dimarts, 2 de juny del 2009

EL CADET "A" VA REMUNTAR, I JA ÉS
A SEMIFINALS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

RCD Espanyol Cadet “A”: 3 – CF Badalona: 1

El RCD Espanyol es va classificar aquest diumenge per les Semifinals del Campionat de Catalunya Cadet, en vèncer al CF Badalona, remuntant l’avantatge inicial del conjunt visitant aconseguida mitjançant un penal transformat.

Les primeres ocasions van ser per l’Espanyol que ràpidament va intentar posar setge a la porteria del conjunt groc, amb varis xuts, un d’ells de Rubén Herraiz “Rufo” que diumenge sortia en l’onze inicial, després d’haver patit diverses lesions durant l’any.
Però en canvi, seria el Badalona qui s’avançaria en el marcador, al minut deu, al transformar un penal comès pels espanyolistes en un contraatac dels visitants. El llançament inapel•lable, enganyant completament a Germán.

La primera gran ocasió per empatar va ser als divuit minuts, en un llançament de falta assajada, en la que Quiles pica per sobre la tanca passant prèviament Gil, a qui acaba anant l’esfèrica rematant de volea un pèl creuada a l’esquerra.
Gil va llençar una falta des de la cantonada, molt tancada, però el meta del Badalona molt segur va blocar, anticipant-se a possibles rematades.

Als 28 minuts arribaria el gol de l’empat espanyolista: Quiles controla, dins l’àrea, xuta ras, i el porter toca lo just per que l’esfèrica s’estavelli al pal, i Rufo reculli el refús, i marqui.

La darrera ocasió abans del descans, a càrrec del capità Quiles, qui de xut ras en lliure directe, ho prova, sortint fora no gaire lluny del pal dret.

En el segon temps, alguns canvis d’entrada, i als cinc minuts, penal a favor dels blanc-i-blaus, comès sobre la persona de Gil: El llença Víctor Álvarez, fent el segon gol perico.

L’Espanyol a fi d’evitar possibles i desagradables sorpreses, va continuar atacant en busca del gol que li donés la tranquil•litat en l’eliminatòria, (que com totes aquestes que està disputant l’Espanyol dins el marc dels diferents Campionats de Catalunya, son a partit únic). Una jugada en la que Héctor pentina l’esfèrica li cau a Gerard dins l’àrea petita, però el seu remat de cap fluix no acaba donant fruït.

Els espanyolistes van crear perill en diversos centres (de Quiles, en rematada de Gerard), però el tercer gol no va arribar fins al quart d’hora del segon temps, quan Gerard va aprofitar un “regal” del meta badaloní, que li va quedar força curt el seu refús de punys i el davanter espanyolista letal sempre, no va perdonar i va aconseguir de cap, el tercer gol que establia el resultat ja definitiu en l’eliminatòria.

Encara hagués pogut ampliar el compte golejador l’Espanyol, amb un xut de Joan Ángel buscant l’escaire, o una ocasió molt clara d’Alex García en l’u contra u davant el meta visitant, estavellant la bola al cos del porter, o en una rematada de Jaime en el darrer instant. Per contra, el Badalona, en el darrer tram de partit, també es va acostar a les immediacions de l’àrea espanyolista, amb diversos xuts que o bé van ser blocats per Germán (m. 59’) o van acabar fora.

RCD Espanyol: Germán Parreño, David, Héctor, Marc Molina, Víctor Álvarez, Darder, Jandro, Quiles, Gerard, Gil i Rubén.
Substitucions: Jaime per David, m. 41, Alex García per Jandro, m. 58, Joan Ángel i Antonio per Gil i Rufo, m. 58; Nil Victòria.

Gols: 0-1 (pen.), m. 10; 1-1: Rubén, m.28; 2-1: Víctor Álvarez (pen.), m.45 ; 3-1: Gerard, m.55

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.