dilluns, 5 de febrer del 2007

COMENTARIS BREUS

Peixoto sembla tenir les hores comptades.
Una altre colada més. En aquest cas no podem donar-hi (al menys no seria just) les culpes al director esportiu, per que el que ens quedarem per comprovar es si realment té la qualitat que d’ell es diu. El problema és i ha sigut d’índole mèdic. Per tant les possibles responsabilitats haurien de ser exigides al cos mèdic que es qui va declarar al jugador útil, després de que sabien en quines condicions venia, el seu historial que a tothom (socis, afeccionats) preocupava i molt... menys a ells, que varen assegurar que en poques setmanes estaria llest per jugar. Ignorem també per què es va precipitar tant la seva reaparició (amistós Centenari Terrassa) si el ris a corre era tan elevat com així s’ha constatat.



Puebla – Athetic: el compte de mai acabar.
Sembla ser que sempre que s’han d’enfrontar aquests dos equips a la Superlliga ha de passar quelcom més que el merament esportiu, ja des de la temporada passada en un encontre que es va aplaçar... Ara es tracta de la suspensió de l’encontre per que el conjunt extremeny es trobava en quadre, o al menys això es el que van fer constar. Recordem que l’Espanyol serà el proper visitant al camp de la Puebla de la Calzada. Sembla ser que es disputarà el 22 de febrer a les 19:30 en Lezama, i amb els tres punts guanyats als despatxos en l’anada, encara en la memòria de tots i pendents de resolució definitiva. Ignoro si per aquelles terres hi haurà algun col·legiat que no sigui Paloma Quintero...És un dubte que tinc.
La buc insígnia del Puebla, la veterana i (única ja de les dues bessones, en la practica del futbol ), Concepción González “Conchi” tenia un partit de sanció per dues amonestacions... per tant tindrà que complir la sanció el proper encontre.

Raquel Corral: ¡ Molts ànims !. Des d’aquí volem desitjar la millor sort per Raquel Corral la golejadora del femení, que aquesta setmana passarà per el quiròfan, i que la seva recuperació sigui ben ràpida però definitiva. No volem més casos Peixoto...¡ Sort Raquel!




Atletisme Blanc i Blau.
Els èxits de l’Associació d’Esports en Blanc i Blau (recordem un cop més, que aquest és el nom en que es van veure obligats a adoptar davant la negativa del Consell d’Administració i del màxim executiu del Club, que no van donar permís per utilitzar el de RCD Espanyol), continuen arribant i de manera molt il·lusionant.

Si ja fa uns dies, era el Campionat de Catalunya de Cross en Ruta, tant a nivell individual (Isabel Eizmendi), com per equips (A.E.Blanc i Blau), a més del Campionat de Mitja Marató en Ripoll (Vinyet Noguerò), la mítica Jean Bouin on Eizmendi va fer rememorar a la mítica Maria Victor, ahir van caure dos Campionats de Catalunya més. Els de Marxa. Vasco i González Corbacho van portar els colors i l’escut blanc i blau al més alt de l’atletisme català. Malgrat que TV3 (com gairebé sempre que hi ha aquests colors per el mig) no ho televisés... Malgrat que TV3, la que no li agraden ja tants campions catalans (primer equip absolut de futbol, futbol femení, futbol cadet, futbol aleví, Cross, Marxa...) lluint la blanc i blava...¿Masses oi Sr. Escobar?

Al menys vàrem pogué veure (en qüestió d’un o dos segons, tan sols) a Younes arribant tercer a la Mitja Marató de Granollers... es clar, van entrevistar als dos primers i a la noia que va guanyar la prova femenina...El tall del que “interessa o no a l’audiència” ve sempre donat per el lloc on es troben els colors blanc i blaus del RCD Espanyol. Es la mateixa història de sempre... derbis que TV3 ofereix en diferit si el resultat els convé, si no els hi convé a uns dirigents que fan i desfan en un mitjà públic al seu caprici, no s’ofereixen...




Pancartes de BB.BB.
Es veu que han fet un curs accelerat de català... fins aquí arriba ja l’actuació d’aquesta gent que el darrer partit van mostrar varies pancartes en les que es podia llegir coses com “ Grades Netes...de Manipuladors”, “Jugadores Absueltos...4-0 Brigadas Culpables” o la més forta “Ballart, Gracias por todo: Uno di noi”

Comencem per el final. Ja no sé si de veritat (digueu-me ingenu si voleu) li donen les gràcies o li tiren (amb intenció) la cavalleria a sobre. Per que no ens enganyem... que et considerin un dels teus, la gent més repugnant que s’amaga sota un suposat amor a uns colors en nostre Espanyol, i que no deixen de ser uns vulgars delinqüents en bastants d’aquests casos i uns oportunistes que volen utilitzar el nostre club (o millor dit, nostre nom) per les seves nostàlgiques causes polítiques, no deixa de ser més que un complit, Dani Ballart, un autèntic obús en plena línia de flotació del que s’ha denominat “Àrea d’Expansió”. En certs temes la posició ha de ser clara i rotunda. No es pot estar a dos bàndols diferents. De moment jo em posiciono amb els que volen gaudir o patir del futbol sense tenir que aguantar una i altre vegada la actitud violenta, racista, xenòfoba (per cert això aviat seran sancions en punts... molta cura, eh... que no ens sobren) inclòs amb els nostres propis jugadors de color, i brètols que aprofitant el futbol es desfoguen de totes les seves misèries morals i tota la seva agressivitat. ¿Amb qui esteu, Dani Ballart?

Per cert, he llegit que les autoritats policials van donar les gràcies a BB.BB. per el seu comportament a Tarragona. Molt bé... ara ja em quedo tranquil. Dona gust saber que hi ha llocs on els caps de les forces d’ordre públic son gent tant responsable que a sobre donen les gràcies als infractors, als provocadors d’incidents dins i fora del camp. Perfecte. Els podem portar a Montjuïc a aquestes autoritats... a posar multes per aparcar en doble fila a la muntanya... que això es el preocupant, ¿oi que si?...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M