diumenge, 4 de febrer del 2007

VICTÒRIA DEL FEMENÍ 3-0 DAVANT EL SPORTING





















Fotos; josep maria. Moments en que el conjunt català fa efectiva diferents faltes (1a., i 2ona foto.),
Adriana en el moment en que ha patit una forta entrada (3a.), Kameni s'ha fet un fart de signar autògrafs i fer-se fotos amb tothom (com a jugador carismàtic, en un matí posterior a un partit per oblidar de la resta dels seus companys) 4a. foto. Raquel, Miriam i Cristina (5ena.) i per últim, Cristina que ha estat per sobre de molts dels que es diuen professionals, demanant perdó a la afecció (article en BLANC I BLAU) per no guanyar a l'Athlétic, per la seva errada, i donant les gràcies a la gent que vàrem animar a l'equip. (6ena foto). No fa falta que et diguem, Cristina, que en el futbol pot passar jugades desafortunades com la de l'altre partit. El que no es pot permetre es la indolència, i la falta de professionalitat de molts dels que cobren com jugadors de la lliga de les estrelles. Lo teu, lo de les teves companyes, no es cap falta... es sencillament una jugada desgraciada... ¡ Ànims, i a per la Superlliga !


Victòria contundent i curta del femení davant el Sporting Club de Huelva.

L’Espanyol tan sols començar l’encontre ja ha gaudit d’una oportunitat molt clara al minut 2, quan una molt bona internada d’Adriana és centrada i Sara Serna remata de cap lliure de marca fora a la dreta de Thais.

Cinc minuts després, aquest cop si que l’Espanyol encerta de ple, aconseguint el primer gol; Ane penja una pilota i Marta Torrejón remata de cap avançant al conjunt català en el marcador. L’equip de Santy Fernández continua atacant i Sara es a punt de pogué aconseguir el segon, en una pilota dividida que la portera brasilera del Sporting es llença als seus peus rebutjant l’esfèrica. Abans en una de les escasses aproximacions visitants Cristina atrapa en dos temps una enverinada centrada.

Al minut 17, Adriana supera la defensa andalusa i davant la sortida de Thais, li creua la pilota fent pujar el segon en el marcador. El partit quedava pràcticament vist per sentència. Aquesta hagués pogut arribar en un xut de Noemí després d’una molt bona cessió de Sara, però el remat de la mig centre s’estavella a l’exterior de la xarxa.

Thais, la millor jugadora del Sporting, atura en dos temps un remat d’Adriana, i Carol de cap es a punt de anotar el tercer, al rematar una molt bona jugada de l’atac perico.
La portera visitant s’ha vist obligada a rebutjar amb el peu fora de l’àrea abans que arribés Noemí a la pilota. Una molt forta entrada (mereixedora de targeta vermella) de María Martín sobre Adriana, als voltants del final del primer temps ha donat l’ensurt entre la parròquia blanc i blava. (Veure foto, en el moment en que ha estat atesa Adriana ). Per sort, tot ha quedat en el cop,(o al menys així ho esperem) i ha continuat jugant durant el segon temps. S’ha de fer constar que la jugadora del Sporting s’ha disculpat molt esportivament, un cop la davantera perica s’ha recuperat.


Segon temps que s’ha iniciat amb una jugada que la pròpia Adriana a l’alçada del mig del camp cedeix la pilota a Ane, que puja la banda, arriba a la línia de fons, fa la centrada cap a la frontal on Sara remata al travesser i el rebuig el recull molt atenta Marta Cubí (com ha de ser tractant-se d’una davantera) i a plaer aconsegueix el tercer gol que seria ja el definitiu en que conclouria l’encontre.

Adriana ha estat objecte d’alguna entrada molt forta, totalment innecessàries, tenint en compte que el partit ja estava totalment resolt.

L’Espanyol ha pogut ampliar el resultat quan Carol ha cedit a Sara (que ha fet un bon partit, però li ha mancat la sort cara a porta), que es gira, apunta i llença un fort tret que s’estavella de nou al travesser, botant pràcticament a la mateixa línia de gol, i el rebuig el recull Adriana Martín que tampoc encerta a superar a Thais, que amb reflexes evita el gol.

Noemí ho torna ha intentar amb un centre – xut que la brasilera treu amb la punta dels dits enviant la pilota per sobre el travesser. A partir d’aquest moment, s’han produït canvis, ha reaparegut Laura Queraltó després de la llarga lesió que l’ha tingut apartada dels terrenys de joc, Chola ha tornat a jugar després de la presència anecdòtica i testimonial en els minuts finals del derby, i el ritme entre unes coses i altres ha minvat força entre altres motius per que el resultat era molt clar, i tampoc era qüestió de caure lesionada cap jugadora més. Raquel ha llençat fora al 26, més canvis, i ja en les acaballes del partit el Sporting ha gaudit de l’ocasió més clara de quantes poques ha disposat; Pilar tota sola a rematat molt fluix a les mans d’una Cristina que avui ha tingut un matí molt tranquil. Encara hi hagut temps per que Laura Qeuraltó aconseguís el quart gol, en el un contra un davant Thais, però s’ha entretingut el suficient com per que la brasilera defensés la integritat de la seva porteria un cop més amb suficient solvència.

Per tant triomf just, merescut, i a pensar en el desplaçament a Puebla, que ha aplaçat el seu partit a Bilbao, per les lesions i jugadores malaltes que han assolat la plantilla del conjunt extremeny.

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Cristina; Ane, Marta Torrejón, Míriam, Aida (Chola 64’), Carol (Lara 72’), Raquel Cabezón, Noemí, Adriana (Dolors 86’), Marta Cubí, Sara (Laura Queraltó 61’)

Sporting Club Ceosa de Huelva; Thais, Rosita, Maria Socorro (Ana Angulo 65), María Martín, María (Susana 65’), Raquel (Diana 77’), Rita, Jenny, Liliana, Constanza, Fabiana (Pilar Moreno, 72’).

Gols: 1-0 Marta Torrejón (7’)2-0 Adriana, (17’) 3-0 Marta Cubí (47’)

Àrbitre; Sr. Torralba. Targetes grogues a María., María Martín, Diana.
Incidències: Camp nº3, de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.


CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA FEMENINA


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 ATHLETIC. BILBOKO153912304516
2 RCD ESPANYOL163812224717
3 LEVANTE163611324411
4 SEVILLA16298533523
5 RAYO VALLECANO16288443629
6 PUEBLA15227172127
7 TORREJÓN16258173028
8 ATLÉTICO FÉMINAS16216372128
9 OVIEDO MODERNO16164482128
10 REAL SOCIEDAD16154391429
11 FC BARCELONA161233101527
12 LAGUNAK161132112041
13 SPORTING CLUB H.16112591439
14 TRANSPORTES ALCAINE1692311929




7 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep Maria pq han suspendido el encuentro de la Superliga entre las federativas Bilboko y el Puebla...estos tres puntos de despacho traera cola....van por ahí los tiros???

Anònim ha dit...

Esto dice la web oficial del Bilbao.:
Aplazado el Athletic Club-PueblaEl partido Athletic Club-Puebla se aplaza por las numerosas lesiones y bajas por enfermedad que arrastra el conjunto extremeño y deberá disputarse antes del día 5 de marzo. Dado que esta noticia se ha conocido con posterioridad a la inserción del anuncio del Club en los medios de comunicación no ha sido posible la rectificación. (No entiendo esto último). Saludos

Josep Maria ha dit...

Hola Keiplus. En principio según mis noticias se ha suspendido por que el Puebla lo solicitó ya que no tenía jugadoras suficientes para afrontar el partido. El otro día frente al Torrejón se le lesionaron tres. Su plantilla es muy corta (sobre 18) y se ve que ha habido casos de enfermedad (ignoro si gripes u oltras historias)... El caso es que no tenían para viajar, y esta vez el Athletic para no echar mas leña al fuego aceptó la petición de aplazarlo a un miércoles, cosa que no favorece a ningúno de los dos equipos por cuestiones laborales de las jugadoras y a más, el largo desplazamiento...
Saludos. Pero no tiene nada que ver esto, con lo que paso en la primera vuelta de la impugnación. Son temas diferentes aunque con los mismos equipos como protagonistas.

Anònim ha dit...

HOLA AMICS, QUIN PLANTER FEMENÍ MÉS BON TENIM, GUANYA EL A PER 3 A 0, EL B PER 2 A 1. ARA A GUANYAR LA SUPERLLIGA FEMENINA. TOTS JUNTS HO FAREM POSSIBLE. TINDRIA QUE VENIR MOLTA MÉS GENT. ENCARA QUE HI VINGI QUATRE GATS, ANIMAREM FINS A ACONSEGUIR-HO.

Josep Maria ha dit...

Hola Josep. Gràcies per les teves paraules. Però no pensis que tothom pensa igual. Estem en un club molt cainita... i els que els intentem fer quelcom desinteresadament,a vegades estem exposats a rebre la indiferència en alguns casos, o la crítica exagerada per el sol fet de no pensar igual en certs temes, o no decantar-se més per una o altre línia de opinió.

Josep Maria ha dit...

I ara que tinc un moment, vull donar ánims a un amic, en Francesc Molina, de la penya de darrera la porteria de Sadrià(la popular penya del "llanto") que està passant uns moments molt delicats per la defunció de la seva senyora, (Qdp). Molts ànims, Francesc, i com la vida segueix, et volem tornar a veure molt aviat amb tots nosaltres gaudint i patint amb nostre Espanyol, i més concret amb el futbol base i els femenins a Sadrià.

Josep Maria ha dit...

Josep, perdona la contestació que t'he donat anava per Figot 43 en el post que hi ha més a munt sobre l'atletisme. Rebo per Outlook les respostes dels vostres comentaris per mail, i a vegades hi ha creuaments amb les meves respostes.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M