dimarts, 28 d’octubre del 2014

SEGON "8" D'UN CADET "B" IMPARABLE

RCD Espanyol Cadet “B”: 8 – C.F. Tecnofutbol: 1

Segon “8” del quadre entrenat per Sergio Espejo després del que aconseguí en la jornada inaugural al Mpal. de Badalona. Dissabte, els blanc-i-blaus van tornar a completar altre gran partit davant un Tecnofutbol superat en tot moment i que se’n va anar al descans havent encaixat ja una “maneta”. L’equip perico és líder en solitari amb uns registres envejables: 22 gols a favor en quatre partits i només 2 encaixats.

Tot i que li costà dotze minuts obrir el marcador en uns primers compassos de joc en els que no va gaudir d’excessives ni clares ocasions, quan ho va fer per primer cop mitjançant el central Genar, ben ràpid passà per sobre d'un Tecnofutbol que s’ensorrà materialment en pocs minuts. Com dic, obrí el marcador l’Espanyol en aprofitar una bona pilota centrada que Bruno pentinà i que Genar rematant de cap tot sol a boca de canó, envià dins.

Llavors el torn fou per Joan Bergé. El 7 espanyolista aconseguí dos gols pràcticament consecutius: El primer d’un xut creuat ras ajustat i el segon d’un gran remat dins l’àrea. Abans del descans, una bona bola centrada pel propi Bergé fou rematada per Josep Puig tocant el porter, el pal, i entrant dins.  Un minut abans del descans, aconseguí el 5-0 l’equip perico quant molt bé Dani Ribelles corrent la banda desbordant per velocitat li centra una bola d’or a Joan Bergé qui seguint la jugada afusella al porter del Tecnofutbol rematant dins l’àrea i aconsegueix el seu particular hat-trick.

En el segon temps amb tot ja decidit, introduí canvis en l’equip el tècnic Espejo sortint tots els jugadors de la banqueta.  Als cinc minuts de la represa, altre gol, però aquest cop fou de l’equip visitant. Els de la Fundació Marcet aconseguiren el mal anomenat gol de l’honor amb un llançament ras de Luis Martín que es colà junt al porter espanyolista donant la sensació que el meta podia haver fet quelcom més en l’acció.

El gol del Tecnofutbol fou una acció completament aïllada i no canvià en absolut la decoració d’un desigualat partit (tot i que el Tecnofutbol era Cadet “A”, o sigui cadets de segon any). En una jugada producte d’un servei de cantonada amb varis remats i rebots, l’Espanyol estavella la pilota al travesser. Un servei de cantonada executat per Iván Gil es rematat de cap per Ferran, per sobre la porteria.

En el darrer quart d’hora de joc, l’Espanyol agafant al contracop a l’equip visitant que en aquests moments feia aigües ja per tot arreu, augmentà la diferència en tres gols més,  aconseguint Dani Ribelles el segon hat-trick de la tarda després de fer-ho Bergé.  El sisè després d’una bonica paret amb David Álamo.  I encara pogué ser més ampli aquest marcador si els davanters espanyolistes no haguessin errat incomprensiblement alguns contracops, –com un d’ells claríssim amb dos davanters marxant sols cap a porta –, en els que els espanyolistes van agafar a la contra als de la Fundació Marcet.

RCD Espanyol: Alejandro, Bruno, Marc González, Brossa, Genar, Ferran Vera, Bergé, Iván Gil, Dani, Marc Pérez i Pep.
Substitucions: Lluis Andreu (p.s), Jordi, Pol Rarrida, Alex Ramos, Sergi Serrano, i Iván Ariel per Alejandro, Bruno, Marc González, Genar, Dani i Pep, m. 41; David Álamo per Marc Pérez, m. 50; Marc González i Dani per Iván Gil i Bergé, m. 54...

CF Tecnofutbol: Arnau Curiel, Armand García, Eric Ceprián, Alex Oyonate, Daniel López, Luis Martín, Igansi Cucurella, Michael Damína, Mohamed Ayadi, Joan Vives, i Víctor Manzano.
Suplents: Alejandro Torra, Christopher Alexander, Xavier Carricondo i Iván Huerta.

Àrbitre: Javier Martín Varas, de la delegació de Barcelona. Cartolines grogues al local Iván Gil, m. 7 i als visitants Eric Ceprián, m. 11 i Daniel López, m.48

Gols: 1-0: Genar, m. 12; 2-0: Bergé, m. 14; 3-0: Bergé, m. 17; 4-0: Pep, m.28; 5-0: Bergé, m.39; 5-1: Luis Martín, m. 45; 6-1: Dani, m. 66; 7-1: Dani, m. 68; 8-1: Dani, m. 74.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga de Preferent Cadet, grup quart, disputat la tarda del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.