divendres, 14 de setembre del 2012

AGENDA SOCIAL

PENYA ESPANYOLISTA DE SITGES




Aniversari

La Penya Espanyolista de Sitges celebrarà avui 14 de setembre el sopar del 28è. aniversari al restaurant de l’hotel Terramar, com a acte central de la celebració de l’aniversari.

Durant el sopar es retrà homenatge als socis que celebren 25 anys de fidelitat a la Penya.

Menú:
Pica-pica
Amanida d’espàrrecs bladers
Llobarro al forn
Postres

Aquest acte s’inclou en els diferents esdeveniments de commemoració del 26è. aniversari de la Penya, que van iniciar-se el passat diumenge 9 de setembre amb un partit de futbol entre els socis i amics de la Penya al camp d’Aiguadolç; i que van continuar el passat dimarts 11 de setembre amb els actes ja tradicionals com la missa recordatòria dels difunts a la parròquia de Santa Tecla i Sant Bartomeu i la posterior ofrena floral als socis difunts al cementiri de Sant Sebastià.

Com cada any, també el mateix dimarts la Penya va participar a la ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya al monument del Dr. Robert.



PENYA BLANC i BLAVA DE CAMBRILS





Fira d'Entitats


El proper diumenge 16 de setembre, la Penya Blanc i Blava de Cambrils participarà a la FIRA D'ENTITATS DE CAMBRILS.


PERICOS ALTAFULLA

Inauguració de la Penya.




L'acte serà el proper 21 de setembre, a les 20:00 hores al Centre d'Entitats del Comunidó, a la Plaça del Comunidó d'Altafulla.


PENYA PERIQUITOS DE RIUDECANYES






Inauguració local social

La Penya Periquitos de Riudecanyes inaugura el seu nou local situat al carrer del Dimarts, número 113 de la localitat de Riudecanyes. La inauguració tindrá lloc diumenge, dia 23 de setembre, a les 13h aproximadament, hora en què està prevista l'exhibició de la placa, els parlaments i el brindis inaugural i la visita al local social. Hi assistiran representants del Club, de la FCPE i de l’Agrupació de Veterans del RCDE.

Posteriorment a l’edifici de l’Eura, tindrà lloc el DINAR DE GERMANOR, amb el següent menú:

Amanida catalana
Arròs de peix
Gelat, dolços
Café, licors, pa, vi i aigua

Preu per persona: 15 € (iva inclòs)
Podeu apuntar-vos i efectuar el pagament a la Caixa Agrària de Riudecanyes fins el dimarts dia 18 de setembre. Tel. 977 83 40 11 Mòbil: 606 262 998


PENYA BLANC-i-BLAVA DE CARDEDEU

XXVIII Marxa Popular







El proper diumenge 30 de setembre la PBB Cardedeu, celebrarà la 28a Marxa Popular Blanc i Blava de Cardedeu.

L’hora d’inici de la Marxa será a les 8:30h del Parc Pompeu Fabra de Cardedeu i haurà dos recorreguts, de 10 i 15 km aproximadament.

La Marxa compta amb servei de dutxes, WC i ambulància. Així mateix, abans de la sortida se servirà cafè, llet i coca.

Pel que fa a la tornada, hi haurà pa amb tomàquet, botifarra, fruita i beguda.

Amb el número de dorsal es regalaran 3 obsequis commemoratius alhora que se sortejaran diversos obsequis. La inscripció anticipada és de 8€ i el mateix dia, una hora abans, de 10 €. Podeu consultar més informació a www.pbbcardedeu.net






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M