dilluns, 1 de juny del 2009

L'ESPANYOL "B" DE CLOTET,
ASSOLEIX L'ASCENS A TENERIFE

Foto: canariasdeportiva.com



CD Tenerife "B": 2 - RCD Espanyol "B": 1


A la primera...

El RCD Espanyol B, va assolir l’ascens a la categoria de bronze del futbol espanyol, després de fer bona la renda aconseguida fa vuit dies a Sadrià (2-0), al perdre per 2-1 ahir migdia al Heliodoro Rodríguez López de Tenerife, davant el filial del conjunt insular.

Tot i que el conjunt canari es va avançar ràpidament en el marcador, els de Josep Clotet van aguantar l’empenta dels locals, per aconseguir Javi Márquez al segon temps, el gol decisiu que els hi donava pràcticament l’ascens a la Segona Divisió “B”, ja que llavors els insulars havien d’aconseguir marcar quatre gols per endur-se l’eliminatòria.

Des d’aquí volem felicitar a Josep Clotet, a tot el quadre tècnic de l’Espanyol B, al futbol base del RCD Espanyol i naturalment a tot el planter de futbolistes que composen l’equip filial espanyolista, per que a la fi, els que guanyen i perden els partits i els que perden i recuperen les categories, son sempre els futbolistes.

Felicitats !

Fitxa Tècnica:
CD Tenerife B: Alberto, Julio (Juanma, 74'), Guayo, Achi, Moreno, Alexis, Cristo, Juan Ramón (Balduino, 79') Airam, Jorge (Rubén Rosquete, 55') i Omar Ramos. Entrenador: Fabián Rivero.

RCD Espanyol B: Víctor Ibáñez, Coira, Cantero, Víctor Ruiz, Savall, Juanjo, Tarrés (Luismi, 74'), Javi Márquez, Pedraza, Iván Díaz (Didac, 81') i Baena (Javi López, 55'). Entrenador: Josep Clotet.

Àrbitre: Alberto Villoria Linacero, del col•legi madrileny. Auxiliat en les bandes per David Bernal Martín i Antonino Castro de La Plaza. Va amonestar als locals Alexis, Airam i Juanma, i als espanyolistes Víctor Ibáñez, Iván Díaz i Luismi.

Gols: 1-0: Airam, m. 6;1-1: Javi Márquez, m. 64; 2-1: Moreno, m.66.

Incidències: Estadio Heliodoro Rodríguez López. Uns 4.000 espectadors. Partit de tornada de la fase d’ascens a Segona Divisió B, eliminatòria de campions de grup.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS/QUES:
SORT QUE HA ACABAT LA TEMPORADA AMB EL B I HEM RETORNA D'ON NO TENIEM QUE HAVER BAIXAT, JUSTAMENT SOM CAMPIONS DE 3,SOM
SUPERIORS AL TENERIFE B, A VEURE SI EL PROPER ANY, TENIM ASPIRACIONS DE PLAY-OFF, PERÒ DE 2.
JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M