diumenge, 16 de setembre del 2012

L'ESPANYOL I LA DAMM
DISPUTEN AVUI DIUMENGE, LA FINAL DEL BABOT


Selecció Sant Joan Despí: 1 - RCD Espanyol Infantil “A”: 5

El RCD Espanyol s’ha classificat per disputar la final de la XII Edició del Torneig Joan Babot de futbol infantil que organitza cada any la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí, al Camp Mpal. de Les Planes d’aquesta localitat del Baix Llobregat.

El conjunt d’Alexis Martínez ha vençut 5-1 a la Selecció de Sant Joan Despí en la segona semifinal disputada aquesta tarda. El conjunt local, un combinat de jugadors cadets de primer any dels equips del FC Levante Las Planas i de la UE Sant Joan Despí, han plantat cara i han donat més treball del que el marcador final pot fer pensar, tot i que lògicament el conjunt perico ha sigut superior i ha assolit el passi a la gran final.

Gols: 0-1: Usman, m. 11; 0-2: Gaku, m. 25; 0-3: Usman, m. 37; 1-3: Cristobal, m. 42; 1-4: Guillem E., m.60; 1-5: Sergi, m. 70
.


UD Cornellà: 0 – CF Damm: 3

El quadre espanyolista s’enfrontarà demà a partir de les 12:30 al conjunt de la Damm CF, que ha vençut en la primera semifinal per 3-0 a la UD Cornellà. Els cervesers que s’han mostrat com un equip fort físicament han aconseguit el triomf amb gols marcats per Marc Vilchez al minut 2, Joel Delgado al minut 27 i Riuken, m.63.

Demà a les 10:30 hores, encontre pel tercer i quart lloc entre l’amfitriona Selecció de Sant Joan Despí i la UD Cornellà. La gran final tindrà lloc a les 12:30 hores entre la Damm CF i el RCD Espanyol.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M