dilluns, 9 d’abril del 2012

MERITORI TERCER LLOC DE L'ALEVÍ "B"
AL "II TORNEO ALEVÍN DE SEMANA SANTA" DEL C.D. VASCONIA A PUIO


L’Aleví “B” del RCD Espanyol ha participat en el II Torneig Aleví de Semana Santa,  organitzat pel C.D. Vasconia a Puio, Sant Sebastià.

L’equip entrenat per Rafa Beltrán ha obtingut una meritòria tercera posició, en caure en semifinals davant el Valencia CF. Es dona la circumstància que tret de l’Espanyol i de  l’Atlético de Madrid, la resta de rivals eren alevins de segon any.

El conjunt espanyolista va iniciar la seva singladura en aquest torneig enfrontant-se al C. At. Osasuna. El resultat va ser d’empat a dos gols, avançant-se en el marcador els navarresos i empatant l’Espanyol amb gols aconseguits per Julen des del punt de penal i Amadou establint les taules.

En el segon encontre els blanc-i-blaus van derrotar a l’amfitrió CD Vasconia per 1-3 amb gols d’Adri, Kilian en dues ocasions. El darrer encontre de la primera fase va tenir lloc davant el Danok Bat amb victòria espanyolista per 1-0, gol aconseguit per Dani.

En les eliminatòries de la segona fase, l’Espanyol va eliminar per un rotund 4-0 al conjunt de Centro de Talentos de Navarra, amb gols anotats per Adri en dues ocasions, Arnau i Maxim.

En quarts de final l’equip espanyolista se les va tenir que veure amb la Real Sociedad. Al conjunt txuri-urdin el va derrotar amb dos gols aconseguits per Arnau i Soto, obtenint el passi a les semifinals on no van pogué superar al Valencia CF caient per 3-0.

En el partit pel tercer i quart lloc, l’equip perico va empatar a un gol amb l’Athletic Club de Bilbao, obtenint la tercera plaça al vèncer en la tanda de penals.      



Fotos cedides per Susana.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M