dimarts, 22 de març del 2011

COMUNICAT DE LA FCPE


AQUEST CAP DE SETMANA... JUGA L'ESPANYOL



Crida a recolzar els Veterans i el Femení A

Com bé sabeu aquesta setmana no hi ha jornada de Campionat de Lliga de 1a. Divisió.

Per a gran part dels mitjans de comunicació i dels "aficionats" és un cap de setmana idoni per relaxar-se de l´estrès que els genera la competició i gaudir dels seus cracks favorits per la televisió amb les seves respectives seleccions nacionals.

Però nosaltres SÍ juguem aquest proper cap de setmana en un grapat de partits que les diferents seccions del RCD Espanyol disputen arreu.

Ja el divendres a les 20:30, els nostres Veterans s´enfrontaran al Mallorca al Pavelló Municipal Julio Méndez d´El Prat de Llobregat, en la 2a. Jornada de la Lliga Nacional Indoor Fertiberia. Després de perdre el primer partit per la mínima, els de Rafa Marañón i resta dels jugadors que ens han fet gaudir fa no molts anys i estimar encara més els colors blanc i blaus, volen dedicar com a locals una victòria a la nostra afició. Recordem que la entrada per a aquest partit és gratuïta.

I diumenge a les 12:00 a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, les nostres noies entrenades per l´Óscar Aja juguen un partit vital per a les seves aspiracions de disputar la final de la Superlliga Femenina contra el Rayo Vallecano. Amb el teu ajut, la victòria ens aproparà al nostre objectiu.

Aquest cap de setmana...juga l´Espanyol! Aquest cap de setmana juguem tots!!!
La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol i La Curva fan una crida a totes les penyes, socis i aficionats pericos a recolzar els nostres colors en aquests dos importantíssims partits.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M