diumenge, 21 de setembre del 2008

EL RCDE INFANTIL CAU 1-3
A LA FINAL DEL BABOT

EL JUVENIL GUANYA 4-1 , A LA DAMM EN LA CIUTAT ESPORTIVA

(Camp Municipal de Les Planes, Sant Joan Despí: Josep Maria)


No ha pogut ser: (1-3)
El RCD Espanyol ha perdut la final del VIIIè Torneig Joan Babot
en perdre a la final per 1-3 davant un FC Barcelona molt més resolutiu cara a porta i en el que un cop més, els seus jugadors d’origen africà han marcat les diferències.

Tal com ja prevèiem després del que ahir vàrem veure, el davanter centre Dongou, seria el principal perill dels barcelonistes sense oblidat tota la legió de jugadors de color que en gairebé totes les categories té el conjunt blaugrana.

Per que ja de bon començament, quan només es portaven jugats sis minuts de final, el dorsal nou culé, ha trencat per velocitat la defensa espanyolista per el cantó esquer de l'atac culé i directe a porta com una bala, ha superat de llançament creuat a Sergi Brassier.

Malament se li posaven les coses al conjunt de Jacint Magrinyà, i més tenint en compta que un xut ha sortit fregant el pal dret de la porteria espanyolista i que tan sols uns minuts després (16’), de nou Dongou veia porta, aquest cop favorescut per l’errada de Adrián Hernández que possibilita que el barcelonista marqui a plaer.

Intenten refer-se
Llavors d’aquest cop fort, l’Espanyol ha intentat jugar, posar setge a la porteria barcelonista i mirar d’escurçar diferències. Quatre minuts després del segon gol blaugrana, una jugada de l’atac perico acaba amb internada de Pedro, que en darrera instància Toni rebutja el remat espanyolista, però el mateix jugador blanc i blau d’esquenes a porta toca lo suficientment per elevar la pilota centrant-la al bell mig de l’àrea petita on Chus, (que acompanyava la jugada) marca el gol perico.

Després d’un xut barcelonista alt per sobre el travesser en falta llençada per Bagnack, l’Espanyol tindrà una gran ocasió, al recuperar en zona de mitjos barcelonista, Robert Ferrer una bona pilota, profunditzar i deixar anar un gran obús que el porter barcelonista treu amb una gran intervenció digna de menció enviant a còrner. Aquest es llença i Pedro s’anticipa a tots rematant de cap però un pel massa alt.


Pedro té l’empat en el segon temps, però erra...
L’Espanyol vol l’empat... Rafa Espinosa llença una falta que es passeja davant tothom sense que ningú encerti a rematar sortint fregant el pal esquer. Toni, salva al Barça en un remat al minut 43, enviant a còrner.

L’Espanyol domina però sense sort; en canvi, el Barça en cada un dels pocs contracops posa la por en el cos, degut a la superioritat física dels seus jugadors africans.

Al 46, la jugada clau: Gran passada en profunditat de Chus a Pedro, i aquest pel centre es planta sol davant el porter Toni; en el un contra un, el davanter perico llença al cos del porter, malbaratant la millor ocasió perica per empatar l’encontre. En el mateix refús, Pedro cau davant l’oposició d’un defensor, reclamant-se penal per part dels blanc i blaus.

Gerro d’aigua freda: El tercer...
Quan més l’Espanyol es feia mereixedor de l’empat, ha arribat la jugada del hat trick de Dongou, al marxar-se un cop més tot sol superant la defensa per força i velocitat.

L’Espanyol ha volgut jugar llavors la carta Jaffar, però aquest ha estat molt marcat amb un Barça ben col•locat darrera i no ha pogut en cap moment anivellar “l’efecte” Dongou.

Una falta molt llunyana per la dreta de l’atac perico, llençada per Germán, ha agafat un efecte i força no esperat i ha acabat estavellant-se en el travesser en altre jugada en la que els pericos podien haver reduït distàncies.

La rèplica l’ha donat Mamadou que ha gaudit de dues ocasions, quan l’Espanyol ja moralment havia llençat la tovallola, amb un tret al travesser que ha botat sobre la mateixa línia de gol, i altre jugada en la que ha errat clarament davant porta quan s’intuïa el quart gol.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Sergi Brassier, German Collado, Adrián Hernández, Lucas del Campo, Sergi Coll, Sergio González, Chus Quintana, Hernán Moisés, Pedro Javier, Robert Ferrer i Rafael Espinosa.
Substitucions: Gerard Llatjós per Rafael, m. 43; Iu Ranera per Sergio González, m. 49; Jaffar Hibraim per Chus, m. 50; Sergi Sánchez per Germán, m. 61; Fredy Lionel i Bruno di Fraia per Sergi i Pedro, m. 65.

FC Barcelona: Toni, Roger, Grimaldo, Héctor, Jon, Dongou, Bagnack, Samper, Pol García, Simón.
Substitucions: Godswill per Jon, m. 44; Keita per Cristian; Mara per Samper, m. 48; Mamodou; Pau; Sandro...

Gols: 0-1:Dongou, m. 6’; 0-2: Dongou, m. 16’; 1-2: Chus, m. 20’; 1-3 Dongou, m. 49’.

Incidències: Final del VIIIè Torneig Joan Babot. Camp Municipal de les Planes de Sant Joan Despí. 1200 espectadors en un camp ple de gom a gom. Present el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, senyor Liesa, el conseller espanyolista “Coco” Bertomeu, Jaume Martínez, el membre de la secretaria tècnica del futbol base, Pepín Cabezas, la capitana del femení del RCD Espanyol, Míriam Diéguez, entre altres personalitats. El davanter centre barcelonista, Dongou, escollit com a millor jugador del torneig. Abans de la final ha tingut lloc la presentació dels equips de l’Escola de Futbol Sala de la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí, que en propers posts, us oferirem les fotografies de totes les plantilles. Diario AS, patrocionador principal del torneig, ha ofert trofeus als quatre equips participants, estan present Tomás Guasch.




El Real Madrid per penals s’adjudica el tercer lloc igualant un 2-0 advers. Bon partit dels de Sant Joan Despí.

Fitxa Tècnica:
Selecció de Sant Joan Despí: Raúl, Oscar, Jordi, Sofi, Albert, Dani, Xavi, Luís, Chicha, Gerard, Sergio, Sergi, Bellido, Alex, Niclas, Xavi, Iván, Carlos, Pol, Galván.

Real Madrid CF: Miguel A. Martínez, Sergio Arribas, Mario Hermoso, Héctor Martínez, Daniel Martín, José León, Fran Rodríguez, Javier Muñoz, Adrián Saballs, Rafael Málaga, Iván Calero, Daniel Recio, Marcos Morales, Marcos Llorente, Daniel Navarro, Alejandro Benito, Antonio Contreras.

Gols: 1-0 Ivan, m. 17; 2-0 Gerard, m. 22; 1-2, Adrián; 2-2.


Penals: Real Madrid: Martín, gol; Adrian, gol; Recio, falla, Calero, falla, Muñoz, gol: (3)
Selecció Sant Joan Despí: Luis, gol; Alex, falla; Galván, falla, Sergio, gol; Dani, gol: (3). Desempat penals: León, gol. Pol, falla.
El Real Madrid, tercer classificat.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M