dimecres, 12 de setembre del 2012

L'ALEVÍ "A" EN RATXA.
GUANYA EL MEMORIAL PITARQUE I EL TORNEIG DEL SINGUERLÍN.







Fotos cedides per Joaquín Lázaro.



CAMPIONS A L’AMPOLLA.

Dissabte va tenir lloc a l’Estadi Mpal. de l’Ampolla, la segona edició del Memorial Jordi Pitarque, que organitzava l’Associació Esportiva Jordi Pitarque en honor d’ aquest futbolista nascut a l’Ampolla que va morir als vint-i-tres anys després de tres aturades cardiorespiratòries mentre defensava els colors del Reus Deportiu.

En un torneig amb presència de setze equips, a la fase prèvia de grups, el RCD Espanyol Aleví A es va desfer del Reus Deportiu per 1-4, del CF Amposta per 0-6 i del At. Segre per la mínima, 1-0.

Als quarts de final l’equip espanyolista va superar a la Rapitenca a la que va golejar 5-1 per arribar a les semifinals on es trobaria al FC Barcelona.

Després d’arribar al final del partit amb empat a zero gols, el conjunt perico va eliminar als culers a la tanda de penals, classificant-se per disputar una renyida final amb el Valencia CF, que havia derrotat clarament (4-0) al Villarreal CF. A l’anterior edició, la primera, l’Espanyol havia arribat també a la final del Memorial però havia caigut 4-5 davant el FC Barcelona.

Tal com va succeir a la semifinal, també la final davant el conjunt ché, es va decidir des del punt de penal al finalitzar aquesta sense gols. Novament el triomf somrigué als de Carles Martínez Novell, i els nens de l’Espanyol van pogué alçar-se amb el triomf final i endur-se aquesta segona edició d’aquest memorial després d’imposar-se per 3-1 a la tanda de penals.


RCD Espanyol Aleví “A”: 8 – Damm CF: 2

Diumenge novament altre partit de pretemporada, aquest cop al camp tercer de la Dani Jarque, coincidint en l’horari amb el partit que el Juvenil A disputava davant el Cornellà al camp principal de la Ciutat Esportiva.

Els blanc-i-blaus van ser molt superiors davant el conjunt cerveser i el resultat final ho diu tot.



CAMPIONS AL TORNEIG SINGUERLÍN

Ahir festivitat de la Diada Nacional, l’Aleví A espanyolista va disputar a les instal•lacions de Can Zam a Santa Coloma de Gramenet, el Torneig organitzat pel Singuerlín.

A la fase de classificació, l’Espanyol va derrotar altre cop a la Damm per 0-1, al Gimnàstic de Tarragona per 6-0 i al CE Mollet CF per 1-0.

A semifinals va derrotar a l’amfitrió Singuerlín per un clar 0-7 i en la gran final es van tornar a veure altre cop les cares amb la Damm CF. Aquest cop els espanyolistes van vèncer per 3-0 i es van fer amb el trofeu, tancant amb èxit els darrers compromisos disputats.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M