dilluns, 17 de setembre del 2012

L'ESPANYOL CAMPIÓ DEL
XII JOAN BABOT DE FUTBOL INFANTIL





























Vull agrair a la PBB de Sant Joan Despí per la informació i dades, per les fotos gentilesa d’Alex Abella, soci de la PBB Sant Joan Despí, i a Joan Alavedra (per les darreres quatre fotos).
A tots gràcies!.


RESULTATS XII TORNEIG JOAN BABOT 2012


Dissabte 15 setembre.

UE CORNELLÀ: 0
CF DAMM: 3 ( Marc Vílchez, Joel Delgado, Riuken )

SELECCIÓ ST. JOAN DESPÍ: 1 ( Cristóbal )
RCD ESPANYOL : 5 ( Usman (2), Gaku, Guillen, i Sergi )

Diumenge 16 setembre:

Tercer i quart lloc:

SELECCIÓ ST. JOAN DESPÍ: 1 (Cristóbal)
UE CORNELLÀ: 2 ( Riuya, Sándor ) ---- TERCER CLASSIFICAT.

FINAL TORNEIG

RCD ESPANYOL: 3 ( Usman, (2) Fode )
CF DAMM: 0

MILLOR JUGADOR: Usman, del RCD ESPANYOL. Li va fer lliurament la família de Joan Babot.

ELS CAMPIONS: Alex Vega i Adrián com a porters, i Johanes, Albert Alavedra, Montoro, Héctor, Cubedo, Ferran, Usman, Fode, Gaku, Mateu, Bernils, Guillem Escarabill, Sergi, Joel i Guillem Anglada. Cal destacar que el capità Pol Lozano, Josep Puig, Marc Llinares i Dani Reina, no han pogut jugar cap dels dos partits al trobar-se lesionats.

Presència del Regidor d’Esports de Sant Joan Despí que va lliurar el trofeu al campió del torneig, al RCD Espanyol. Per part de l’entitat espanyolista va assistir Jaume Martínez que va fer lliurament a la Damm del segon premi del torneig.

La PBB de Sant Joan Despí, en la persona de la seva Presidenta, Eva Campos, va retre homenatge al FC Levante Las Planas Femení, pel seu brillant ascens a la Primera Divisió Femenina i va lliurar una placa al President del club, Sr. Oscar Rescalvo. Així mateix, Cristina Molina destacada portera d’aquesta localitat, i que ha vestit en aquesta la seva darrera temporada en actiu, la samarreta del club on va iniciar la seva carrera esportiva aconseguint el brillant ascens pel conjunt planense, ha dut a terme la sacada d’honor en els prolegòmens de la gran final.

En el palmarès, l’Espanyol s’ha adjudicat el 6è torneig, mentre que el FC Barcelona ha vençut en 4 ocasions, per una el Valencia CF i la Damm CF.

Més informació en
www.pericosdespi.com secció web TORNEO JOAN BABOT.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M