dimecres, 24 de setembre del 2008

UN COMBINAT ESPANYOLISTA EN LA INAUGURACIÓ DE LA GESPA DEL CAMP DE MARINA








CD CHACARITA: 1 - RCD ESPANYOL: 5

(Compleix Esportiu Fort Pienc, Pont de Marina: Josep Maria)

Un combinat del RCD Espanyol format per jugadors de l’Espanyol B, i del Juvenil A, amb varis a prova, han disputat un encontre amistós davant el CD. Chacarita, dins els actes d’inauguració de la nova gespa artificial del Camp de Futbol del Pont de Marina.

El resultat, anecdòtic sempre en aquests casos, ha reflectit la major qualitat tècnica dels blanc i blaus que han obtingut el triomf per un clar i curt 1-5 davant un conjunt, el local, que milita al grup onzè de la Segona Territorial Catalana.

El primer gol perico ha tingut lloc als quatre minuts amb un remat de cap de Daniel Eze, a centre per l’esquerra de Tarrés. L’autor del gol podria haver augmentar la diferència en el marcador si no hagués rematat malament quan ho tenia tot a favor després d’una internada i passada de Adrià Tuneu.

Els locals han plantat cara i han xutat amb un llançament de falta que ha blocat Víctor. Una vaselina de Tarrés se n’ha anat per sobre el travesser. La gran ocasió del Chacarita ha estat a càrrec del dorsal set, que ha fet varis retalls i ha xutat a porta estavellant-se la pilota a l’exterior de la xarxa en una ocasió per assolir l’empat.

Als darrers instants del primer temps, Daniel Eze ha aconseguit el segon després que amb una errada del porter local, Austin l’interceptés la pilota al meta, i el rebuig anés al bigoleador en la matinal d’avui, festivitat de la Mercè a Barcelona.

En el segon temps, l’Espanyol ha aconseguit el tercer amb una rematada creuada de Toneu, que si ha arribat a l’esfèrica, després que la internada de Javi Cantero derivés amb una centrada a la que no arribar Eze.
Abans, Brachi, de llançament de lliure directe ho ha provat, sortint la bola fregant l’escaire.

Els locals han escurçat distàncies en una jugada amb possible fora de joc (no hi havia jutges auxiliars, motiu pel que el col•legiat ho tenia força difícil per pronunciar-se).

Austin ha errat clamorosament una ocasió quan es trobava lliure de marca dins l’àrea rematant desviat...

Brachi, aquest cop si, ha clavat l’esfèrica a l’escaire en un llançament de falta a centímetres de la frontal de l’àrea de càstig.
El col•legiat ha anul•lat dues jugades de gol (una per bàndol) per fora de joc. Els locals haguessin pogut marcar després d’una errada de Mozo en el rebuig, però Alberto Catalán ho ha evitat blocant el innocent xut. Dani Nieto no ha aprofitat una passada de la mort de Javi Cantero, xutant al porter.

Austin ha tancat el compte golejador dels espanyolistes de xut creuat que no ha pogut impedir el porter tot i tocar lleugerament la pilota.

RCD Espanyol: Víctor: Bonilla, Yago, Álvaro Vega, Cantero, Albert García, Adrià Tuneu, Harrisson Uche, Austin Henry, Daniel Eze i Jordi Tarrés.
Han sortit al segon temps: Brachi, Catalán, Albert Mozó, Manu Molina i Dani Nieto.

Gols: 0-1: Eze; 0-2: Eze; 0-3: Tuneu; 1-3; 1-4 Brachi; 1-5: Austin.

Incidències: Camp Municipal de Fort Pienc, Barcelona. Estrena de la nova gespa, amb la presència del President de la FCF, el soci culé, senyor Ricard Campoy, i del staff tècnic del RCD Espanyol, encapçalat per Herrera, Josep Manel Casanova, Ramon Guerrero, Pepín Cabezas entre altres. Josep Clotet era el tècnic del conjunt espanyolista. Bona temperatura, matinal assolellada.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M