dissabte, 15 de setembre del 2012

EN UN DESASTRÓS PARTIT, EL JUVENIL CAU
AMB ESTRÈPIT A BADALONA (5-1)


















(Camp del Centenari; Avgda Navarra, Badalona: Josep María)

CF Badalona: 5 – RCD Espanyol Juvenil “A”: 1

Golejats amb estrèpit.

El RCD Espanyol ha caigut estrepitosament golejat en la seva visita al Camp del Centenari de Badalona. El seu rival, el CF Badalona, li ha endossat un fort correctiu (5-1) que ve a sumar-se als quatre gols encaixats en el primer dels dos desplaçaments, el que el va enfrontar a la Damm a Horta.

L’equip juvenil A espanyolista ha patit baixes de gran consideració en el seu equip. Qui no vulgui veure-ho s’enganya a si mateix. En la parcel•la defensiva, als casos d’Héctor i Germán amb el filial, i de Bonilla que també finalitzà la seva etapa juvenil, cal citar la marxa important d’un internacional com Arroyo, la lesió de Rubén Duarte i la baixa de Pau en aquest encontre al ser expulsat el dia del Cornellà. Masses baixes a la línia de cobertura...

Una dada significativa. La temporada passada l’Espanyol va encaixar en TOTA LA PRIMERA VOLTA 4 gols. No va ser fins la jornada 22ena ( a vuit del final) quan va encaixar 10 gols, guarismes que reflecteixen l’actual nombre de gols encaixats per l’equip de García Escribano. En tota la lliga passada l’equip va veure la seva porteria perforada en 16 ocasions. O sigui, ja s’han encaixat en tres partits el 62,5% de tot l’exercici passat. Molt de temps en veure un encontre defensivament tant horrorós com el que avui ens ha brindat el conjunt perico.

El Badalona ha sigut just guanyador. No hi ha cap tipus de discussió. Ha sigut millor en aquest partit, ha sabut controlar a un Espanyol poc resolutiu en el primer temps, i que en el segon s’ha difuminat, ha lluitat el que no està escrit i ha sabut buscar-li els punts dèbils als avui grocs, no conformant-se amb el resultat. S’ho han guanyat, repeteixo, sense discussió.

Dit això, l’Espanyol en el primer temps, no ho ha fet malament del tot. Ha patit molt en defensa amb un jove Lluis que ha sofert de valent, i que en les dues primeres accions de perill local s’ha vist dos cops per sota en el marcador. Ha dut la iniciativa l’equip espanyolista; fins l’àrea ha jugat, però els homes puntes avui no han estat gens encertats. En el segon temps, tot ha variat... però a pitjor.

La primera ocasió era perica, de les botes del capità Joan, rematant obligant a intervenir al meta badaloní enviant a còrner. Però seria en canvi el Badalona qui en la primera arribada a l’àrea espanyolista, Pluvins – un autèntic malson per la cobertura perica – marcaria el primer abans del quart d’hora de joc amb un gran xut des de dins l’àrea, i que per alt es colaria per la dreta del canari José.

L’Espanyol reaccionava força ràpid i a la sortida d’un còrner, la pilota refusada per la cobertura local li cau fora de l’àrea a Albert Miravent qui deixa anar una canonada que tot i tocar el meta local no pot evitar que la bola s’allotgi per la seva dreta, dins la porteria.

Però l’empat espanyolista en prou feines durà tres minuts de joc. Jordi d’una rematada creuada entrant pel mateix lloc que el primer, feia el segon. L’equip espanyolista va tenir que anar a remolc del resultat i ràpidament es va refer dominant el joc i al seu rival. Tingué al 24’ una gran doble ocasió d’empatar el partit quan un còrner tret des de l’esquerra a càrrec de Víctor, queda curt, però Joan remata d’esperó en el primer pal i la bola s’estavella al travesser després de tocar Vergara, i no allunyar un defensor, tornant a ser rematada dins l’àrea per Lluis, i altre cop amb molts problemes treu el meta Vergara des de la mateixa línia de gol.

Però l’equip perico s’ha mostrat molt fràgil en defensa. Una pèrdua de Lluis, és a punt de costar car, tenint que tallar en falta prop de la frontal i costant-li la primera cartolina del partit. Poc després una indecisió en l’esquerra entre Aitor i José també fa posar dels nervis a més d’un... El Badalona tingué el 3-1 en una ràpida acció de contracop en la que Garrido es quedà tot sol en rebre d’Ivorra; sortosament Albarrán molt ràpid i llest llençant-se a la gespa miraculosament evita que el dorsal 11 local afuselli a José.

El quadre perico també tindria opcions d’empatar en el primer temps al marge de la jugada comentada. Un servei de falta executat per Joan, és refusat per Vergara a còrner, massa centrat. Un centre xut de Mamadou també es topa amb la bona intervenció del porter del Badalona. I altre cop en els darrers instants a punt de guanyar-nos l’esquena el Badalona en una acció que el davanter local remata junt a Lluis quan José havia sortit no se sap a què. Poc encertat el meta canari tot i que no se’l pot fer responsable de la desfeta en major grau que a la resta de l’equip.

En el segon temps, Escribano fa un triple canvi. Treu a Lluis amb cartolina, però també a Aitor i a Víctor García. Les coses en comptes de millorar, han empitjorat sensiblement. A l’equip espanyolista li ha costat déu i ajuda arribar a l’àrea local davant un Badalona ben situat enrera i que sortia amb molt perill a la contra.

Una rematada de Maxi a les mans de Vergara, ha sigut una de les poques arribades dels visitants en el segon temps. Al 52’ José ha arribat de pur miracle a una pilota dividida abans que Jordi. La rèplica espanyolista un lliure directe que Mamadou amb intenció, ha enviat per sobre el travesser. Al 68’, una penetració de Kilian ha acabat amb l’onze espanyolista caient dins l’àrea. Alfonso Oliva no assenyalat res de punible en la jugada tot i les protestes del davanter visitant.

El partit esdevenia sense res noticiable, substitucions varies del quadre local, absència d’ocasions i mal joc. En el 79’ ha arribat la jugada del tercer gol local que trencava definitivament el partit: Contracop perillosíssim que acaba amb una rematada de Pluvins que en tocar José acaba al travesser. La jugada segueix i l’extrem local centra des de l’esquerra molt tancat, el meta canari no pot blocar al ser objecte d’una més que possible falta en atac, i mentre uns reclamen i altres s’ho miren, altre cop Pluvins marca d’un xut que no pot aturar el meta espanyolista.

Una de les poques interessants jugades en el segon temps periques, ha sorgit de les botes d’Albert Merino qui després de dos retalls entrant a l’àrea xuta rebutjant un inexpugnable Vergara a còrner. Mancaven tan sols deu minuts i el partit clarament ja s’havia escapat.

Llavors Escribano substitueix Belana per Javi en un intent a la desesperada per intentar una impossible remuntada, doncs ni l’Espanyol estava prou encertat ni el Badalona ha mostrat punts dèbils en el seu ordenat equip. Albarrán ho intenta en una falta directa massa centrada que rebutja el porter (87’). Una rematada de Joan rebutjada per Vergara no es rematada en condicions per Kilian qui a més es trobava en situació antireglamentària.

En els darrers instants, el Badalona ha acabat crivellant als espanyolistes en dos gols calcats en ràpids contracops que han fet pols tot el feble sistema defensiu que en aquells moments tenia l’equip perico. Tots dos en jugades per la dreta amb centrades i a boca de canó rematant en el quart Garrido i en el cinquè Cáceres, tots dos a plaer.

L’equip haurà de fer autocrítica, treure l’oportuna lliçó del que ha succeït (feia molt, molt, molt que no veiem quelcom similar) i oblidar quant abans millor, refent-se el més ràpid possible tornant a la senda del triomf. Però ara més que mai, probablement més d’un se’n recordarà de les paraules dels senyors Germán de la Cruz o de Cristobal Casado...



Fitxa Tècnica:
CF Badalona: Vergara, Rosselló, Serra, Ríos, Pujol, Eros, Carles, Iborra, Jordi, Pluvins i Garrido.
Substitucions: Cugat per Carles, m. 56; Gual per Jordi, m. 69; Pintor per Iborra, m. 76; Cáceres per Pluvins, m. 86. Altre suplent: Sergio. Entrenador Robert Cuesta.

RCD Espanyol: José, Albarrán, Pau Belana, Lluis, Aitor, Miravent, Víctor García, Joan, Moha, Mamadou i Kilian.
Substitucions: Maxi per Lluis, Ivan Romano per Aitor, i Merino per Víctor García, m. 46; Javi per Pau Belana, m. 81. Altre suplent: Koke Ruíz. Entrenador: Jose A. García Escribano.

Àrbitre: Alfonso Oliva Bueno, de la delegació del Garraf / Penedès. Ha mostrat cartolines grogues a Lluís, m. 29, Serra, m.35, Garrido, m. 42, Moha, m. 45, Pluvins, m. 82.

Gols: 1-0: Pluvins, m. 12; 1-1: Miravent, m. 15; 2-1: Jordi, m. 18; 3-1: Pluvins, m. 79; 4-1: Garrido, m. 90; 5-1: Cáceres, m. 92.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada de lliga del grup tercer de Divisió d’Honor Juvenil disputat aquesta tarda vespre al Camp del Centenari de l’Avinguda de Navarra de Badalona. En les files del CF Badalona, l’ex jugador del futbol base espanyolista José Manuel Ríos, que juntament amb Joan Jordán han exercit com a respectius capitans. L’Espanyol ha lluït la segona indumentària.












4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que gran gestion de casado, el pischa garcia y de german de la cruz, comandados por el gran planes y el Dios todopoderoso pichettino. Si seńor, esto es el espanyol que queremos todos, un juvenil desmantelado, un filial lleno de trotamundos de 24 ańos y un primer equipo que da espectaculo cada domingo. Somos la envidia de toda espańa jajajajajajajajajajaja

Anònim ha dit...

A mi no me extraña lo que pasa en el juvenil, Garcia Escribano no es un entrenador para el futbol formativo si no para el futbol profesional, su puesto tendria que ser el B y no el juvenil...

Anònim ha dit...

Estube en el partido, un desastre , es verdad el equipo desmantelado, y esperemos que no se marche ninguno mas, pero tengo que decir que el mister espavile, que no se da cuenta de como esta la defensa, como no ponga medios, si que tendremos el peor juvenil de hace muchos años, y ya empiezan los rumores de otros chavales que estan a las puerta de irse

Anònim ha dit...

Hola; Totalment d'acord, l'entrenador actual, no serveix pel juvenil, sino temps al temps.No està acostumat en gent jove, M'agradaria equivocar-me, peró al final veure'm la situació del equip.
Figot47




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M