dimarts, 4 de setembre del 2012

PROGRAMES A LES RÀDIOS PERIQUES

En els darrers dies i les darreres hores s’han anat incorporant a les ones de la ràdio, les diverses freqüències periques que al llarg dels darrers anys han portat la informació a les llars dels espanyolistes, així com altre projecte que apareix en aquest moment també al mon de la radio i que venen a sumar-se a "Tiempo de Espanyol" de COPE Barcelona. Passem a enumerar-les:


"LLOBREGAT EN BIB", a Radio Despí.






“Volvemos de nuevo a las ondas para desde éste rincón perico y una temporada más que será la décima en antena, intentar pasar dos horas lo más entretenidas posibles hablando y analizando la actualidad de nuestro querido RCD ESPANYOL de BARCELONA.

Tras la tercera derrota consecutiva en lo que va del presente campeonato , toca mini-stage en Peralada. Nos recuerda aquel agónico de Navata en el que Mauricio y el equipo se conjuraron y consiguieron el milagro de la salvación. ¿Pasará lo mismo en ésta ocasión?.

Nos gustaría contar con vuestra presencia ésta noche para juntos abrir la presente temporada.

Te esperamos HOY MARTES de 22 a 0 h , con la misión por tu parte de invitar a tus amigos peric@s para entre todos pasar dos horas de verdadera pasión blanquiazul.

No te pierdas el programa y sintonízanos en el 107,2 FM en el Baix Llobregat.
Resto del mundo en las www.llobregatbib.es , www.radiodespi.com

Si no has podido escucharnos en directo , puedes bajártelo clicando en el botón del menú de la izquierda”

"PERICOS ON LINE RÀDIO". ABC Punto Radio.



“...dilluns començàvem la que esperem sigui una llarga i fructífera trajectòria al món de la ràdio. Pericos Online Punt Ràdio s'estrenava per tota Catalunya per la sintonia d'ABC Punto Radio, arribant també en fins qualsevol indret del món gràcies a la xarxa.

Per aquesta estrena, i sota el comandament del nostre director i presentador Francesc Via, hem presentat les que seran algunes de les nostres seccions habituals, i també hem pogut sentit la nostra primera tertúlia d'actualitat amb veus com les de Manolo Cánovas, Toni Nieto, José Antonio Meca i Xavier Ensenyat, redactor del diari La Grada.

Però per sobre de tot, hem de destacar la participació d'un home el qual malgrat el disgust després de la derrota d'ahir a València davant el Levante no ha volgut faltar a la seva palabra d'entrar en directe al nostre espai. Estem parlant del tècnic del RCD Espanyol Mauricio Pochettino, que a banda de desitjar tota la sort del món al nostre nou projecte, ha explicat quines són les seves sensacions unes hores després de la desfeta”

"MARCA ESPANYOL". Radio Marca Barcelona.



De la mà de Ricard Vicente i amb la col•laboració d'Alex Pintanel arrenca aquest dilluns (ahir) el programa cent per cent perico en el que es repassa tota l'actualitat del primer equip, el filial, el femení, el futbol base així com el moviment social de les penyes blanc-i-blaves.

Mitjançant informació, entreteniment, reportatges i entrevistes, podràs ser el perico millor informat cada tarda de dilluns a divendres a Radio Marca Barcelona, de 15.00h a 15.30h.


"GELIDA EN BLANC I BLAU". RADIO GELIDA I RADIO FALSET.



VI temporada del programa radiofònic blanc i blau a Ràdio Gelida i Ràdio Falset

“El passat 28 d'agost, començava la nova temporada del programa Gelida en Blanc i Blau dirigit i realitzat per la Penya Blanc i Blava de Gelida. L'emissió radiofònica tindrà el mateix format que anteriorment, la primera mitja hora es realitzarà un repàs de l'actualitat de les penyes, durant la segona mitja hora es tractarà l'actualitat del RCD Espanyol i a l'última mitja hora serà el torn de les entrevistes. L'horari d'emissió del programa serà tots els dimarts de 19:30 h a 21h.

'Gelida en Blanc i Blau' va estrenar temporada amb la visita del periodista perico, Francesc Via, director del web Pericosonline.com i del nou programa Pericosonline.radio que s'estrena el proper 3 de setembre.

Els oients podran seguir el programa en la freqüència 107.6 FM, via online a la web www.radiogelida.com/online i des de la nova aplicació gratuïta per Android, TuneIn Ràdio. Al mateix web de Ràdio Gelida, pots descarregar el programa a la carta. A més, si no vas poder seguir el programa en directe, els dijous de 21h a 22:30h també disposes del programa en diferit a Ràdio Falset (107.6 FM).

A les xarxes socials, també disposes d'aquesta programació, tant a Facebook, buscant "penya blanciblava de gelida", i a Twitter amb el hastag #gelidaperica.

El correu electrònic per enviar preguntes o suggeriments és el gelidaenblanciblau@hotmail.com o si voleu entrar en directe al programa, el número de telèfon de Ràdio Gelida és el 93 779 25 00 i 97 783 11 35 o 97 783 00 44 de Ràdio Falset.


'Gelida en Blanc i Blau', el programa fet per pericos per a tots els pericos”

RÀDIO FALSET




Programa esportiu realitzat conjuntament amb Ràdio Gelida sobre l’actualitat del equip de futbol “Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona”.
Equip: Jordi Perelló, Albert Pérez i Costin Lacatus.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M