divendres, 14 de setembre del 2012

L'ALEVÍ "B", TERCER AL
XI MEMORIAL URRUTI A LA GUINEUETA

L'ESPANYOL ANUNCIA EL FITXATGE DEL INTERNACIONAL JUVENIL SUB-17, PROCEDENT DEL R. MADRID, NACHO SIERRA MATEOS (MADRID, 22/02/94)





L'Aleví "B", tercer al Memorial Urruti disputat al Camp de la Guineueta.

En categoria d'Aleví de primer any, el RCD Espanyol no va pogué fer doblet junt al Benjamí "A" i es va d'haver de conformar amb un digne tercer lloc del XI Memorial Urruti, en caure a semifinals davant el FC Barcelona "C" (també de primer any) per 3-1. Els barcelonistes es van alçar amb el trofeu en aquesta categoria després de vèncer al Mercantil 2-1, al Cornellà B 2-3 i a l'Horta a la fase prèvia, i golejant 5-0 al Cornellà, a la final.

El espanyolistes arribaren a les semifinals després de derrotar a la Damm per 6-0 (amb gols de Jordi, i Oscar en dues ocasions, Ruben i Lucas), al CE Sant Gabriel (2-0 gols d'Eric i Ruben) i a l'amfitrió EE Guineueta per un rotund 13-2 (amb 5 gols de Jordi, 2 d'Oscar i Ruben, i 1 de Gerard i Nil).

En semifinals Ruben va marcar el gol espanyolista davant el FC Barcelona. En el partit pel tercer i quart lloc davant la Damm CF, els espanyolistes van derrotar als cervesers per 3-1, amb gols de Ruben en dues ocasions i Jordi.





10/09/2012. Amistós:

Can Rull Rómulo Tronxoni: 1 – RCDE Aleví “B”: 9

(Gols: Jordi 4, Gerard 2, Rubén 2, i Dereck)




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M