dilluns, 22 de setembre del 2008

ÈXIT DE L'ATLETISME BLANC I BLAU

YOUNES GUANYA LA CURSA DE LA MERCE


El atleta blanc-i-blau El Mustafá Younes, amb un temps de 30:20, ha sigut el vencedor absolut de la “Cursa de la Mercè”, disputada pels carrers de Barcelona amb un recorregut de 10 quilòmetres i amb una participació record de 9.000 corredors, L'Acalde de Barcelona, Jordi Hereu ha donat el tret de sortida.
A 33 segons de l’atleta espanyolista s'ha classificat l’atleta del FCBarcelona Pol Guillém, guanyador de la edició 2005 i Mario Mazana del Reus Ploms amb un temps de 31.03 ha sigut el tercer classificat.
El Mustafa Younes la passada edició va ser segon classificat, on també va participar Driss Lakhouja i Isabel Eizmendi que van ser els guanyadors de la cursa.


Classificació 10 Qm Cursa de la Mercè

1 Mustafa Younes 30:20 A. BLANC I BLAU
2 Pol Guillén 30:53 FC BARCELONA
3 Mario Mazana Neriz 31:03 C.N. Reus Ploms



Campionat d’Espanya de Mitja Marató


Brillant actuació de l’atleta blanc-i-blava a la capital castellana de Valladolid, on s'ha disputat el Campionat d’Espanya de Mitja Marató i on Teresa Pulido ha pujat al caixó amb tercera posició, i realitzant la seva millor marca personal de la temporada amb un temps de 1h14’11.

L’atleta que en tot moment ha estat lluitant per les medalles ha pogut aguantar tots els canvis de ritme que ha realitzant la guanyador i Campiona d’Espanya Ysenia Centeno que ha realitzat un temps de 1h10’17, la segona atleta classificada Azucena Diaz amb un temps de 1h12’34.

Joan Montserrat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres tio, estàs en totes fins i tot en l'atletisme. Tens el do de la ubiquitat. La teva feina val un potosí.
Berguedà

Josep Maria ha dit...

No Berguedà, no vaig pogué estar a l'Atletisme, no tinc el don de la ubiquitat...Aixó és una nota de premsa facilitada per el senyor Joan Montserrat, director de l'Escola d'Atletisme i responsable del web i de comunicació (abans de l'AEBiB i ara del Club Atlétic Bib).

El cisma en l'atletisme perico, és una altre més de les històries per no dormir de nostre club.

Divisions que com bé diu Sergio Fidalgo en el seu llibre, ens impedeixen crèixer com a entitat.
Menys mal, que els atletes fan la seva feina tant be com saben.
Salutacions.
Josep MAria. Sentiment Perico.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M