dimarts, 28 d’octubre del 2014

EL MILLOR INICI DEL JUVENIL FEMENÍ "A"

ES FA OFICIAL UNA DIMISSIÓ "LLARGAMENT ANUNCIADA". JOSÉ LUIS MORLANES CONFIRMA LA SEVA MARXA DEL CONSELL D'AMINISTRACIÓ DEL RCD ESPANYOL.










RCD Espanyol Juvenil “A” Femení: 4 – Escola Futbol Bonaire: 0

Fàcil partit per un Espanyol molt superior al seu rival i que als vuit minuts de joc ja tenia encarrilat un partit en el que disposà de moltes i clares ocasions per augmentar la renda final de quatre gols aconseguida davant les egarenques.  L’equip espanyolista segueix sent segon amb un ple de triomfs, igualant a punts amb el primer, tercer i quart classificat, el FC Barcelona, Pontenc Club Esportiu i Fundació At. Vilafranca, respectivament, en el que és el millor inici de l'Espanyol en aquesta categoria juvenil femenina des de la seva creació.

Resolgué per la via ràpida el conjunt espanyolista primer amb un gol producte d’un embolic dins l’àrea que Ivet acaba enviant la bola al fons de la porteria i tan sols tres minuts després amb un gol de Judith escapant-se directa a porta i superant a la meta vallesana.

Abans del tercer gol local, tres clares ocasions de les blanc-i-blaves: Una rematada d’Ivet que aturà la meta del Bonaire, i dos jugades claríssimes de gol com un mà a mà entre Judith i la meta vallesana que acaba amb remat al cos d’ella, i una escapada d’Helena que finalment no passa l’esfèrica rematant també al “ninot”.

El tercer arribà al minut 24’ amb un xut creuat ras a l’esquerra a càrrec de Judith Verdaguer.  En els darrers minuts del primer temps, varis xuts fora de les locals i un bon llançament d’Ivet que surt a dos pams del pal esquerre. Cristina envià un tret que s’estavellà al travesser. La pròpia Cristina Chavero tingué el quart en les seves botes quan internant-se per l’esquerra dins l’àrea regateja a la portera del Bonaire, però aquesta des de la gespa es refà i li arrabassa amb la mà l’esfèrica davant la davantera espanyolista que no acaba de culminar la jugada amb la velocitat suficient.

En el segon temps, quan es duien tres minuts de joc, Ariadna Cat sorprèn amb una canonada des de trenta metres que acaba allotjant-se a l’escaire de la porta vallesana. Era el 4-0 que acabaria sent el resultat definitiu.  Tot i que les espanyolistes no es conformarien amb aquest resultat i seguirien disposant de clares ocasions per ampliar la renda. Cristina un pèl forçada, remata sense molt angle, estavellant la pilota a mitja alçada al pal esquerre. 

Un llançament de Marta Molina botant a la gespa, surt creuat fora a la dreta. I el tercer cuir a la fusta seria en un llançament de Pauli ras, que es tornà a estavellar al pal. Molt bona la intervenció de la portera després d’un remat de Carla Sánchez. Finalment, un llançament bombejat d’Helena fou blocat per la portera vallesana. Les egarenques en atac no existiren i prou fortuna tingueren de no sortir més amplament golejades.        
 
El proper encontre de les blanc-i-blaves serà davant el CE Sant Gabriel. El conjunt gabrielista, actual campió de Catalunya en aquesta categoria i subcampiones de lliga en les darreres temporades, ha començat el campionat força malament amb quatre derrotes, situades en zona de descens. Serà diumenge a les 14:30h. a la Dani Jarque.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Ari, Nerea, Helena, Ivet, Julia Mora, Ariadna Cat, Carla, Judith, Pauli, Marta Molina i Cristina.
Substitucions: Laura, Naomí, Marina, Ainhoa Albadalejo i Carla Sánchez per Ari, Nerea, Ivet, Carla, i Pauli, m. 41; Julia Díaz per Judith, m. 52; Nerea, Ivet, Carla per Marta Molina, Ariadna Cat i Cristina, m. 63; Pauli per Julia Mora, m. 69.

Escuela F. Bonaire: Alejandra Porras, Yael Domene, Clara Llanas, Alicia Casto, Judit Querol, Gemma Rubio, Nerea Ruíz, Judit Domene, Mirea Soria, Paula Sánchez, i Verónica Torricó.
Suplents: Marta Pérez, Noemí López, Paula López, Nadia Kchich, i Nerea Casahuga.

Àrbitre: Bruno Montoro Ferreiro, de la delegació de Barcelona. Cartolina groga per la local Helena, m. 32.

Gols: 1-0: Ivet, m. 5; 2-0: Judith, m. 8; 3-0: Judith, m. 24; 4-0: Ariadna Cat, m. 43.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga de Primera Divisió Juvenil-Cadet Femenina, disputat en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el matí del passat diumenge.


 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL-CADET FEMENINA

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 12 4 4 0 0 18 2
2 R.C.D. ESPANYOL 12 4 4 0 0 14 1
3 PONTENC CLUB ESPORTIU 12 4 4 0 0 15 6
4 FUND. ESP. At. VILAFRANCA 12 4 4 0 0 11 3
5 F.C. LEVANTE LAS PLANAS 7 4 2 1 1 9 6
6 C.E. SABADELL F.C. 6 4 2 0 2 8 7
7 C.F. REUS DEPORTIU 6 4 2 0 2 11 12
8 F.C. CERDANYOLA DEL VALLÈS 6 4 2 0 2 7 8
9 ESC.F. BARBERÀ ANDALUCIA 6 4 2 0 2 6 7
10 C.E. EUROPA 6 4 2 0 2 9 15
11 PENYA BLANC BLAVA LA ROCA 4 4 1 1 2 4 10
12 U.E. L'ESTARTIT 3 4 1 0 3 7 5
13 VIC RIUPRIMER REFO F.C. 3 4 1 0 3 5 11
14 C.D. SANT GABRIEL 0 4 0 0 4 4 10
15 ESCUELA FUTBOL BONAIRE 0 4 0 0 4 4 16
16 C.E. PUBILLA CASAS 0 4 0 0 4 3 16




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M