dimarts, 23 de setembre del 2008

EL FEMENÍ "C" HA COMENÇAT
MOLT BÉ, A PRIMERA CATALANA

RCD ESPANYOL C : 4 - UE RUBÍ: 1

Gran partit en la Ciutat Esportiva de Sant Adrià en el camp tercer, en el que s’enfrontaven la UE Rubí, equip descendit de la Lliga Nacional, amb el seu objectiu de pujar de categoria amb algunes baixes com la seva portera, i el nostre equip femení C, que va assolir l’ascens de categoria, i que vol consolidar-se en aquesta nova categoria de Primera Catalana, guanyant de moment els dos encontres disputats.

El partit va començar amb domini altern. Però les rubinenques eren les que tenien més possibilitats de marcar. La clau va ser el primer gol perico, gran tret del dorsal nou, Eva, que la portera vallesana la rebutja amb un espectacular vol, però la pilota queda ala dorsal onze, Linda, que tot sola introdueix la pilota a plaer.

Les espanyolistes després van tenir un domini absolut fins al descans. La blanc i blava Eva, en una gran jugada personal va entrar dins l’àrea i escairada a l’esquerra va disparar ajustat al pal dret. El tercer gol el va marcar Eva tot sola fent una vaselina a la portera rubinenca.

Linda, marcar de manera similar amb una vaselina, el quart. A la segona part, el domini espanyolista va continuar amb oportunitats per arrodonir encara més la golejada, però una errada de la portera blanc i blava que li passar la pilota a una davantera visitant va servir per aconseguir el gol del Rubí.

El partit va acabar amb domini visitant, sense que traguessin profit del mateix, sortint golejat per 4-1.

Crònica cedida per José Carrera, al que li agraïm profundament el seu interès vers el RCD Espanyol.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA CATALANA Grup 1er.

CERDANYOLA VALLES: 2 - RCD ESPANYOL FEMENI BASE B : 9

El conjunt infantil aleví B del RCD Espanyol va obtenir una gran victòria davant el Cerdanyola per 2-9 en l’amistós que es va disputar aquest cap de setmana. Les de José Reina van derrotar a un conjunt que mai es va donar per vençut, i que inclòs es van avançar en el matx.

Les blanc i blaves van saber reaccionar i van donar-li la volta al marcador, amb dos gols d’Alba i dos de Nicole, dos més de Celia, un de Marta, de Judith i d’Ari.