dilluns, 3 de setembre del 2012

TRIOMF DEL JUVENIL "B" DAVANT L'EUROPA
DAVID PEDRO ATURA UN PENAL (1-0)























RCD Espanyol Juvenil “B”: 1 – CE Europa: 0

Triomf davant un dels favorits. L’Europa erra un penal decisiu.

El Juvenil “B” espanyolista va debutar amb triomf a la Ciutat Esportiva davant el CE Europa “A”, un dels sempre cridats a ser favorits cara a l’ascens a la Divisió d’Honor Juvenil. Va ser un partit molt disputat en el que Draman va aconseguir el gol del triomf i el conjunt de Gràcia no va aprofitar el llançament d’un penal en el tram final del matx.

El primer temps va ser mogut però sense gols. Kike va ser el primer en provar-ho però el seu xut se’n va anra fora. L’Espanyol va dur molt de perill en serveis de cantonada en jugades d’estratègia. Un còrner passat és rematat per Belana, fora. Minuts després repetició de la jugada; llença Jonathan des de la banda contrària i altre cop Pau Belana se li passeja l’esfèrica a un pam a boca de canó no podent tocar l’esfèrica que sola hagués entrat...

L’ocasió més clara dels espanyolistes va ser al minut 21’ quan l’ex de la Damm Jonathan Toledo remata a la part interior de la base de pal dret i sorprenentment no acaba entrant. La més clara dels europeistes en la primera mitja hora, una arrancada d’Igualador que cedeix a Eric per que guanyi línia de fons i David Pedro molt segur atura la rematada de Guillem Josa.

El joc era bonic i a punt Kike està de superar al meta Nieto qui s’avança sortint ràpidament a l’exterior espanyolista. Al 40’ un còrner penjat des de la dreta i de nou al segon pal Belana intenta rematar amb el peu quan el més adient havia sigut intentar rematar en planxa de cap. L’esfèrica es perd molt ràpida passejant-se per tota l’àrea sense rematador. En el 42’ serà el lateral Pablo qui s’escapa i després d’una bona acció individual, en l’u contra u davant el meta visitant, estavella l’esfèrica al cos del porter europeista.

Jesús M. Angoy, tècnic del conjunt escapulat, realitzaria dos canvis per variar la dinàmica del partit després del descans. Després d’una doble rematada amb xut per sobre de Draman arribaria l’únic gol del partit.

Aquest va arribar amb una molt bonica jugada dels locals quan Eric Gràcia deixà per Jonathan qui d’esperó li tornar dins l’àrea l’esfèrica. Eric rematà a boca de canó rebutjant l’esfèrica el porter i aquest refús li cau tot sol rematant de cap a plaer, Baba Draman Konore.

L’Espanyol va pogué fer el segon en una centrada des de l’esquerra a càrrec de Kike, un pèl passada, que va ser rematada de cap per Èric Gràcia, rebutjant a còrner en una gran intervenció el meta del conjunt gracienc. El servei de cantonada l’executa Víctor Gómez i al primer pal remata Maxi sortint la bola al cantó contrari, a la dreta de Nieto.

En el 73’ l’Espanyol va tornar a trobar-se amb l’infortuni dels pals. Altre cop, després d’una jugada de Kike per banda, centrada que no pot aprofitar de primera Eric Gràcia i passa a Isaac Padilla qui després de dos retalls xuta a la base del pal esquerre. En una acció en la que Isaac va passar molt bé en profunditat per Eric, el meta visitant va arribar primer llençant-se als seus peus.

L’Europa en els darrers minuts va intentar aconseguir el gol de l’empat. Primer amb una gran ocasió en que David Pedro va evitar el gol amb una gran intervenció en una rematada amb molt de perill, desviant a la seva dreta. Posteriorment, el col•legiat indicaria penal en una dubtosa acció de Kike.

La pena màxima l’ha llençat Josa però David Pedro, formidable altre cop més, s’ha llençat a la seva dreta endevinant per on anava el tret, i ha respost amb una gran intervenció salvant dos punts. L’equip de Sebastiàn Herrera va aguantar els minuts restants i va obtenir el primer triomf de la temporada.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: David Pedro, Joel, Pau Belana, Maxi, Pablo Maffeo, Víctor Gómez, Jonathan, Moisés, Draman, Eric Gràcia i Kike.
Substitucions: Patrick i Isaac Padilla per Víctor Gómez i Draman, m. 65; Iago per Maxi, m. 78; Alfred Planas per Kike, m 84. Altre suplent: “Koke” Ruíz (p.s.).

CE Europa: Guillem Nieto, Ignasi Grifé, Pau Mas, Daniel Cuadrado, Carles Vernet, Guillem Josa, Carlos Igualador, Marc Rodón, Eric Tregón, Roger Valdés, i Ferrán Ricart.
Substitucions: De la Iglesia per Roger Valdés, m 46; Nil Encinas per Ferrán Ricart, m. 46; Ignasi Grifé per Xavier Andújar, m. 71; Adrià Milà per Carles Vernet, m. 71. Altre suplent: Quim Nadal (p.s.)

Àrbitre: Carlos Ferrero Mansilla de la delegació de Barcelona assistit en bandes per Alex Portero Ariza i Lluis Vilardell Tapiol. Va mostrar cartolines grogues a Víctor Gómez, m. 50, Kike, m. 81, Iago, m. 86 i Moisés, m. 87 per part local i a Ignasi Grifé, m 69 i Xavier Andújar, m.70 per part visitant. Va ser amonestat també, el tècnic visitant Jesus M. Angoy (70’).

Gol: 1-0: Draman, m. 53

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada del campionat de Lliga Nacional Juvenil en el seu setè grup, disputat ahir diumenge al matí al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat, amb ambient fresc als primers moments del matí.















S E N T I M E N T P E R I C O . C O M