dimarts, 11 de setembre del 2012

DIADA NACIONAL DE CATALUNYA
















(Plaça de l’Església, Montcada i Reixac; El Vallès Occidental: Josep Maria)Avui al migdia ha tingut lloc l’ofrena floral amb motiu dels actes de la Diada Nacional de Catalunya a Montcada i Reixac. En aquest esdeveniment hi ha pres part la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac (Pericos MIR) amb el seu Vicepresident Francisco Martínez al capdavant. Han fet lliurament de l’ofrena floral les membres de la directiva de la penya, Maribel i Silvia. També hi ha assistit Josep Maria Blanch, President d’Honor de l’entitat.

L’acte s’ha iniciat passades les 12:00hores amb la interpretació d’una sardana per part l’orquestra, i la hissada de la senyera sota les notes del “Cant de la Senyera”. Posteriorment han tingut lloc els parlaments institucionals amb l’alcaldessa Maria Elena Pérez com a màxima autoritat del municipi (en la foto junt al tinent Alcalde Joan Maresma). A Montcada i Reixac ve marcada aquesta Diada de l’Onze de Setembre, pel record dels montcadencs de les greus inundacions patides el 1962 en tot el Vallès i en especial en aquesta població amb víctimes i forts danys materials, i que ara tot just es compleix mig segle.

Amb l’ofrena floral de totes les institucions participants al monument “La Força de la Terra” del mestre escultur Luis Barbosa, i amb la interpretació del himne nacional de Catalunya, s’ha posat fi a l’acte. Un esdeveniment que a l’inrevés del que succeeix a la ciutat comtal, s’ha desenvolupant amb total respecte, civisme i harmonia entre els assistents.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M