dimarts, 11 de setembre del 2012

L'INFANTIL "B" VA GUANYAR
AL CE EUROPA REMUNTANT (5-3)














RCD Espanyol Infantil “B”: 5 - CE Europa: 3


Pòquer de gols de Toni Paredes.

L’Espanyol Infantil B va vèncer dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque en un més dels amistosos de preparació pel proper campionat de lliga a la nova categoria Preferent Infantil. Va derrotar 5-3 al CE Europa en un partit ple d’alternatives, fases de bon joc i sobre tot gols, que no deixa de ser la salsa del futbol.

Primer temps en el que l’Europa va intentar mantenir l’empat inicial, en el que l’Espanyol va dominar més que el seu rival sense ofegar tampoc als escapulats, però si que van gaudir d’algunes ocasions com un parell de xuts de Dani Ribelles que es van marxar fora i sobre tot la més clara va ser una vaselina a càrrec de Joan Bergé que va sortir fora per sobre la porteria europeista. Un xut de Miguel va colpejar al ferro de la porteria per l’exterior.

L’equip entrenat per David Fernández va obrir el marcador a falta de set minuts pel descans quan un de les noves incorporacions, Alex Castillo (EC Granollers) va superar al meta rematant al fons de la porteria. Un llançament directe de Dani en un servei de falta va sortir per sobre el travesser.

Però el primer temps no va tenir res a veure amb el segon. Força mogut i amb alternatives en el marcador, en tres minuts que van anar del 44’ al 47’, els de Gràcia li van donar la volta al marcador; primer amb un gol des de l’esquerra per alt superant al meta Aitor (ex Sta. Eulàlia), i el segon després d’un centre des de la dreta mal refusat que remata el davanter visitant establint el que seria triomf mínim de l’Europa.

Però ràpidament, tan sols dos minuts després va iniciar el seu repertori Toni Paredes anotant fins a quatre gols de manera pràcticament consecutiva. El primer d’ells que servia per tornar a establir les taules després d’una penetració, estavellar la bola en l’u contra u davant el meta visitant, recollir el propi refús i afusellant en segona instància. El segon d’un bon remat ras i creuat. El tercer del seu compte i quart de l’Espanyol quan en la frontal retalla a un adversari, busca forat i marca d’un precís llançament. El darrer que tancava el compte golejador després d’una molt bona passada de Josep Viñas i amb xut ras va definir perfectament superant la mitja sortida del meta europeista Noe.


Fitxa tècnica:


RCD Espanyol: Manel, Raul, Jordi, Gerard, Aleix, Miguel, Joan Berge, Dani, Alex Castillo, Arnau Giralt i Marc Samper.
En el segon temps: Aitor, Bruno, Nacho Orteu, Joan Bergé, Nil, Jandro, Josep Viñas, Xavi Galán, Sergi Serrano, Marc Rodríguez i Toni Paredes
.

Gols: 1-0: Alex Castillo, m. 28; 1-1, m. 44; 1-2, m. 47; 2-2: Toni, m. 49; 3-2: Toni, m. 50; 4-2: Toni, m. 53; 5-2: Toni, m. 63; 5-3, m. 70.

Incidències: Encontre amistós disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque la tarda de dissabte, amb temperatura estiuenca. En les files del CE Europa, ocupà la porteria en el segon període Noe Becerra Alguacil, jugador del futbol base espanyolista en edat prebenjamí, i germà de l’ex meta del filial ara en les files del Girona FC, Isaac Becerra.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M