dilluns, 10 de setembre del 2012

AMISTOSOS DEL CADET "A"
DAVANT EQUIPS DE MÉS EDAT.






















RCD Espanyol Cadet “A:” 3 – CE Sabadell FC Juvenil “A”: 1

Victòria del Cadet A espanyolista en l’encontre que ahir diumenge el va enfrontar al Juvenil A del CE Sabadell a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Malgrat la diferència evident d’edat davant el quadre arlequinat, l’equip perico es va mostrar superior dominant la parcel•la ampla del camp davant un conjunt, el sabadellenc, que en prou feines va arribar a l’àrea perica.

La primera gran ocasió va ser per Adriá Laviano qui en u contra u davant el meta sabadellenc va enviar la seva rematada fora a l’esquerra. Alex des del punt dels onze metres va obrir el marcador a l'executar una pena màxima xiulada pel col•legiat per unes clares mans dins l’àrea d’un defensor visitant. El central egarenc havia jugat la segona part el dia abans amb el Juvenil B, i perfectament enganyant al meta, va aconseguir transformar, avançant al seu equip.

El joc no era massa precís ni especialment bonic amb poques ocasions de gol, davant un Sabadell superior físicament però no tècnicament, i en una matinal força calorosa a Sant Adrià. No obstant, l’equip espanyolista va disposar d’altre gran ocasió en el peu d’Adrià Laviano per sentenciar el partit però al seu remat va respondre força bé el meta sabadellenc amb una bona intervenció.

En canvi va ser el quadre vallesà qui va aconseguir donar la sorpresa empatant el partit neutralitzant l’avantatge espanyolista al transformar un llançament directe de falta en el que el meta espanyolista Manuel no va estar molt encertat.

Però abans del descans, l’Espanyol va tornar a restablir l’avantatge en el marcador quan rep Pol Mikel Lirola en profunditat, controla i amb una bona definició supera al meta vallesà.

En el segon temps moltes variacions en l’onze que sortir a la gespa, i poques ocasions de gol; citar una acció personal d’Adrián Ribas que acabà amb una rematada per sobre el travesser, o un xut potent del quadre sabadellenc que es va marxar un pèl creuat fora.

En les acaballes del partit, l’Espanyol va sentenciar el partit amb un bonic gol en el que després d’una molt bona assistència per sobre la defensa visitant, Adrià Laviano fa un bon control elevant l’esfèrica en una perfecta vaselina, superant la mitja sortida del meta del Sabadell. Encara va pogué ampliar aquesta renda el quadre local quan una centrada per la dreta d’Adrià Laviano acaba amb un refús d’un defensor que s’estavella al pal dret de la porteria arlequinada.



RCD Espanyol:
Manuel; Emilio, Alex, Erick Jair, Roger Aleu; Marc Manchón, Roberto, Oscar Melendo, Pol Mikel, Marc Miquel i Adrià Labiano.

En el segon temps surten: Ayoub, Marc García, Sergi, Adrián Ribas, Gonzalo i Campu, m.41; Sthepan per Erick Jair, m. 55; Chillón per Roberto, m. 60; Adrià Labiano per Sergi, m. 76.

Gols: 1-0: Alex (pen.), m. 25; 1-1: m.24; 2-1: Pol Mikel, 39; 3-1: Adrià Labiano, m. 79.

Incidències: Encontre amistós disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, ahir diumenge al matí. Temperatura estiuenca, força calor.
En les files periques, va jugar el brasiler Roberto de Oliveira, jugador que es va incorporar a l'entitat perica a través del Draft 2012.








RCD Espanyol Cadet “A”: 3 – Damm CF Juvenil “C”: 3

Dissabte, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el conjunt entrenat per Dani Fernández va disputar altre encontre amistós, també davant un equip de superior edat: El Juvenil de primer any de la Damm amb alguns jugadors de segon any del B. L’equip perico que guanyava 3-0 al descans, va acabar veient com el quadre cerveser li empatava l’encontre a tres gols. Els gols pericos van ser aconseguits per Sergi Santisteban, Marc Miquel i Adrià Labiano, màxim golejador aquest darrer de la pretemporada del Cadet A.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M