ells en la fase prèvia. En un dels grups la classificació final va ser: RCD Espanyol, Sant Just At. CF i l’amfitrió CF Begues, A l’altre grup, FC Barcelona, UE Centelles i CFA Sant Feliu de Llobregat, va ser l’ordre final de classificació.  

Les semifinals van enfrontar al RCD Espanyol davant la UE Centelles, amb resultat de 4-0 favorable a les espanyolistes i al FC Barcelona que es va desfer del Sant Just At. CF. per 6-0. La gran final la van disputar espanyolistes i barcelonistes amb triomf d’aquestes darreres per 1-0.   


III TORNEIG FEMENÍ CIUTAT DE TÀRREGA.

Torneig organitzat per l’Escola de Futbol CEEF UE Tárrega, disputat el passat 6 d’abril a la capital de l’Urgell al Camp Municipal d’Esports Joan Capdevila, amb la participació d’equips femenins en categoria Juvenil Cadet, tret del RCD Espanyol que va participar amb el Cadet-Infantil i el FC Barcelona que van acudir a la cita amb els seu equip Infantil.

Els equips que hi van prendre part van ser: RCD Espanyol, FC Barcelona, CF Reus Esportiu, REFO Vic-Riuprimer, CE Manresa, FE Atlètic Vilafranca, CF Solsona, CF Santpedor, EF Orgèl·lia i la CEEF UE Tàrrega.

La primera fase va constar de dos grups amb la disputa de lliguetes entre cinc equips en cadascun.

Al grup de les espanyolistes, va finalitzar en primera posició la Fundació At. Vilafranca (que va empatar a zero amb l’Espanyol però va vèncer en els altres tres partits), sent segon l’Espanyol, i a continuació CE Manresa, Les Garrigues i Orgel·lià.

En l’altre grup va finalitzar en primera posició l’amfitrió CE Tàrrega, seguit del FC Barcelona, quedant a continuació el Vic Riuprimer, el Reus Deportiu i el Solsona.

Fundació At. Vilafranca i CE Tàrrega com a primers de grup van disputar la gran final, adjudicant-se el torneig l’equip del Penedès per 1-0. En el partit pel tercer i quart lloc (com a segones de grup) el FC Barcelona va derrotar al RCD Espanyol.



TORNEIG MARE NOSTRUM CUP.

Torneig disputat a Vila-Seca i que en categoria femenina Infantil-Aleví, es va adjudicar el RCD Espanyol, derrotant a la tanda de penals a la SD Leoia després de finalitzar la final amb empat a tres gols. El conjunt espanyolista hi va participar amb el seu equip Infantil “A” recentment campió de lliga.


FASE DE CLASSIFICACIÓ.

Divendres 6: 10:00 At. Camp Clar: 0 – Reus Deportiu: 5

Divendres 6: 10:00 SD Leioa: 1 – RCD Espanyol: 5
Divendres 6: 17:00 At. Camp Clar: 2 – SD Leioa: 7
Divendres 6: 17:00 RCD Espanyol: 5 – Reus Deportiu: 1
Dissabte 7: 10:00 At. Camp Clar: 0 - RCD Espanyol: 11
Dissabte 7: 10:00  Reus Deportiu:0 – SD Leoia: 4


SEMIFINALS:
Dissabte 7: 16:00 Semifinal: 1er – 4rt.  RCD Espanyol – At. Camp Clar: 14-0
Dissabte 7: 16:00 Semifinal: 2n. – 3r.   S.D. Leoia – Reus Deportiu: 3-0

FINAL
Diumenge 8: 12:00  RCD Espanyol: 3 – SD Leioa: 3
Guanyador l’Espanyol per penals: 3-2






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M